Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent az, ha valaki...

Mit jelent az, ha valaki kiírja, hogy mikorra nem várja?

Figyelt kérdés

Gondolom a menzeszt, és azért nem várja mert akkor van baba?

De miért kell várni ill. nem várni, ha vannak terhességi tesztek?

Novemberben belekezdünk a babaprojektbe, sokat leszek itt ezek a részen, szeretném ismerni a "szakkifejezéseket" :D

2019. aug. 26. 13:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Ha terhes vagy, nem jön meg. Ha megjön, nem vagy terhes, akkor már felesleges tesztelni.

Szóval azért nemvárt, mert nem várják, és ha nem jön, akkor kell tesztelni.

2019. aug. 26. 13:52
 12/20 A kérdező kommentje:

"Ezeknek a teszteknek az érzékenysége eltérő, az átlagos tesztek a fogantatást követő 14. napon mutatják ki a terhességet"

Így mondjuk érthető,hogy van olyan, hogy a menzesz elmaradása előbb mutatja a terhességet, mint a teszt.

Áldott google, ha megnéztelek volna előbb, bölcs maradtam volna :D

2019. aug. 26. 14:00
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

A magyar nyelv nem erősséged, úgy látom.

"Nem érdemes tesztelni, amíg nem jött meg a menzesz."

Ha megjött, akkor már ne tesztelgess, mert nem vagy terhes, azért jött meg.

Azért van a "nem várt napja", amikor meg kellene jönnie, de nem jön, hogy utána már lehet tesztelgetni.

2019. aug. 26. 14:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Ezt arra értettem, hogy ha nem jön meg akkor tesztelünk egyet h csak késik-e vagy valami más miatt maradt-e ki :D
2019. aug. 26. 14:19
 15/20 A kérdező kommentje:

Na jó most tényleg hülyének tűnök :D

egész nap beszélnek hozzám meg bütykölök a gépen és félreolvasok pár sort meg írok :D

jól van lehet nyelvet élezni hajrá csajok :D

2019. aug. 26. 14:21
 16/20 anonim ***** válasza:
97%

Peteéréstől számítva 2 hét környékén ha megjön, azt nem várta, azt szerette volna, ha nem jön meg, hogy terhes legyen.

Ha azt mondja, 20-ára "nemvárom", azt jelenti, hogy alig várja, hogy mensi nélkül eljöjjön a 20.a, aztán már rakhatja is ki ide a napi 4 tesztet, hogy "ti hány csíkot láttok", meg "szerintetek is pozitív?" , vagy hogy "egy csík van, attól még lehetek terhes?", Kérlek te ezeket ne csináld majd.

Ha 20.ára "nemvárod", 20, 21, 22.-én csinálj tesztet, és próbáld meg megfejteni, hogy hány csík van rajta. Ha csak egy, csinálj egy másikat 3 ap múlva, ha az is negatív,akkor következő hónapra "nemvárhatod" és újra előről.

2019. aug. 26. 14:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen agyasok miatt mint te van itt 80 olyan kérdés naponta hogy:

"2,3,4,X nap múlva kell megjonnie és a teszt negatív. Lehet még baba?"

"Ti láttok ezen a teszten második csíkot"

"5 napja voltunk együtt és fáj a fejem. Terhes vagyok"

És fantasztikus társai. Igen mutathatja előbb is a teszt csak ki.aszott felesleges. Meg kell várni hogy késsen 1-2 napot. Akkor már indokolt.

2019. aug. 26. 15:00
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
Már megkapta a kérdező a választ is,a bunkózást is,de még mindig oltogatják...az értelmiség itt is sok ember nyomába lépett...
2019. aug. 26. 15:09
 19/20 anonim ***** válasza:
2019. aug. 26. 15:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Végülis szerintem a "nemvárt" pont egy ilyen fórumos kifejezés, én sem használtam, amíg nem kezdtem el itt olvasgatni. Hogy mit jelent, már leírták előttem, viszont nem értem, hogy miért kell oltogatni a kérdezőt, hiszen nem egyből egy olyan kérdést tett ki, hogy "zuhanyzok a kérdéses aktus után, megszédültem, lehet, hogy máris terhes vagyok?". Nyugi kérdező, nem mindenki paraszt itt. Sok sikert!
2019. aug. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!