Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja?

Ki mikorra nem várja?

Figyelt kérdés

Gondoltam teszek én is egy próbát hogy izguljunk közösen és örülhessünk egymás örömének. Babát szeretnénk, sajnos decemberben volt egy spontán vetélésem ebben a hónapban újra próbálkozunk az előző menstruációt szerettem volna mindenképpen ki várni ami meg is jött rendesen, aki esetleg hasonló cípőben jár, izguljunk közösen a nem vártig.

Én 03.04-re nem várom, nekünk ez a hét az amikor sikerülhet újra a baba. :) Ki mikorra nem várja?

Hajrá lányok, babára fel! :)))

2017. febr. 13. 14:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap kellett volna megjönnie.

Nem érzek semmit sem. Se azt, hogy kezdődik a mensi, se azt, hogy terhességi tüneteim lennének.

Szóval egyenlőre úgy vagyok, hogy talán csak késik.

Nagyon régóta próbálkozunk. Több műtéten is túl vagyok. Szóval annyira már nem élem bele magam minden hónapban.

2017. febr. 13. 14:32
 2/23 A kérdező kommentje:

Sajnálom.. :( Milyen műtéteid voltak?

Nekem is volt műtétem ősszel 2 oldali petevezeték elzáródásom volt sajnos, aztán decemberben meg örültünk hogy baba lesz de sajnos el ment. Minden hónap új lehetőség meg próbálok így hozzá állni!

Nagyon szurkolok neked! :) Pontos a menstruációs ciklusod?

Nekem 30-36 nap így kicsit nehéz kiszámolni mikor van ovu...ebben a hónapban úgy döntöttem ovu tesztel fogom nézni!

2017. febr. 13. 14:53
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem endometriózis miatt volt két műtét. A ciklusom szinte szabályos, 28 napos, néha 1-2 nappal korábban jön meg, de általában pont 28 napra szokott.

Én meg gondoltam, hogy inkább a hőmérőzést próbálom ki :)

Bár most nézünk magánklinikákat rendes hormonvizsgálatra. Mégiscsak az a biztos.

2017. febr. 13. 14:54
 4/23 Reyka válasza:
100%

Szia :) én vasárnapra nem vártam. holnap vagy holnap után tesztelek (én úgy érzem hogy baba van a dologba).

Szombaton nagyon úgy éreztem hogy meg fog jönni tettem is be betétet hátha. .de semmi.. száraz vagyok mint a sivatag :) hát majd kiderül :) hajrá nekünk :*

2017. febr. 13. 14:57
 5/23 A kérdező kommentje:

De jó, örülök mikor ennyi pozitív élményt olvasok ez a a várakozási időszak a legizgalmasabb dolog az elején. :))) Nekünk mikor decemberben sikerült a baba nekem a melleim nagyon fájtak...máshogyan mint amikor meg szokott jönni és én is száraz voltam..úgy hogy simán lehet baba kedves utolsó! :)

Első válaszoló, és az utolsó műtét utűn mit mondtak, most már esélyes vagy a babára? :) Nem szabad feladni!!

Mióta próbálkoztok lányok a babával? :)

2017. febr. 13. 15:04
 6/23 anonim ***** válasza:
Én feb. 22-re nem várom, sajnos az én ciklusaim rendszertelenek és hosszúak 35-40 nap. Valószínűleg a dokim szerintem PCOSm van. Ha megjön megyek hormonvizsgálatra, illetve pajzsmirigyvizsgálatra.
 7/23 anonim ***** válasza:
Mi 6 hónapja, sajnos a férjemnél alacsony a spermiumszám :(
 8/23 A kérdező kommentje:

7-es válaszoló: Lombikon nem gondolkodtok? Tudom mindenki a végső pillanatra hagyja a lombikot.

Egy ismerősünknél ugyan ez volt 1 évig próbálkoztak aztán lombikra mentek épp januárban született meg a kisfiúk, a párjának is alacsony volt a spermium száma.

2017. febr. 13. 15:06
 9/23 anonim ***** válasza:
Azt mondta a dokija, hogy még csak egy vizsgálata volt, abból nem lehet kiindulni, hamarosan megy következő már komolyabb vizsgálatára. Ha úgy látjuk, hogy nem tudjuk javítani, akkor nem zárkózunk el semmitől.
2017. febr. 13. 15:19
 10/23 Reyka válasza:

Mi még csak első hónapja próbálkozunk :) szóval ha nem is jön most össze sincs semmi baj :)

Nagyon szomorú olvasni , hogy ennyi idő után is van, hogy nem jön a várva várt bébibogyó :(

Megy a drukk mindenkinek :)

2017. febr. 13. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!