Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok😊
Egy picit eltuntem, elmentunk egy utolsot harmasban telelni (mindenki beteg lett, ugyhogy tul pihenteto nem volt🙈) majd beszippantott a karacsonyi keszulodes, sutogetes, de legalabb addig se aggodtam🙂
A heten beleptunk a 33.hetbe, uh alapjan kisebb 1 hettel, szoval a megszokott😁 kiscsajszim kozel 1800g es en is elertem a 10kg hizast😅 normal sulyu, hosszu vekony baboca lesz, pici buksival😊 vagyis pont mint a kisfiam😁
A pocakjat is megnezte az orvosom , o semmi olyat nem latott ami aggodalomra adna okot, igazabol nekem sem tunt annyira telitettnek kedden, osszehasonlitva a ket felvetelt, ugyhogy megnyugodtam😊
Januar 14-en megyek az utolso uh-ra, vervetelre es onnan kezdjuk is az nst-t🫣 Nagyon elszaladt az idő… meg elveznem a terhesseget, de azert varom hogy a karjaimban legyen😊
Minden rendben van es lesz is Kerdezo!❤️ Tudom hogy ilyenkor nehez, en is tobbszor mentem uh-ra mint kellett volna🫣 egyszeruen latnom kellett.
Gondolj arra, hogy legkozelebb mar egy cuki kisembert fogsz latni, aki szepen lubickol a pocakban❤️ Novekedj szepen pici baboca🌈👣🥰
KK
Köszönöm KK!
Közben vettem egy angelsounds-ot és megtaláltam a kis manót :3
Úgyhogy meg vagyok nyugodva :333 :)))
Mielőtt elfelejtem: Mindenkinek babódákban, csodákban és szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok!! :)))
Köszönöm hogy itt vagytok velem:)
Akkor most mar tudod figyelgetni a kis picurt🥰
Kellemes Ünnepeket és babákban gazdag új évet mindenkinek🥰🎄👣
KK
Igen, de a 10.héten megnéztük uh-al, már nagyon nagy!!
Nem akarom zavargatni, nőjjön csak :3
Itt minden rendben, remélem veletek is!!
Boldog újévet előre is!!
Kérdező, és a nemét illetően mi a megérzésetek a férjeddel?🥰
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!