Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sajnos ennyi pont elég egy fals méréshez, egy séta nagyon durván le tudja vinni a cukrot…zuhanyzás is, szörnyű hogy nagyon sok helyen ezt nem mondják el.
L
Hát valóban nem jó ha a terhelt értèk beesik az éhgyomri alá pláne ennyivel. Nálunk nem szabad kitenni a làbunkat a váróból amíg nem veszik le a vért
F
Amugy nagyon erdekes, hogy mindenhol mast mondanak, mas az eljaras. Mashol voltam a terhessegeimnel terheleses cukron, viszont mindket helyen kb elkuldenek setalni es hogy igyak sok folyadekot.
De mindjart megyek a vedonohoz, kivancsi leszek ő mit mond erre
KK
Nàlunk nem szabad sokat inni csak amennyit muszaj😂
mit mondott a vedono?
F
Az ossz eredmenyemet nezve, azt mondta hogy elofordulhat ilyen, talalkozott mar ilyennel es mivel nem voltam nagyon rosszul terheles alatt, igy elvileg nem kell vele foglalkozni.
De jovo heten megkerdem a nogyogyaszomat is, hogy neki mi a velemenye
KK
Sziasztok!
Tegnap csináltam egy tesztet mert úgy voltam vele, ha nem pozitív még eltudom fogadni hiszem csak a 6.nap.
De hát ott a meglepetés rajta 🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Ettől függetlenül a pénteki eredmény lesz a perdöntő mert 100 körül kellene lennie a hcgnek!
Én arra számítok hogy menni fog simán 🥹🙏🏻
Uristeen ez azert nagyon biztató😍😍😍
F
Jaj dejó! Annyira drukkolok neked! 🤞
E
Ugye?? 🥹❤️❤️❤️
Múltkor a 8.napon sem volt ilyen!
Azóta görcsöl a pocim meg a derekam, biztos fészkelődik 🥹🥹❤️
Most nagyon meglepődnék ha pénteken nem lenne 100 körül de ha megvan a labor írok!! 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!