Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja?

Ki mikorra nem várja?

Figyelt kérdés

Gondoltam teszek én is egy próbát hogy izguljunk közösen és örülhessünk egymás örömének. Babát szeretnénk, sajnos decemberben volt egy spontán vetélésem ebben a hónapban újra próbálkozunk az előző menstruációt szerettem volna mindenképpen ki várni ami meg is jött rendesen, aki esetleg hasonló cípőben jár, izguljunk közösen a nem vártig.

Én 03.04-re nem várom, nekünk ez a hét az amikor sikerülhet újra a baba. :) Ki mikorra nem várja?

Hajrá lányok, babára fel! :)))

2017. febr. 13. 14:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok

Igen, nagyjából akkor fáj, de olyan erősen, hogy a férjem már a sürgősségire akart vinni hajnalra. Sem aludni, sem semmi mást nem tudtam csinálni tőle.

2017. febr. 15. 20:20
 22/23 Reyka válasza:

sziasztok. gondoltam írok Nektek ! Nálam a helyzet az, hogy vasárnap óta nem jött meg , 2tesztet csináltam mind negatív :D

most arra jutottam, hogy vasárnap teszt reggel. ha akkor nem mutat ki semmi babát (pedig már ki kéne szerintem) akkor hétfőn megyek orvoshoz hogy hát márpedig miért késik :)

Nálatok van valami fejlemény?

2017. febr. 16. 06:48
 23/23 A kérdező kommentje:
Nekem ma van peteérésem, csináltam ovulációs tesztet tegnap és ma a párommal időzítettünk, remélem össze jön...március 4-én nem kellene hogy meg jöjjön. :) :)
2017. febr. 18. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!