Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
KK hát igen azért nem véletlenül terhesség :D
Én néha most is alig bírok megmozdulni, nem hogy még pocakom legyen :D
KK ez ismerős, nekem most feljebb jött ugye 2. trimeszter alatt és most élvezem hogy nem nyomja a hólyagomat, persze a gyomrom már ég de nem baj mert haladunk végre!
Ééééééés megjött a teszt !!!!
Minden rendben , egészséges kisfiúúúú!!
Úgyhogy a kislány nem jött be most, de én rettentően hálás vagyok, hogy kisfiam születik !! Nem is lehetnék boldogabb szerintem :)))))) (soksoksosk szívecske)
Nagyon nagyon orulok nektek Kerdezo!❤️❤️❤️🥰🥰🥰 a legfontosabb hogy egeszseges a kis picurka😊
Nalam ma 36+2nel elment a nyakdugo egy resze. Nst-m jo lett, doki szerint nem kell aggodnom🫣
Bar azert nyugodtabb leszek ha egybe tudunk maradni a betoltott 37.hetig
KK
Huuuha KK akkor fel a fejjel!!! Mostmár nagyon a célvonalban vagy! o.o
Minden rendben lesz veletek, ne aggódj!!
Mikor is elég érett a tüdő, hogy van ez? Ti biztos tudjátok , de szerintem itt már nagy baj nem lehet :)))
Hajrá KK!!
Jajjj de joooo kérdező😍🩵
Akkor gondolkozhattok a fiú neveken☺️
KK, nincs jelentosege valakinek egy honappal elobb tavozik
F
A kicsinek 100%os eselye van mar ebben az idoszakban, emiatt igazabol nem is aggodok es picurka letere a sulya is eleri azt, hogy minimalis esellyel kerulne Pic-re, csak a kisfiamat nem szeretnem tobb idore magara hagyni, igy orulnek ha kihuznank meg😊
Nalunk igy is vacak protokoll van es 3-4 napot bent tartanak… bar majd meglatjuk, hatha kitudok jutni hamarabb🙈 persze ha minden jol halad es mindenki jol lesz🙂
Tenyleg nagyon kulonleges es ritka nevet valasztottatok🥰
KK
Jajj bocsi arra értettem h valakinek egy hónappal előbb távozik a nyákdugó, két értelmű volt😆 Ne aggódj jó időben fog érkezni normális súllyal. ne agyalj ilyenen!☺️ Melyik vàrosban fogsz szülni?
F
Gratulálok Kérdező! Szívből örülök Nektek! ❤️
A2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!