Van itt valaki, aki kb.1 hét múlvára nem várja? Mikorra pontosan? Kinek milyen tünetei vannak, ha vannak?
Figyelt kérdés
Én éhen akarok halni, fáradt vagyok, feszül a mellem, puffadt a hasam alsó része, szurkál olykor a méhemnél, barnáztam tegnap előtt, sokszor járok wc-re. Reménykedünk benne a párommal, hogy 18-án nem jön meg, hanem helyette másnap reggel + lesz a teszt.2017. máj. 12. 16:31
31/43 anonim válasza:
Pozitív tesztes vagyok, az x-epil rossz teszt, a Predictor Early-t próbáld ki, nagyon hamar kimutatja! Drukkolok! :)
32/43 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
Predictor Early-t vettem, azt írja, hogy már a nemvárt előtt 6 nappal is már kimutatja.
2017. máj. 19. 21:17
33/43 anonim válasza:
Köszönöm, tényleg nagyon jó teszt, nekem legalábbis bevált! :) Drukkolok neked, írd majd meg mi lett! :)
34/43 A kérdező kommentje:
Határozott, erős pozitívat teszteltem! :) :) :)
2017. máj. 20. 05:10
35/43 anonim válasza:
Gratulálok kérdező!! :) Mondtam én. :) Utolsó voltam.
36/43 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. máj. 20. 08:35
37/43 A kérdező kommentje:
Ki hogy van? Mi tegnap voltunk 5 hetesek, vérzek. Voltunk bent a Kórházban, doki nem is látott, asszisztens hazaküldött. Mondván ha kb egyfolytában görcsölök vagy erőssen elkezdek vérezni menjünk vissza. A vérzés azóta is tart, néha görcsölök egy kicsit. Egyéb okok miatt sajnos csak hétfőn tudunk újra bemenni.
Próbálok nyugodt maradni és reménykedünk.
2017. máj. 26. 09:20
38/43 anonim válasza:
Sajnálom kérdező, remélem nincs nagy baj. Nekem korai spontán vetélésem volt, műtétre szerencsére nincs szükség. :\ Pozitív tesztes voltam.
39/43 anonim válasza:
en is verzek kicsit , ugyanugy 5 hetes vagyok , dokihoz nem mentem meg , rendesen en is hetfon kell menjek az en orvosomhoz , teged nem is neztek meG??? mar gondolkoztam kesobb menjek en is fel a surgosegire , lassam legalbb minden jol van , hetfoig megbolondulok a varas miatt
40/43 A kérdező kommentje:
39-es mi lett, megmaradt a babátok?
Mi elvesztettük. :'(
2017. jún. 22. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!