Van itt valaki, aki kb.1 hét múlvára nem várja? Mikorra pontosan? Kinek milyen tünetei vannak, ha vannak?
Szia!Nekem is volt ilyen tesztem en ezt negativnak mondanam mert nem rozsaszin...de lehet hogy csak azert ilyen halvany mert 19-20 ra irtad a nem vartat.Mindenesetre nagyon nagyon szurkolok Neked en is nemreg veszitettem el a 12 hetes babomat:(
Szurkolok ket nap mulva tesztelj megint!
En 21-re nem varom, faj es feszul a mellem...de barmi lehet....
19-en van a szulinapom, egy pozitiv teszt lenne a legszuperebb ajandek. Vajon tesztelhetek?
Ja bocsi nem volt egyertelmu mikor akarsz tesztelni.Ket nappal elotte megprobalhatod, de a legtobb nonek nemvart napjan vagy utana lesz pozitiv tesztje.
Ha negativ lesz szomoru leszel a szulinapodon holott lehet ott a baba csak a teszt nem mutatja meg.En varnek a nemvartig.
Ki hogy van?
Én tegnap munka után ügyeket intéztem a hivatalban. ½ 7-re értem haza és bár egy kis csoki volt nálam, de hiába. Az éhségtől már szédültem. Itthon végül úgy cipőben, kinti ruhában leültem enni. Mire befejeztem az evést addigra kezdtem helyre jönni.
A másik (kb 1 hete érzékenyebben reagálok le mindent), de tegnap a kolléganőm teljesen normálisan hívta fel a figyelmemet egy hibámra. Bár két pillanat alatt orvosolni lehetett, de én éreztem, hogy majdnem elbőgtem magam. Lehet kicsit közrejátszott, hogy életemben először ment el 2 napra (de az apja kíséretében) a lassan 4,5 éves csemetém.
Sziasztok!
Én már írtam, hogy 16-ra nem várom, vártam. Még nem jött meg, bár ez még bármi lehet. Néhány hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta még nem rendszeres a ciklusom, így 15-20 között jön meg az még belefér. Szóval várok.
Reggel csináltam egy tesztet, negatív lett, bár én halványan látom rajta a második csíkot, de annyira halvány, hogy ez még semmi, bár reményt ad. Pénteken tesztelek újra.
B.
Kedves "8-as"
Nekem sem fajtak a melleim igazabol semmi tunetem nem volt csak annyi hogy nem jott meg.A mellfajdalom nalam kb 6-8 het korul kezdodott.
Tesztelj holnap reggel elso pisibol, ha erosodott a csik akkor az jo jel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!