Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki kb.1 hét...

Van itt valaki, aki kb.1 hét múlvára nem várja? Mikorra pontosan? Kinek milyen tünetei vannak, ha vannak?

Figyelt kérdés
Én éhen akarok halni, fáradt vagyok, feszül a mellem, puffadt a hasam alsó része, szurkál olykor a méhemnél, barnáztam tegnap előtt, sokszor járok wc-re. Reménykedünk benne a párommal, hogy 18-án nem jön meg, hanem helyette másnap reggel + lesz a teszt.
2017. máj. 12. 16:31
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Pozitív tesztes vagyok, az x-epil rossz teszt, a Predictor Early-t próbáld ki, nagyon hamar kimutatja! Drukkolok! :)
2017. máj. 19. 10:53
 32/43 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Predictor Early-t vettem, azt írja, hogy már a nemvárt előtt 6 nappal is már kimutatja.

2017. máj. 19. 21:17
 33/43 anonim ***** válasza:
Köszönöm, tényleg nagyon jó teszt, nekem legalábbis bevált! :) Drukkolok neked, írd majd meg mi lett! :)
2017. máj. 19. 21:39
 34/43 A kérdező kommentje:
Határozott, erős pozitívat teszteltem! :) :) :)
2017. máj. 20. 05:10
 35/43 anonim ***** válasza:
Gratulálok kérdező!! :) Mondtam én. :) Utolsó voltam.
2017. máj. 20. 06:07
 36/43 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. máj. 20. 08:35
 37/43 A kérdező kommentje:

Ki hogy van? Mi tegnap voltunk 5 hetesek, vérzek. Voltunk bent a Kórházban, doki nem is látott, asszisztens hazaküldött. Mondván ha kb egyfolytában görcsölök vagy erőssen elkezdek vérezni menjünk vissza. A vérzés azóta is tart, néha görcsölök egy kicsit. Egyéb okok miatt sajnos csak hétfőn tudunk újra bemenni.

Próbálok nyugodt maradni és reménykedünk.

2017. máj. 26. 09:20
 38/43 anonim ***** válasza:
Sajnálom kérdező, remélem nincs nagy baj. Nekem korai spontán vetélésem volt, műtétre szerencsére nincs szükség. :\ Pozitív tesztes voltam.
2017. máj. 26. 09:41
 39/43 anonim ***** válasza:
en is verzek kicsit , ugyanugy 5 hetes vagyok , dokihoz nem mentem meg , rendesen en is hetfon kell menjek az en orvosomhoz , teged nem is neztek meG??? mar gondolkoztam kesobb menjek en is fel a surgosegire , lassam legalbb minden jol van , hetfoig megbolondulok a varas miatt
2017. máj. 26. 13:00
 40/43 A kérdező kommentje:

39-es mi lett, megmaradt a babátok?

Mi elvesztettük. :'(

2017. jún. 22. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!