Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hós oltás után, hanyadik...

15 hós oltás után, hanyadik napon jelentek meg a tünetei a babáitoknak? Mikorra várható, ha lesz?

Figyelt kérdés
Válaszaitokat előre köszönöm...
2012. júl. 24. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:

7-21 nap között várható bármi.

Nekünk nem volt semmi szerencsére.

2012. júl. 24. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:

elvileg 7-15-21. napon, nálunk egyik gyereknél sem volt semmi

arra már nem emlékszem, hogy ebből melyik a kiütések időpontja, melyik a köhögésé és a lázéra sem emlékszem, de ezeknek könnyen utána lehet nézni

2012. júl. 24. 11:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm..ezeket az idő intervallumokat tudom,arra lennék kiváncsi,hogy mik a tapasztalatok a hétköznapokban.

Borzasztóan tartok tőle...sok rémtörténetet olvastam erről az oltásról...lehet,nem kellett volna...:S

2012. júl. 24. 12:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Ma van a 7. nap,hogy megkapta a gyerkővöm az oltást eddig még minden rendben van...
2012. júl. 24. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk egyik kisfiamnak a 8., másiknak a 9. napon volt láza (38,5 körül), következő nap hőemelkedés, azt követő nap már láztalanok voltak. De egyikükön ekkor jelentek meg a pöttyök (nem volt vészes, csak a hasán és a nyakán volt néhány), amik másnapra el is múltak. Én is nagyon tartottam ettől az oltástól, de ahhoz képest, hogy koraszülöttek voltak és nem igazán erős az immunrendszerük, nem voltak vészesek a tünetek és hamar átrúgták.

Egyik barátnőm kislánya fel sem vette az oltást, se láz, se pöttyök.

2012. júl. 24. 12:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen...

Annyira bizakodom,hogy nem lesz gond..egyedül vagyok a kislányommal teljesen és ilyenkor jobban félek ...

2012. júl. 24. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is féltem tőle, de semmi nem volt. A mi doktornőnk azt mondta, hogy kb. 1 hét múlva lehet magas láz - ez az ő személyes tapasztalata.
2012. júl. 24. 14:08
 8/8 ZsZs27 ***** válasza:
Lányaim múlthét kedden kapták meg az oltást. Egyiknek tegnap óta hőemelkedése van, hol elmúlik, hol előjön, a másiknak meg a bal füle mögött duzzadt meg egy nyirokmirigy. Egyenlőre ennyi. Illetve tegnap egyikük hátán láttam néhány piros pöttyött, de nem vagyok biztos benne, hogy ez attól volt. Azok mára elmúltak, és a nyirokmirigy duzzanata is mérséklődött. Úgyhogy, nekünk pont egy héttel az oltás után jöttek a tünetek. Remélem ezzel túl is leszünk rajta. Én csak azon rágódok még, hogy ha ezek most elmúlnak 1-2 napon belül, akkor azzal végleg vége a mellékhatásoknak, vagy előfordulhat, hogy még a következő két hétben várható valami. Alig várom, hogy a hátralévő 2 hét is elteljen.
2012. júl. 25. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!