Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
na kérdező a 14mm az 7+5 hét a táblázat szerint. ez nagyszerű, mondtam h fèlre mértèk☺️
A3, jobbulást, majd írj ha megjöttél a dokitól
F
Na megvagyunk, 19het 1naposnak mertek, minden rendben vele 🥰 Osszeszedte magat 😁 Es tovabbra is kisfiu
A3
Haha nekem is 19+1nek mérte tegnap így h kisebb most🤣 Bár nekem mensi alapján 04.26 a kiirt datum
281 gramm, neked mennyi?☺️
F
Köszi F, igazad volt!!:))) Megnyugodtam mostmár. Tegnap láttam a kis talpacskáit, vagyis a kis nyúlványokat :DDD nagyon édesek voltak:3333
A3! Ez az, akkor ő is behozta! Ügyesek ezek a gyerekek :)))
uuu de nagy már F! Sokat nőnek ilyenkor egy nap alatt?
Hát a 20. hét körül kezdenek el nődögélni, de jelentősen a 3. trimeszterben nőnek gyorsan sokat☺️
F
F!
Nekem nem irtak sajnos becsult sulyt🥹
A3
Nekem egyebkent 05.02 a kiirt datum
A3
ó értem. talán majd legközelebb írnak màr. Mikor mész? én jan 6. cukorterhelésre is aznap megyek, remek lesz😃
L, hogy vagy???
F
Ah én beteg vagyok, mint a szar, második genetika óta mi nem voltunk uh-n, majd kedden megyünk végre, szerdán cukorterhelés. 🥲
Kivéve, ha addigra nem gyógyulok meg, mert akkor tolom egy héttel a terhelést, úgyis magánba megyek, mert nekem az endosom kér inzulinszinteket is, na meg 3 pontosat csináltatok. Bár 99,9% a GDM, diétázok ígyis úgyis…😅
A kismanó nálunk egy hónapja volt 301 gramm. 🥰🥰
Eddig ő kisebbnek tűnik, mint a kisfiam. 😁 Kíváncsi leszek. :)
L
Vigyàzz magadra, jobbulást.
Mert ő mennyivel született neked amúgy?😄
Nekem is ő most kisebb lesz szerintem🤭🩷
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!