Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4661/4804 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy mindenkinél jól haladnak a dolgok 😊

Nálunk most elég hullámzó az élet.. 5 hetes a kislányom és nem mondom, hogy csillámpónis ez az elmúlt pár hét 😅 Tudtam én, hogy nehéz az anyaság de azért rendesen pofán csapott a valóság. De talán kezdek belerázódni... Talán..

F! Mellső fali lepényem volt, de már 13-14 héten éreztem a mozgást.

E

okt. 22. 19:51
 4662/4804 anonim ***** válasza:

F!

Nekem is mellső fali most!

13. héten kezdtem érezni, nem minden nap és húú de erősen de érzem :)

L

okt. 22. 21:11
 4663/4804 anonim ***** válasza:
53%

Na csajok ez az április meg május ezek tök jó hónapok :)

Nagyon lányos év van, szinte mindenkinek lánya lesz :D

Történetesen nekem is de nekem a 3. lány lesz. Én február végére vagyok kiirva

A mozgások tekintetében az elsővel hátsó fali lepeny volt és 15-16.het között éreztem. Másodikkal melső fali lepeny volt és már 14 hetesen éreztem. Most megint hátsó fali lepeny és nagyon későn 18het végén éreztem csak. Nagyon fura minden szabalyszerusegnek ellentmond :D

okt. 22. 22:55
 4664/4804 anonim ***** válasza:
W voltam
okt. 22. 22:56
 4665/4804 anonim ***** válasza:

Nekem 12 hetesen azt mondtak mellső fali, 18 hetesen hátsó fali. 22 hetesen tisztaztuk a sajat dokimmal, hogy ez bizony hátsó fali. Elvileg ha oldalt van, akkor ugy nezik inkább melyik iranyba húz és igy siman mozdulhatott ennyit.

Ettol fuggetlen a mozgásokat 15.het körul kezdtem sejteni de 18-ra lett egyértelmű, pedig vékony alkat vagyok. Valószínűleg a kiscsaj addig inkabb befelé pufolt mint kifele, de most azert potolja😁

Kitartast E!❤️

W - en február 11-re,úgyhogy szerintem ott a honap elején meglesz mar a picur😊

KK

okt. 23. 08:17
 4666/4804 anonim ***** válasza:

hàt jó lenne ha előbb érezném, de a fiammal is 18-19 hèt körül éreztem először mellső falival😅

E, egyre könnyebb lesz ahogy beleràzódsz. Amíg fel nem áll majd🤣🤣🤣

F

okt. 23. 11:46
 4667/4804 anonim ***** válasza:

Kk-igen te vagy a 2024es csoportba a kérdező is ugye?

En ott R vagyok :D

Nekem hatso fali biztosan :) nem csúszott el. Csodálkoztam is miért ilyen későn érzem...

okt. 23. 15:15
 4668/4804 A kérdező kommentje:
E ha gondolod oszd meg velünk a tapasztalataidat, biztos hogy van itt megértő anyuka már, aki hasonlókon megy keresztül! Hát bizony a legnagyobb feladat ez a világon, hiába vágyunk rá annyira a feladatot nem könnyíti meg azt hiszem :D De érdemes rá emlékezni:)
okt. 23. 16:31
 4669/4804 A kérdező kommentje:
Nekünk pénteken lesz a leszívás, és jövő héten kapom vissza az 5 napos embriómat :)
okt. 23. 16:35
 4670/4804 anonim ***** válasza:

Sok sikert Kerdezo! 🥰

A3

okt. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!