Mit jelent az, ha valaki kiírja, hogy mikorra nem várja?
Gondolom a menzeszt, és azért nem várja mert akkor van baba?
De miért kell várni ill. nem várni, ha vannak terhességi tesztek?
Novemberben belekezdünk a babaprojektbe, sokat leszek itt ezek a részen, szeretném ismerni a "szakkifejezéseket" :D
Én nem a menzesztől tenném függővé, hogy terhes vagyok-e hanem a teszttől.
Ha 2 hét múlva kellene megjönnie, nem azzal foglalkoznék h késik-e, megjön-e 2 hét múlva, hanem, tesztelgetnék.
Csak azért kérdeztem, h van-e valami olyan, amiről nem tudtam, hogy esetleg érdemes a ciklushoz igazodóan elvégezni a tesztet mert akkor pontosabb vagy ilyesmi.
De akkor nincs akkor ez csak valami fejlövés a lányoknál itt :D
Ez az oldal az én bűnös élvezetem ;)
Hat nalad sincs fejlődés... Addig ugyanis felesleges tesztelgetni, amíg nem késik a mensi.
Tehát a menstruáció várható időpontja a mervado.. Azaz nem varja h megjojjon, de tudja h mikor kéne megjonnie, ezert nemvart... Nem kell így hivnod... De azert ne nezz le másokat, plane ha butaságot beszelsz :D
Tényleg ne böngészsess itt, elég sötét vagy így is.
Fingod sincs a dolgokról.
Amíg nem késik, felesleges tesztelni. 2 hettel mensi előtt kb a peteéres van, így negativat tesztelnél.
A nemvart napja az a nap, amikor meg kelleme jönnie a mensinek, de az illető nem akarjay hogy megjöjjön.
Na így már értem.
Nem érdemes tesztelni, amíg nem jött meg a menzesz.
Akkor jól gondoltam, hogy van itt valami, amiről még nem tudok, csak az első válaszolók miatt azt hittem ez is valami gyakorikérdéses valami, aminek nincs igazi jelentősége.
A bunkózás ellenére köszi a válaszokat, már ezt is tudom :)
(nármint a nemvárt jelentésével tisztában voltam, azért ennyire nem vagyok sötét:D csak a jelentőségét nem értettem,de most már igen, nem érdemes tesztelni, amíg nem jön meg amit nem várunk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!