Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4831/4844 anonim ***** válasza:

Minden egyes nappal jobban leszek es a 37.hettol mar eltudom engedni😁

Veszprembe fogok szulni, amugy nem annyira rossz itt a helyzet, nagyjabol kilehet fogni kedves es segitokesz csapatot is, csak ahogy olvasgattam a legtobb helyen mar haza engednek 2 nap utan, itt meg tobbsegben 4 napig bent fognak…

KK

jan. 17. 13:08
 4832/4844 anonim ***** válasza:

Èn is Veszprémben fogok, baràtnőm augusztusban szült ugyanitt császàrral csütörtöki napon 11kor délelött és vasárnap délelőtt engedték haza.

Akkor engednek haza a legkorábban ha reggeli órákban szülsz akkor az szàmít az első napnak, azon kívül 2 teljes napot kell benn tartani és utána következő délelőtt haza, de szerintem ez mindenhol így van.

Ha délutàni órákban szülsz akkor az a nulladik nap, akkor egy nappal tènyleg többet kell benn lenni.

F

jan. 17. 16:46
 4833/4844 anonim ***** válasza:

Hat nemtudom szamit-e hanyadik gyerkocot szuli az ember, en a kisfiamat kicsivel tobb mint 3 eve szombaton szultem reggel 5.30kor és csak kedd délután távozhattunk, pedig vegig jol voltunk, minden vizsgalat rendben volt, ugyhogy nem is ertettem, pluszba meg telthaz is volt. A 2 nappal nem lenne problemam😁

KK

jan. 18. 08:01
 4834/4844 anonim ***** válasza:

Èn is tartok amúgy tőle kicsit h távol leszek a fiamtól napokig, nekem +1 nap a császàros előtte napi befekvés miatt😏

F

jan. 18. 20:20
 4835/4844 anonim ***** válasza:

Teljesen aterzem, nekem az elso pozitiv teszttol, sot mar elotte is ez volt a mumusom, hogyan fogom kibirni nelkule🫣

En azt hittem a csaszarokat mar befekves napjan csinaljak is

En tegnap akadtam ki reggel, az elso hir ami feljott, hogy a Veszpremi korhazban latogatasi tilalom es maszk kotelezo🫣 az elsot is igy szultem, azt hittem most meg pont megusszuk, erre…

KK

jan. 19. 08:46
 4836/4844 anonim ***** válasza:

Hát nagyon intézményfüggő, valahol befekvés napján van a császár de jellemzőbb h csak màsnap.

Ó te jó ég, reméljük eltörlik a tilalmat mire menned kell

F

jan. 19. 10:49
 4837/4844 anonim ***** válasza:

Szerintem sajnos ezt mar nem usszuk meg, nem szoktak hamar feloldani az ilyen tilalmakat😞

Alapbol februar 11re vagyok kiirva, de addig nemhiszem hogy kihuzzuk

KK

jan. 19. 11:50
 4838/4844 anonim ***** válasza:

de a pàrod bemehet làtogatni ilyenkor is nem?

F

jan. 19. 13:22
 4839/4844 anonim ***** válasza:

Kedves KK!

Ne haragudj, hogy ezt írom, de azt vettem észre, hogy állandóan van valami bajod. Én elhiszem, hogy aggódsz a kisfiadért, de 3 éves, szóval nem éppen pici már. Szerintem egy kicsit próbálj a babára összpontosítani. Lezárás lesz? Valószínűleg. A fiaddal 3 évig voltatok együtt, inkább örülj, hogy a lányoddal tudsz tölteni pár napot kettesben, mert neki 2.gyerek lévén az, hogy csak veled legyen, az nem adatik meg!

*Üdv egy 2 gyermekes anya, aki mindig több napot volt kórházban *

jan. 19. 13:41
 4840/4844 anonim ***** válasza:
63%

Csak szulesre, latogatni nem😞

Kedves utolso!

Neked lehet mas a temperamentumod es nagyon jol elvagy a gyereked/ gyerekeid nelkul, de nem ismersz sem engem, sem a csaladom es a gyerekem igenyeit. A velemenyed meglehet rolam, mindenki mashogy latja a dolgokat. Ennyit tennek csak hozza es nem fogok tobbet reagalni, szivem joga megelni az erzeseimet. Es itt tovabbra sem azzal van gondom, hogy te mashogy gondolkodsz, de en sem szolok be ezert…

Tobbieknek kitartast, talan majd jelentkezek meg amikor megerkezett a picur.

Kerdezo, teged tovabbra is figyelemmel kiserlek es varom a hireket❤️

KK

jan. 19. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!