Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4811/4885 A kérdező kommentje:

Jaaaaj egyemmeg 🥹🥹🥹❤️❤️❤️

Hát mit keresnek ott azok a tappancsok :333 😂🥹❤️

Nagyon gyönyörű F! ❤️❤️

Örülök hogy jól vagytok!

A cukorterhelésen meg minden rendben lesz!:)

Mi a Prena plust választottuk eddig de majd megmondják csütörtökön 😊

jan. 7. 12:20
 4812/4885 A kérdező kommentje:

Meg volt az uh, minden rendben van, két nappal nagyobbnak mérték eszerint ma vagyunk 13+1 :) 6,9 cm a cél, és minden rendben!

Mindene tökéletes, ahogy a doktor úr is mondta :))

Levették a tesztet is, egy hét és megtudunk mindent de azt gondolom egészséges baba :))

Annyira erős volt... vagy 10 percig forgolódott, kinyomta magát egészen kinyújtotta a lábait, feltolta. popsiját mondom miket csinál odabent..:D

Nagyon nem tetszett neki, hogy nézegetjük.. 10 perc után kifáradt :D

Kis hős volt :)

jan. 9. 17:35
 4813/4885 anonim ***** válasza:

Jaj csupa jó hír! Örülök nektek 💖

E

jan. 9. 18:26
 4814/4885 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Kérdező! ❤️❤️

Túl az első igazi mérföldfkőn! 🙂

jan. 9. 19:45
 4815/4885 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen!!☺️☺️❤️

Közben azért érzem hogy nő odabent, ma mondjuk jól meghánytatott pedig már második trimeszterben vagyunk 😂😂❤️

Nem tetszett neki a májkrémes kenyér vagy a saláta 😂❤️

Most megint hányingeres vagyok , mondjuk engem nem zavar ha nem eszek annyit , bár ha meg éhes vagyok akkor feleszem a hűtőt 😂

Ti hogy vagytok? 😍

jan. 12. 18:11
 4816/4885 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma megvolt a cukorterhelés, jó lett a cukrom, csak kicsit vérszegény vagyok szokásosan. 😒 a Maltofertől fáj a hasam. Megpróbálkozok Sorbiferrel, de félek, h attól is fájni fog😏

Kérdező, mikor lesz prena eredmény?☺️

Edd csak nyugodtan ami jól esik.Ha majd nagy lesz a pocakod úgysem fog beléd férni annyi kaja😆

Amúgy ezzel a terhességgel nekem is kb 14-15. hétig volt meg a hányinger időszakosan, azóta màr nem.

F

jan. 13. 21:21
 4817/4885 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jo olvasni, hogy mindenki ilyen szepen halad🥰 Kerdezo neked pedig kulon nagyon orulok, hogy mar tul vagytok a kritikus elso trimeszteren😊

Az en tippem hozzatok kislany😁 de barmi is lesz, lenyeg hogy egeszseges legyen😊

Picit elvagyok tunve, a masodik terhessegem vege sokkal nehezebb mint az elso volt, pedig a pocakom sem nagy es sulyban is joval kevesebbet hiztam, mint elsonel🙈

Egesz nap faradt vagyok, sokat kemenyedik a pocak, de ez valoszinuleg azert is van mert nagyon lent van baboca es nagyon aktiv melle. Egyszerre kepes nyomni a holyagomat es kozben a labaval a bordamnal rugdos es szetfeszit🙈 Egy kis seta is nehezkes, folyamatosan feszul a pocak. Bevallom, kesz szenvedes🫣 Folyamatosan azt erzem pisilnem kell es az alvas par hete mar nehezen megy, pedig faradt vagyok, csak fekve nehezebben kapok levegot🙈

Ma voltunk uh-n, kisasszony tovabbra is picike, most nagyjabol 2,5kg, igy varhatoan max 3kg lesz😊 ugyhogy most meg gyorsan szerzek be 50es rucikat is

En is amugy rendben vagyok, megvolt a mintavetel, mehszaj vizsgalat alapjan meg nem varhato a picur (3111, cervixhossz 35mm) es holnap mar mehetek is nst-re, illetve a heten meglesz az utolso vervetel is, megyek vedonohoz es haziorvoshoz is, csak hogy ne unatkozzak😅

Ma vagyok amugy 36 hetes

KK

jan. 14. 16:59
 4818/4885 anonim ***** válasza:

Naaa de jó neked hogy màr ennyire a végén vagy legalább☺️

Az első gyerkőc terminus környékén született?

Kösd fel a gatyát a vízöntő csajhoz 😆😀 én is az vagyok😄

F

jan. 14. 20:20
 4819/4885 anonim ***** válasza:

Éljenek a Vízöntők ✌️ Én is az vagyok 😁

E

jan. 14. 20:44
 4820/4885 anonim ***** válasza:
53%

Hat, jelenleg orak ota olyan aktivan mozog es fesziti magat, hogy negyed orankent pisilek es nem tudok aludni🙈

Eddig nem ismertem vizontoket, de ugy latszik itt a forumokon akad😉😁

Skorpio fiu melle erkezik, ugyhogy edzett vagyok😂

Igen, kisfiam kerek 39 hetre erkezett😊 de o pocakban kozel sem volt ilyen aktiv🙈

Mar azon gondolkozok, kismama parnaval kikoltozok a wc-re😂

KK

jan. 14. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!