Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4591/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok😊

Tul vagyunk a masodik genetikain, most mar 100% hogy kislany🥰

Szepen fejlodik, nem talaltak semmi rendelleneset, folyamatos mozgasban van igy megkuzdottunk a kepekert😁

Sulyban 19+4nek felel meg, egyebek alapjan 18, amugy meg 18+6 vagyok, igy a kiirt datumom maradt😊

Kerdezo, neked irok amint haza ertunk😊

KK

szept. 16. 17:13
 4592/4811 A kérdező kommentje:

Huhuuuu gratulálok Kk ! 😊😊

Kis virgonc :3

Rendben , várom!:)

szept. 16. 20:13
 4593/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

E gratulálok!🥰

Tegnap voltam végre terhességmegállapításon én is. Minden rendben van, 8+3 vagyok ma🥰

Prena tesztet javasolt a doki, mert a kombinàlt csak statisztika… ugyhogy szerintem a prena alapot választom, ami csak a downt nézi. 30 alatt vagyok még, 2 ilyen téren egészséges gyereket màr kihordtam, nem

igazán tartom indokoltnak hogy ilyen 2-300 ezres vérvételre menjek. Az alap is húzós sztem 100 ezerért..

Ti mit csináltattatok kombináltat vagy valami vér tesztet?

Majd kardiológushoz kell még elmennem, mert az előző várandóssàgom végén gond volt a szívemmel, nehogy most is valami legyen

F

szept. 17. 06:53
 4594/4811 anonim ***** válasza:
100%

Gratulalok F🥰

En 30 vagyok, masodik baba, de csak sima kombit csinaltattam meg, igazabol a dokim meg azt is picit feleslegesnek tartotta, pedig ez kb 10ezer forint plusz lehetett.

Nalunk uh-k alapjan is minden rendben, illetve a ver eredmeny is jo lett.

Kardiologushoz en is megyek holnap, nekem alapbol van sajna szivproblemam.

Neked miert javasolta a tesztet?

KK

szept. 17. 07:13
 4595/4811 anonim ***** válasza:

Azért, mert Veszprèmben senki nem csinàl kombinàltat, elavult módszernek tartja, mert csak statisztika. Ami való igaz egyébként.

Senkinek nem ajànlja, nem csak nekem 😀

F

szept. 17. 07:17
 4596/4811 anonim ***** válasza:

Mas forumokon is beszelgetek, nyilvan a dragabb tesztek megbizhatobbak, viszont ott is van fals eredmeny.

En genetikaira fehervarra szoktam menni, imadom oket, nagyon alaposak es kedvesek.

Es a prenat mi alapon javasolta? A korod nem indokolná😊

KK

szept. 17. 07:42
 4597/4811 anonim ***** válasza:
100%

Prenából az optimumot javasolja mindenkinek ami 200, de fèrjemmel nem érezzük indokoltnak, ezért az alapot fogjuk vàlasztani szerintem. Holnap megyek a védőnőhöz aztàn felvázolom neki is. Szerencsére normàlis, úgyhogy lehet vele beszélni ilyenekről😃

Èn koràbban Győrbe a Kyncsbe voltam kombinàlt teszteken, ott hagy nèmi kivetni valót maga után a szonográfus stílusa, szóval ennyiből nem is bánom.

F

szept. 17. 07:47
 4598/4811 anonim ***** válasza:

Ja bocsi félre olvastam😂

Mindenkinek javasolja a prenát vagy a panoràmàt kortól függetlenül. Gondolom velük áll szerződésben

F

szept. 17. 07:49
 4599/4811 anonim ***** válasza:

Igy mar ertem es valoszinu is hogy van ott kapcsoalt, de azert fura hogy ennyire javasolja🙈

Maganba vagy sztk alapon jartal?

En a Hepinetbe jarok, kisfiammal voltam a pesti rendelobe is, most vegig fehervarra jartam de mindenhol annyira kedvesek voltak, tenyleg egy álom oda jarni😊

Az jo ha sikerult normalis vedonot kifogni😁 ritkasag de halisten nem lehetetlen😁 az enyem is halisten jofej, majd en is holnap megyek hozza😁

KK

szept. 17. 07:56
 4600/4811 anonim ***** válasza:

Magánba járok. 😃

De most kezdtem ehhez a dokihoz jàrni. Eddig màshova jàrtam

F

szept. 17. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!