Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja?

Ki mikorra nem várja?

Figyelt kérdés

Gondoltam teszek én is egy próbát hogy izguljunk közösen és örülhessünk egymás örömének. Babát szeretnénk, sajnos decemberben volt egy spontán vetélésem ebben a hónapban újra próbálkozunk az előző menstruációt szerettem volna mindenképpen ki várni ami meg is jött rendesen, aki esetleg hasonló cípőben jár, izguljunk közösen a nem vártig.

Én 03.04-re nem várom, nekünk ez a hét az amikor sikerülhet újra a baba. :) Ki mikorra nem várja?

Hajrá lányok, babára fel! :)))

2017. febr. 13. 14:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5: Azt mondta az orvos, hogy ez a probléma megnehezíti a teherbeesést és sajnos bármikor kiújulhat. Eddig nem gondolkodtunk semmi másban, csak a természetes folyamatban. De most már úgy vagyunk, hogy legalább utánaérdeklődünk, hogy milyen lehetőségek vannak. Úgy tudom, a lombik előtt is vannak azért még más lehetőségek is. De még nem vagyok igazán képben :)
2017. febr. 13. 15:38
 12/23 A kérdező kommentje:

Nagyon drukkolok mindenkinek, reméljük sikeres hónap elé nézünk mindannyian...!!! :))))

Az orvosom azt mondta egy nő 2 dologra képes minden áron, azért hogy legyen és hogy ne legyen gyermeke, szerintem mindannyia így vagyunk ezzel, ma már a lombik program is olyan dolog ami sajnos sok párt érint és bizony az ember még abba is bele menne ha minden lehtőségen túl van és még sem jön a babó. :( :)

2017. febr. 13. 15:57
 13/23 Reyka válasza:

Hát igen. Nekem a tesóm erre egy nagyon jó példa. Sajnos fiatalon volt neki egy abortuszta. És most férjével már másfél éve szeretnének babát, de sajnos nem jön nekik össze. :( orvostól orvosig járnak. Nagyon elkeserítő =(

Remélem mindenkinek zebracsíkos lesz a tesztje amikorra nem várja :*

2017. febr. 13. 16:06
 14/23 A kérdező kommentje:

Sajnos ilyenről hallottam, hogy abortusz után illetve műtétes vetélés után sok mindenkinek nehezebben jön össze a baba. Ez nagyon szomorú dolog...bízzunk a legjobbakban.

Én a Jónás naptárt is meg néztem, bár tudom sokan nem hisznek benne, de pl. anyukámnak és anyósomnak teljesen be jött, lányok lettünk a húgommal és az anyósomnak fiai lettek pont úgy ahogy ki hozta az adott hónapra, lehet nem hülyeség, én személy szerint figyelem és kíváncsian várom hogy be fog e jönni. :)))

2017. febr. 13. 16:16
 15/23 anonim ***** válasza:

Én 24-re nem várom, ez a 2. hónapunk, de sok reményt nem fűzök hozzá. Nagyon zűrös volt az elmúlt 2 hét, extrém terhelésnek voltam kitéve a munkahelyen.

Mivel itt már mindenki látott ezt azt, lenne egy dolog, ami zavart kissé: nagyjából középidőnél, úgy begörcsöltem, hogy azt hittem meghalok. Járt már így valaki? Ez a 3. ilyen hónapom volt, előtte sosem volt ilyen gondom, soha nem éreztem semmit. Járt már így valaki?

2017. febr. 13. 17:59
 16/23 Norman Bates ***** válasza:
En 03.03- ra nem varom, izgulhatunk egyutt 🤗
2017. febr. 13. 18:18
 17/23 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Amikor peteérésed van arra a középidőre érted ezt a görcsölést? Én szoktam érezni helyjel közel a peteérésem nekem is bele szokott szúrkálni, de azért nem úgy hogy nagyon fáj csak érzem hogy szúrkál.

Utolsó: Akkor mi majd nem egyszerre tudjuk meg hogy sikeres lesz e az a hónap, lehet izgulni. :)))))

2017. febr. 13. 20:38
 18/23 anonim ***** válasza:
En holnapra nem várom! De mar pár napja reggelente vérezgetek.. de most nem tudom, hogy ez mensi-e vagy sem.. Szerintetek van esély a babára így??
2017. febr. 13. 22:18
 19/23 anonim ***** válasza:

Én 27-re nem várom. Második próbálkozós hónapunk, harmadik baba lenne. Használtam ovu tesztet, hátha elcsíptük.

Drukk mindenkinek!!!

2017. febr. 14. 11:02
 20/23 A kérdező kommentje:

18-as válaszoló: Ez elég kétes helyzet vannak nők akik menstruáció előtt barnáznak vérezgetnek valaki a terhesség elején ez most kicsit nehéz helyzet. :( :)

Remélem sikeres hónapunk lesz, vetélésem utáni első próbálkozós hónap remélem mindannyian pozitívat tesztelhetünk. ;)

2017. febr. 14. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!