Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Jaaaaj egyemmeg 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
Hát mit keresnek ott azok a tappancsok :333 😂🥹❤️
Nagyon gyönyörű F! ❤️❤️
Örülök hogy jól vagytok!
A cukorterhelésen meg minden rendben lesz!:)
Mi a Prena plust választottuk eddig de majd megmondják csütörtökön 😊
Meg volt az uh, minden rendben van, két nappal nagyobbnak mérték eszerint ma vagyunk 13+1 :) 6,9 cm a cél, és minden rendben!
Mindene tökéletes, ahogy a doktor úr is mondta :))
Levették a tesztet is, egy hét és megtudunk mindent de azt gondolom egészséges baba :))
Annyira erős volt... vagy 10 percig forgolódott, kinyomta magát egészen kinyújtotta a lábait, feltolta. popsiját mondom miket csinál odabent..:D
Nagyon nem tetszett neki, hogy nézegetjük.. 10 perc után kifáradt :D
Kis hős volt :)
Jaj csupa jó hír! Örülök nektek 💖
E
Gratulálok Kérdező! ❤️❤️
Túl az első igazi mérföldfkőn! 🙂
Köszönjük szépen!!☺️☺️❤️
Közben azért érzem hogy nő odabent, ma mondjuk jól meghánytatott pedig már második trimeszterben vagyunk 😂😂❤️
Nem tetszett neki a májkrémes kenyér vagy a saláta 😂❤️
Most megint hányingeres vagyok , mondjuk engem nem zavar ha nem eszek annyit , bár ha meg éhes vagyok akkor feleszem a hűtőt 😂
Ti hogy vagytok? 😍
Nekem ma megvolt a cukorterhelés, jó lett a cukrom, csak kicsit vérszegény vagyok szokásosan. 😒 a Maltofertől fáj a hasam. Megpróbálkozok Sorbiferrel, de félek, h attól is fájni fog😏
Kérdező, mikor lesz prena eredmény?☺️
Edd csak nyugodtan ami jól esik.Ha majd nagy lesz a pocakod úgysem fog beléd férni annyi kaja😆
Amúgy ezzel a terhességgel nekem is kb 14-15. hétig volt meg a hányinger időszakosan, azóta màr nem.
F
Olyan jo olvasni, hogy mindenki ilyen szepen halad🥰 Kerdezo neked pedig kulon nagyon orulok, hogy mar tul vagytok a kritikus elso trimeszteren😊
Az en tippem hozzatok kislany😁 de barmi is lesz, lenyeg hogy egeszseges legyen😊
Picit elvagyok tunve, a masodik terhessegem vege sokkal nehezebb mint az elso volt, pedig a pocakom sem nagy es sulyban is joval kevesebbet hiztam, mint elsonel🙈
Egesz nap faradt vagyok, sokat kemenyedik a pocak, de ez valoszinuleg azert is van mert nagyon lent van baboca es nagyon aktiv melle. Egyszerre kepes nyomni a holyagomat es kozben a labaval a bordamnal rugdos es szetfeszit🙈 Egy kis seta is nehezkes, folyamatosan feszul a pocak. Bevallom, kesz szenvedes🫣 Folyamatosan azt erzem pisilnem kell es az alvas par hete mar nehezen megy, pedig faradt vagyok, csak fekve nehezebben kapok levegot🙈
Ma voltunk uh-n, kisasszony tovabbra is picike, most nagyjabol 2,5kg, igy varhatoan max 3kg lesz😊 ugyhogy most meg gyorsan szerzek be 50es rucikat is
En is amugy rendben vagyok, megvolt a mintavetel, mehszaj vizsgalat alapjan meg nem varhato a picur (3111, cervixhossz 35mm) es holnap mar mehetek is nst-re, illetve a heten meglesz az utolso vervetel is, megyek vedonohoz es haziorvoshoz is, csak hogy ne unatkozzak😅
Ma vagyok amugy 36 hetes
KK
Naaa de jó neked hogy màr ennyire a végén vagy legalább☺️
Az első gyerkőc terminus környékén született?
Kösd fel a gatyát a vízöntő csajhoz 😆😀 én is az vagyok😄
F
Éljenek a Vízöntők ✌️ Én is az vagyok 😁
E
Hat, jelenleg orak ota olyan aktivan mozog es fesziti magat, hogy negyed orankent pisilek es nem tudok aludni🙈
Eddig nem ismertem vizontoket, de ugy latszik itt a forumokon akad😉😁
Skorpio fiu melle erkezik, ugyhogy edzett vagyok😂
Igen, kisfiam kerek 39 hetre erkezett😊 de o pocakban kozel sem volt ilyen aktiv🙈
Mar azon gondolkozok, kismama parnaval kikoltozok a wc-re😂
KK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!