Ki mikorra nem várja?
Gondoltam teszek én is egy próbát hogy izguljunk közösen és örülhessünk egymás örömének. Babát szeretnénk, sajnos decemberben volt egy spontán vetélésem ebben a hónapban újra próbálkozunk az előző menstruációt szerettem volna mindenképpen ki várni ami meg is jött rendesen, aki esetleg hasonló cípőben jár, izguljunk közösen a nem vártig.
Én 03.04-re nem várom, nekünk ez a hét az amikor sikerülhet újra a baba. :) Ki mikorra nem várja?
Hajrá lányok, babára fel! :)))
Tegnap kellett volna megjönnie.
Nem érzek semmit sem. Se azt, hogy kezdődik a mensi, se azt, hogy terhességi tüneteim lennének.
Szóval egyenlőre úgy vagyok, hogy talán csak késik.
Nagyon régóta próbálkozunk. Több műtéten is túl vagyok. Szóval annyira már nem élem bele magam minden hónapban.
Sajnálom.. :( Milyen műtéteid voltak?
Nekem is volt műtétem ősszel 2 oldali petevezeték elzáródásom volt sajnos, aztán decemberben meg örültünk hogy baba lesz de sajnos el ment. Minden hónap új lehetőség meg próbálok így hozzá állni!
Nagyon szurkolok neked! :) Pontos a menstruációs ciklusod?
Nekem 30-36 nap így kicsit nehéz kiszámolni mikor van ovu...ebben a hónapban úgy döntöttem ovu tesztel fogom nézni!
Nekem endometriózis miatt volt két műtét. A ciklusom szinte szabályos, 28 napos, néha 1-2 nappal korábban jön meg, de általában pont 28 napra szokott.
Én meg gondoltam, hogy inkább a hőmérőzést próbálom ki :)
Bár most nézünk magánklinikákat rendes hormonvizsgálatra. Mégiscsak az a biztos.
Szia :) én vasárnapra nem vártam. holnap vagy holnap után tesztelek (én úgy érzem hogy baba van a dologba).
Szombaton nagyon úgy éreztem hogy meg fog jönni tettem is be betétet hátha. .de semmi.. száraz vagyok mint a sivatag :) hát majd kiderül :) hajrá nekünk :*
De jó, örülök mikor ennyi pozitív élményt olvasok ez a a várakozási időszak a legizgalmasabb dolog az elején. :))) Nekünk mikor decemberben sikerült a baba nekem a melleim nagyon fájtak...máshogyan mint amikor meg szokott jönni és én is száraz voltam..úgy hogy simán lehet baba kedves utolsó! :)
Első válaszoló, és az utolsó műtét utűn mit mondtak, most már esélyes vagy a babára? :) Nem szabad feladni!!
Mióta próbálkoztok lányok a babával? :)
7-es válaszoló: Lombikon nem gondolkodtok? Tudom mindenki a végső pillanatra hagyja a lombikot.
Egy ismerősünknél ugyan ez volt 1 évig próbálkoztak aztán lombikra mentek épp januárban született meg a kisfiúk, a párjának is alacsony volt a spermium száma.
Mi még csak első hónapja próbálkozunk :) szóval ha nem is jön most össze sincs semmi baj :)
Nagyon szomorú olvasni , hogy ennyi idő után is van, hogy nem jön a várva várt bébibogyó :(
Megy a drukk mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!