Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki kb.1 hét...

Van itt valaki, aki kb.1 hét múlvára nem várja? Mikorra pontosan? Kinek milyen tünetei vannak, ha vannak?

Figyelt kérdés
Én éhen akarok halni, fáradt vagyok, feszül a mellem, puffadt a hasam alsó része, szurkál olykor a méhemnél, barnáztam tegnap előtt, sokszor járok wc-re. Reménykedünk benne a párommal, hogy 18-án nem jön meg, hanem helyette másnap reggel + lesz a teszt.
2017. máj. 12. 16:31
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
38-as, sajnálom!
2017. jún. 22. 09:12
 42/43 anonim ***** válasza:
39 es vagyok ! igen megmaradt ! kozben felmentem a surgossegire , ahol azt mondtak nem el , darabokban van ( persze nem tudom mit lattak , mivel meg embrio sem volt ) es alairtam hogy nem fekszem oda be, es elmentem egy masik korhazba aholvartunk par napot , es vettek vert a hct nezzek meg , es novekedett az eredmeny , es aztan kozben uh-n is lattak hogy fejlodott !! kaptam utrogestant , es vitamint ! azt mondtak egy hettel kisebb , ugy hgy kb 9 hetes kell legyek mindjart !! felek azert nehogy tortenjen nalunk is valami !! en nagyon sajnalom hogy mi tortent veled , hany hetes voltal vegul ???
2017. jún. 22. 14:40
 43/43 anonim ***** válasza:
4-5-8-16-20-22-39 es vagyok kozben ..es egyben utolso valaszolo
2017. jún. 22. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!