15 hós oltás után, hanyadik napon jelentek meg a tünetei a babáitoknak? Mikorra várható, ha lesz?
7-21 nap között várható bármi.
Nekünk nem volt semmi szerencsére.
elvileg 7-15-21. napon, nálunk egyik gyereknél sem volt semmi
arra már nem emlékszem, hogy ebből melyik a kiütések időpontja, melyik a köhögésé és a lázéra sem emlékszem, de ezeknek könnyen utána lehet nézni
Köszönöm..ezeket az idő intervallumokat tudom,arra lennék kiváncsi,hogy mik a tapasztalatok a hétköznapokban.
Borzasztóan tartok tőle...sok rémtörténetet olvastam erről az oltásról...lehet,nem kellett volna...:S
Nálunk egyik kisfiamnak a 8., másiknak a 9. napon volt láza (38,5 körül), következő nap hőemelkedés, azt követő nap már láztalanok voltak. De egyikükön ekkor jelentek meg a pöttyök (nem volt vészes, csak a hasán és a nyakán volt néhány), amik másnapra el is múltak. Én is nagyon tartottam ettől az oltástól, de ahhoz képest, hogy koraszülöttek voltak és nem igazán erős az immunrendszerük, nem voltak vészesek a tünetek és hamar átrúgták.
Egyik barátnőm kislánya fel sem vette az oltást, se láz, se pöttyök.
Köszönöm szépen...
Annyira bizakodom,hogy nem lesz gond..egyedül vagyok a kislányommal teljesen és ilyenkor jobban félek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!