Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Koszonom szepen 😊
Veled miujsag kerdezo?😊
A3
Minden oké, köszönöm hogy kérdezed.
Most, hogy már tudom mivel jár a lombik sokkal nyugodtabb vagyok.
És azt hiszem most el is hiszem hogy sikerülni fog, szóval összességében más lesz ez a beültetés.
Persze majd ha elkezdődik jön az izgulás de igyekszem megnyugodni.
Már csak 2 hét max .. már nagyon várom :)
Gratulalok A3🥰
Drukkolok Kérdező!❤️ kivanom, hogy sikeres legyen🍀
Nekunk mar csak par nap maradt a nyaralasbol, sajnos kisfiamat megtamadta egy random macska, mikozben jatszott, igy volt egy kis ijedtseg es mivel itt nem oltjak, igy a hazaerkezesunk napjan fogja kapni a veszettseg ellenit, szoval duplan utalni fog minket, meg addig is kezeljuk a sebeit🙈 elvisszuk errol a szuper helyrol, aztan még szurit is kap…
En amugy majd 8-an megyek a dokimhoz, akkor mar a 23.hetben leszek😊 kicsi E nagyon energikusan mocorog es apukajanak is folyamatosan mutatja milyen eleven😅 kisfiam meg nem vette eszre, hogy anya pocakja “mozog”🙈
KK
Merre voltatok KK?
Szegény, nagyon sajnálom :O
És mit szól a kisfiad, már biztosan mondtátok neki? :)))
Meg itt vagyunk Görögbe😊
Halisten csak akkor hirtelen megijedt, de nem erintette rosszul szerencsere.
Folyton mondogatom neki, de nem igazan fogja a dolgot🙈 lehet majd csak akkor tudatosul benne, amikor megszuletik es otthon leszunk 4esbe😊 pedig a hasam az rohamosabban nől, mint anno vele, szoval igy felidosen is eleg mutatos a pocak🙈 egyedul a kifele fordulo koldokom bulis jatek a kisfiamnak😅
KK
KK mennyi idős most a kisfiad?😊
F
uu Görögország, biztosan szép.
Én most a legszívesebben rénszarvasok között lennék Rovaniben :D
Akkor még nem sejti igazán mi vár rá :D Láttam egy csomó tesó ölelgetős videót olyan édesek voltak, remélem veletek is ez lesz :3
Köszönöm minden okés, ma vagyok 10 hetes, hasam màr szembetűnő😅 csak várok a kövi vizsgàlatig.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!