Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4721/4787 anonim ***** válasza:
100%

F!

De igen, kitakarta a koldokzsinor a lenyeget pont 🙈

Ugyhogy 3 fius anyuka leszek 🩵

A3

nov. 12. 10:38
 4722/4787 anonim ***** válasza:
100%

Annak is megvan a szépsége🥰🥰

F

nov. 12. 14:32
 4723/4787 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? :)
nov. 12. 21:11
 4724/4787 anonim ***** válasza:
Kérdező???
nov. 13. 21:38
 4725/4787 A kérdező kommentje:

A3 gratulálok!!! F nagyon vigyázz magatokra ahogy tudsz!:))

Bocsánat de vizsgaidőszak közeleg , két hét és vizsgáim vannak kicsit kevesebbet tudok lenni.

Igazából semmi nem történt nem tudok újat mesélni , azonnal írok ha tudok valamit!

A hcgt jónak ítélték ezért nem kértek sem kontroll hcgt, az uh pedig csak 28.-án lesz. Úgy hogy addig ülök és várok 🥲🥲🥲❤️❤️❤️

De úgy érzem jól érzi magát odabent , van hogy görcsölök van hogy nem , a cicim is hol érzékeny hol nem . Fura ez nekem még meg az is hogy nem tudok semmit 🫣🫣 Ugye múltkor nagyon rosszul voltam mindig. De akkor ketten voltak meghát mindegyik más azt mondják de igyekszem nem sokat aggódni 🫣🫣

nov. 14. 17:43
 4726/4787 anonim ***** válasza:

Minden rendben lesz🤍

F

nov. 14. 19:21
 4727/4787 A kérdező kommentje:

Köszönöm F❤️

Akkor megnyugszom azért ha “bejelentkezik” :D

nov. 14. 22:21
 4728/4787 anonim ***** válasza:

Kérdező, mikor meglattam mit írtál nem bírtam ki h ne reagaljak :) továbbra is figyelemmel kísértelek titeket, én valamikor tavaly májusban kapcsolódtam bele a beszélgetésbe akkor volt 1 vételésem. És a doki tanácsára júliusban újra próbálkoztunk és sikerült is :) azóta megvan a második kislányom aki ez év márciusában született.

A lényeg a lényeg h hihetetlenül örülök h tiszta szivemből kívánom h most már végre neked is sikerüljön. Hihetetlen utat jártál be és a kitartatasod példaértékű ❤️ szuper anyuka leszel mert már most annyi mindent megtettel a picurodért aminek olyanok talán a felét sem teszik meg akiknek nem ilyen rögös az út ❤️ továbbra is követni fogom mi történik és számomra akkor "teljesül be" ez a csoport amikor majd neked is megszuletik a kisbabád ❤️❤️❤️

Én is W voltam mikor többször írtam úgyhogy marad a W ...az első W 😃

nov. 15. 15:00
 4729/4787 A kérdező kommentje:

W❤️❤️❤️❤️❤️

Na most bekönnyeztem , köszönöm szépen!!!

Ez annyira jól esett nekem, el sem tudom mondani!! És így hogy neked is sikerült még jobban esnek a soraid!

Már olyan rég gondoltam az elejére… 2 éve volt már❤️

El sem hiszem. De ha eszembe jut kikkel, honnan indultunk❤️❤️

Hát igen van aki már hála istennek a másodikat várja azóta, de így is kell lennie ennek!

Mostmár én (is!) jövök bizony!! ❤️❤️🎉🎉🥹🥹😘😘

Nagyon köszönöm neked , rég jutott eszembe ❤️❤️❤️❤️

nov. 15. 17:06
 4730/4787 A kérdező kommentje:

Tegnap csináltattam hcgt mert elmúltak s tünetek de minden rendben :)) 17783 :)

Azóta persze visszajöttek 😅

Ezek elmúlnak vissza jönnek… mekkora hülyeség ez 🫣🫣

nov. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!