Van itt valaki, aki kb.1 hét múlvára nem várja? Mikorra pontosan? Kinek milyen tünetei vannak, ha vannak?
Figyelt kérdés
Én éhen akarok halni, fáradt vagyok, feszül a mellem, puffadt a hasam alsó része, szurkál olykor a méhemnél, barnáztam tegnap előtt, sokszor járok wc-re. Reménykedünk benne a párommal, hogy 18-án nem jön meg, hanem helyette másnap reggel + lesz a teszt.2017. máj. 12. 16:31
1/43 anonim válasza:
Szia! Én jövőhét hétvégére nem várom. Tünetem nincs, bromot szedek magas prolaktinra. Pont ovu előtt kezdtem el szedni. Nem igazán reménykedem...de hátha... :)
2/43 anonim válasza:
Én 16-ra nem várom :)
Nincs semmi tünetem, de nem is tudom mit kéne éreznem. Első próbálkozós hónap :)
3/43 anonim válasza:
Szia! Én 19-20.-ra nem várom. Második baba lesz, semmi tünetem nincs. :)
4/43 anonim válasza:
en is 19-20 -ra , barnazok es duphastont szedek :) mar regota szeretnek babat , az elozot elveszitettem ... de remeelem most sikerul , :)
5/43 anonim válasza:
es faj a mellem , es enyhen neha nyilal a hasam :) 4es vagyok
6/43 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is itt vagyok, május 21.re nem várom. Második baba lenne nálunk is. Eddig csak annyit erzek, hogy nyilal a hasam és görcsölget.
Remélem sikeres lesz mindannyiunknak
🙂
7/43 anonim válasza:
Sziasztok!En is csatlakozom :)18-ra nem varom semmi tunetem nincs.
8/43 anonim válasza:
4 es 5 os vagyok , szeritetek pozi lesz ? [link]
9/43 anonim válasza:
Szia! Nekem pozitívnak tűnik. :) Drukkolok!
10/43 anonim válasza:
8 as vagyok ,bar adna az isten , csak nem elem bele magam mert ezelott elveszitettem ,:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!