Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Megjött a lelet. Sajnos, elég alacsony. Hívok dokit.
A.
Kedves A és mindenki! Kb. a kezdetek óta olvaslak Titeket és drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek és minél hamarabb anyai örömök elé nézzetek.
Kedves A!
Képzeld, a napokban teszteltem én is pozitívat, elméletileg 4+4 vagyok ma, a szülés dátuma is december 18 körülre saccolta az egyik app. Azért mondom, hogy saccolta, mert nekünk kistesó lenne, illetve az ovum is csúszott. Volt meglepetés, hogy a húsvéti nyúl hozott pozitív teszteket.
Igaz, hogy nekem nem első terhességem, de kérlek szépen nyugodj le. Nagyon hosszú és stresszes lesz így az elkövetkezendő időszak. Hidd el, hogy én is aggódok, agyalok, olvasok 😂 de nem tudunk innentől befolyásolni semmit. Ha szeretne maradni, akkor maradni fog. Ha pedig nem sikerül, nem élő terhesség, akkor se tudunk semmit se csinálni. Ez a stressz ami árad belőled viszont nem jó. Felmegy a vérnyomásod, hormonok stb. Ne haragudj, hogy beleszóltam, de látom, hogy a többiek is próbálnak nyugtatgani 😂❤️
Én 27-én megyek dokihoz, addig marad a türelem. Nem biztos, hogy akkor is kiderül valami, de az az első lépés.
Kívánok neked minden jót, és ha minden igaz, akkor "kéz a kézben" toljuk az elkövetkezendő időszakot 😂
A2
56,48 nmol/L. Luteális fázisban tartományon belül van, de koraterhességre való adatot nem találtam. Itt volt egy hasonló adattal kérdés, ott azt írta valaki, hogy 60-ra is kapott.
Nem vagyok nyugodt. Megyek ügyeletre, csak nem tudom, hova, mert ez a liba nem tudta megmondani. Legfeljebb elküldenek, de ne ezen múljon már, mert akkor örökké magamat hibáztatnám.
A.
Hajrá A!! ❤️❤️❤️❤️
Szurkolok majd írd le mi volt az ügyeleten😍❤️❤️
A, nekem tavaly a 21. napi volt 52 nmol/L és erre azt mondta (egy nagyon neves) endokrinológus, hogy szuper érték.
A Cordennél ezek az adatok vannak egyébként:
Terhes nő 1. trimeszter: 8,9 - 468 között
Szerintem nem kevés a majdnem 57-es érték, de ha megnyugtat, menj ügyeletre progeszteronért.
RM
A terhesség nélküli hormonlaboros nekem is jó volt, de ha jó, nyugodtabb leszek, ha dokitól hallom. Nem parázom most annyira, mint tegnap, a rossz hírt is elfogadom, bár kicsit biztos belehalnék, de mostmár dőljön el. Azt nem bírnám ki, hogy itt ülök a lelettel a kezemben hétfőig és, ha ne adj Isten baj lesz, közlik, hogy sajnáljuk, miért nem jött előbb.
Csak itt elég bunkók szoktak lenni, bár dokiból van jobb fej. Remélem, valami normálisat fogok ki 🙏
A.
Hát, itt a nagy semmi van. Még szerencse, hogy nem voltak nagy elvárásaim, mert voltam már itt. Sehol senki. Ha mégis erre jár valaki, azt se tudni, hogy orvos vagy takarítónő. Ha hozzászólsz, annyit mond, várjon és megy tovább. Szerintem úgy reggel 6-ig elleszek itt.
A.
Kedves A2!
Már átestem a holtponton, lenyugodtam. Ma nem is volt semmi rendkívüli. Jó, néha eszembe jut, hogy az egész terhességet csak beképzelem, nincs is semmi😂
Én 4+5 vagyok ma.😁 Az volt a tervem, hogy jövőhéten kérek időpontot 25-re. Akkor leszek 6+2. Ez még most is áll, csak ez a mai nem volt betervezve. Kicsit meg is bántam, nehogy itt kapjak el valamit, ami bajt okoz. De ha meg elmenne és kiderülne, hogy a progi megmenthette volna, akkor meg azért hibáztatnám magam. Nehéz döntés.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!