Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Örülök, hogy mindenkinél jól haladnak a dolgok 😊
Nálunk most elég hullámzó az élet.. 5 hetes a kislányom és nem mondom, hogy csillámpónis ez az elmúlt pár hét 😅 Tudtam én, hogy nehéz az anyaság de azért rendesen pofán csapott a valóság. De talán kezdek belerázódni... Talán..
F! Mellső fali lepényem volt, de már 13-14 héten éreztem a mozgást.
E
F!
Nekem is mellső fali most!
13. héten kezdtem érezni, nem minden nap és húú de erősen de érzem :)
L
Na csajok ez az április meg május ezek tök jó hónapok :)
Nagyon lányos év van, szinte mindenkinek lánya lesz :D
Történetesen nekem is de nekem a 3. lány lesz. Én február végére vagyok kiirva
A mozgások tekintetében az elsővel hátsó fali lepeny volt és 15-16.het között éreztem. Másodikkal melső fali lepeny volt és már 14 hetesen éreztem. Most megint hátsó fali lepeny és nagyon későn 18het végén éreztem csak. Nagyon fura minden szabalyszerusegnek ellentmond :D
Nekem 12 hetesen azt mondtak mellső fali, 18 hetesen hátsó fali. 22 hetesen tisztaztuk a sajat dokimmal, hogy ez bizony hátsó fali. Elvileg ha oldalt van, akkor ugy nezik inkább melyik iranyba húz és igy siman mozdulhatott ennyit.
Ettol fuggetlen a mozgásokat 15.het körul kezdtem sejteni de 18-ra lett egyértelmű, pedig vékony alkat vagyok. Valószínűleg a kiscsaj addig inkabb befelé pufolt mint kifele, de most azert potolja😁
Kitartast E!❤️
W - en február 11-re,úgyhogy szerintem ott a honap elején meglesz mar a picur😊
KK
hàt jó lenne ha előbb érezném, de a fiammal is 18-19 hèt körül éreztem először mellső falival😅
E, egyre könnyebb lesz ahogy beleràzódsz. Amíg fel nem áll majd🤣🤣🤣
F
Kk-igen te vagy a 2024es csoportba a kérdező is ugye?
En ott R vagyok :D
Nekem hatso fali biztosan :) nem csúszott el. Csodálkoztam is miért ilyen későn érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!