Van peteérésem, vagy nincs? Valaki segítene eldönteni?
Múlt hónapban végezte el a dokim a hormonvizsgálatokat, mivel közel 4 védekezésmentes év után sajnos még mindig nem estem teherbe. Az orvos javaslatára szintén a múlt hónapban végig ovuteszteltem minden nap. Mikroszkópot használtam, illetve mikor elbizonytalanodtam, hogy biztos mindig negatív-e, vagy csak én nem tudom, mit kell látni, clearblue digitálissal is. A lényeg, hogy egész hónapban sosem volt pozitív az ovuteszt, közben pedig a hormoneredményeim az orvos szerint teljesen rendben vannak.
Nem teljesen értem, hogyan lehetséges ez, ha esetleg valakinek van ötlete, szívesen vennék minden segítséget.
Ebben a hónapban ismét elkezdtem hőmérőzni is a biztonság kedvéért, hátha ez, és a kétféle ovuteszt együtt már jobban segít belőni a termékeny napjaimat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!