Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4761/4871 anonim ***** válasza:

Köszönöm😊

Beni 57 cm volt és 3935 gramm🥰 “Kis” buksija pedig 38 cm🥲 Még ajiba a feje mellé is rakta szülés közben a kezét😅😅

De aztán ki tudja…gyanítom sokkal kisebb ő sem lesz. 🤣

L

dec. 6. 20:41
 4762/4871 anonim ***** válasza:

Huuu jó nagy volt akkor tényleg, öröm lehetett a kitolás, az én fiam csak 3430 volt és 55 cm😀

F

dec. 6. 20:46
 4763/4871 anonim ***** válasza:

Esküszöm a kitolás volt a “lófing” része nekem, 3 nyomásra kint volt.🫣

Bár ezen az orvos is meglepődött, na meg a sikeres gátvédelmen is🤣

De én 4000 g voltam és 59 centi annó, úgyhogy nem számítunk sose kicsi babára, férjem volt 3600 és 57 centi😁😁

Most épp a vércsoport miatt esz az ideg. Az első trimeszter óta van ellenanyag így folyamat mennem kell, mostaninál férjemét is bekérték. Fenomenális lesz. A férjem hordozza a célantigént, szóval gyanítom az első szülésnél került a vérembe a kisfiaméból.

Remélem a kistesó rendben lesz. 🥹🩵

L

dec. 6. 20:52
 4764/4871 anonim ***** válasza:

Kérdező, gratulálok,csodálatos,hogy már a talpacskáit is láttad! 😊

Picivel kisebb volt a kislányom az elejétől fogva, aztán 19.hét után kezdett nőni a lemaradás, végül 3,5 héttel volt kisebb. Hetente uh-ra jártam, áramlasmérésre, de mindig rendben volt minden. Végül 46 centivel, 2740 grammal született 38+5 hétre. Egy felszálló fertőzés miatt megrepedt a burok (nem értem hogy, azt is figyelték mindig). A lényeg, hogy vannak apró babák, 1-2 hét semmi, a 3,5 már jelenthet valamit, de látod, nálunk sem volt semmi. Illetve kicsi volt a lepény, lehet,hogy emiatt nem nőtt hatalmasra a baba, de én is csak 157 centi vagyok és 2500 grammal születtem. Úgyhogy ne izgulj, minden rendben van! 🙂

RM

dec. 7. 17:07
 4765/4871 A kérdező kommentje:

RM Köszönöm, mostmár behozta magát, de már nem is fogok ezen izgulni. A lényeg, hogy van szívhang. Csak olyan fura hogy nem érzem őt.. Már nagyon szeretném ha nagy pocakom lenne (igeeeen biztos nehéz lesz, de legalább látom hogy van valami :DDD). Most még úgy semmi nem látszik, néha görcsöl a pocakom, aztán ennyi akkor sem nagyon erősen, bár néha azért belehúz :DD

Most januárban látom majd legközelebb, addig nem tudom fogok e menni, bár lehet hogy igen mert megmondom őszintén ez a fertőzés nem akar elmúlni.. szerintem amíg progeszteron kúpot kell használnom addig ott lesz.. aztán lehet semmi köze hozzá, de majd megyek vissza kontrollra ha nem múlik.

dec. 8. 11:32
 4766/4871 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ajánlom h kezd el szedni a Velfem-et, én is szedem, és olvastam h lombikosoknak is ajánlják, én amióta szedem nem volt komolyabb görcsöm és keménykedésem. Drága, de megéri. Csökkenti a koraszülés arànyàt illetve a vetélés esélyeit is csökkenti elvileg

F

dec. 8. 20:07
 4767/4871 anonim ***** válasza:

Sziasztok😊

En ma voltam uh-n, reszben nyugodt vagyok de azert kaptam olyan infokat amikrol nem igazan olvasni konkretat.

Ovu alapjan ma vagyok 30+6, de meres alapjan csak 29+3. Ez meg a legkisebb gondom, a belei echogének, ezt nem is magyarazta el igazan es sok infot nem is talaltam rola.

Jovo het kedden megyek a sajat orvosomhoz, meg majd vedonohoz, nagyon kivancsi vagyok ők mit mondanak majd. Most azert picit aggodok.

Koponyavegű a kisasszony amugy, minden mas jo, teljesen befurta magat, igy csak a fulecskejerol kaptam kepet🙈

dec. 9. 12:54
 4768/4871 A kérdező kommentje:

F köszi hogy írod szedem a velfemet!:)

Vettem sima magnéziumot is az is használ szerencsére 😊😊

Az uccsó nem tudom ki volt de ezekhez én sem értek annyira 🫣🫣

Már a végén vagy nagyon :D

Szerintem a dokik mondják amúgy maguktól ha baj van :)))

dec. 9. 14:06
 4769/4871 anonim ***** válasza:

Bocsi, lemaradt hogy KK voltam🙈

Ebben bizok hogy nincs nagy gond, de uh utan indultunk telelni, nyugodtabb lettem volna olyan hirekkel, mint eddig🫣

dec. 9. 14:15
 4770/4871 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező- orulok hogy minden oke, nagyon megerdemeltetek mar ezt :) csak annyit fűznek hozza hogy ilyen kis magzati korban nincs még olyan hogy kisebb, meg majd behozza. Meg hogy azert kicsi mert mindenki kicsi a csaladban. A 20.hetig minden magzat azonos utemben fejlodik, egyedi kulonbsegek utana jonnek, amik genetikabol adodnak. 20. Het utan is egy-ket het elteres felfele lefele belefer :)

W

dec. 9. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!