Ha később van peteérésem,25 napos ciklusnál a 21. napon mikorra ne várja? A hőmet nem mérem
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 10:36
1/7 anonim válasza:
25 napos ciklusnál 21. napon? hűha. akkor csak 5 napos a luteálisod, az meg nagyon-nagyon kevés. biztos, hogy a 21. napon van péd?
2/7 A kérdező kommentje:
Hát az ovuteszt szerint akkor volt.
2009. jún. 30. 10:57
3/7 anonim válasza:
akkor viszont a 21. naphoz képest 12-16-ra fog megjönni
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy most eppen egy hosszu ciklusnak nezel elebe. Az en babam is egy hosszu ciklusban fogant meghozza a 22-dik napon. Egyebkent mindig pontosan 25 naposak a ciklusaid vagy valtozo? Ha a 21-dik napon van pe-d akkor a ciklusod kb 35 napos lesz +/- egy nap. Nekem a teszt pont a 36-dik napon lett pozitiv amikor a 22-dik napon volt pe-m igy nallad egy nappal korabban.
5/7 A kérdező kommentje:
Egy normális ciklus esetén hány napig tart a luteális?
2009. jún. 30. 11:31
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Eddig mindig 25 napra jött meg, de múlt hónapban 18 nap késés után azt hittem terhes vagyok, elmentem dokihoz de mivel nem látott semmit és a tesztek is negatívak voltak így írt fel Norculutot. 5 napig szedtem és utánna jött meg. És múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie, de az ovuteszt szerint a 21. napon volt p.é.-sem. Ez a gyógyszer összezavarhatta a ciklusaimat?
2009. jún. 30. 11:37
7/7 anonim válasza:
igen összezavarhatta, a luteális általában 12-16 nap hosszú szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!