Van itt valaki, aki kb.1 hét múlvára nem várja? Mikorra pontosan? Kinek milyen tünetei vannak, ha vannak?
Figyelt kérdés
Én éhen akarok halni, fáradt vagyok, feszül a mellem, puffadt a hasam alsó része, szurkál olykor a méhemnél, barnáztam tegnap előtt, sokszor járok wc-re. Reménykedünk benne a párommal, hogy 18-án nem jön meg, hanem helyette másnap reggel + lesz a teszt.2017. máj. 12. 16:31
41/43 A kérdező kommentje:
38-as, sajnálom!
2017. jún. 22. 09:12
42/43 anonim válasza:
39 es vagyok ! igen megmaradt ! kozben felmentem a surgossegire , ahol azt mondtak nem el , darabokban van ( persze nem tudom mit lattak , mivel meg embrio sem volt ) es alairtam hogy nem fekszem oda be, es elmentem egy masik korhazba aholvartunk par napot , es vettek vert a hct nezzek meg , es novekedett az eredmeny , es aztan kozben uh-n is lattak hogy fejlodott !! kaptam utrogestant , es vitamint ! azt mondtak egy hettel kisebb , ugy hgy kb 9 hetes kell legyek mindjart !! felek azert nehogy tortenjen nalunk is valami !! en nagyon sajnalom hogy mi tortent veled , hany hetes voltal vegul ???
43/43 anonim válasza:
4-5-8-16-20-22-39 es vagyok kozben ..es egyben utolso valaszolo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!