Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4561/4811 anonim ***** válasza:
100%

Én 16-ra kaptam időpontot dokihoz, elobb csak esti idopontja volt ami nekem nem jó mert 40km tőlünk és hát időbe haza kell érni.. Akkor leszek mensi alapján 8+3 de valójában biztosan kevesebb ennél.

Minden ok, delutanonkent kicsit faradtnak erzem magam de nem veszes szerencsere birom😜

F

szept. 2. 20:06
 4562/4811 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, KK asszem neked ígértem h megírom barátnőm veszprémi kórház tapasztalatát: nagyon meg van összességében elégedve, egy csecsemős volt aki nagyon megbántotta és paraszt volt vele. De rajta kívül mindenki kedves volt és segítőkész, a dokival is megvolt elégedve, p. császàr volt neki. (Dr Fekete Mihály) végül hozzà kértem időpontot én is. Meglátjuk! Úgyis első alkalommal

leszűröm, hogy nekem is megfelelő e a személye, stb😊 bizakodó vagyok. az asszisztens hölgy az rendkívül kedves volt a telefonba.

F

szept. 2. 20:14
 4563/4811 anonim ***** válasza:
53%

Koszonom F!😊

Bizom benne hogy hamar megtalalod a megfelelo orvost😊

Akkor a veszpremi ellatas sokat nem valtozott az elmult evekben. Lehet hogy amikor szultem is voltak fura csecsemosok, de annyira lefoglalt, hogy tudjam szoptatni a babamat, hogy nem vettem fel semmit🙈

Amugy most nagyon utana akarok jarni az “ambulans” szulesnek, bar ugye itthon ezt sem igy hivjak es nem ilyen egyszeru😅

Viszont nem szeretnek sok idot tavol tolteni a kisfiamtol ha a kisbabam es az en allapotom nem indokolja. Kisfiammal is 4 napot kellett bent lennem, engem maga a korhazi let viselt meg es bogtem minden nap🙈 nem volt kellemes, ugyhogy ezt szeretnem elkerulni es felkeszulni ra. Igazabol az otthonszulest sem vetem meg, csak kisfiamnal is nst-n leesett a szivhang, bent fogtak, igy nem mernek arra keszulni, hatha a kiscsajszi is hasonlot produkal es akkor kuka az otthonszules

KK

szept. 3. 07:40
 4564/4811 anonim ***** válasza:
100%

Hàt 3 éjszakàt kell benn lenni amúgy. Én se tudom elkepzelni h ennyi időt távol legyek a fiamtól, de hàt muszáj lesz..

Az otthonszüléssel viszont én nem tudok azonosulni! Nem csak amiatt amik törtèntek velem, egyébként is. a lehető legveszélyesebb dolognak tartom.🙁

Hàny hetes vagy most egyèbkènt?😊

F

szept. 3. 08:04
 4565/4811 anonim ***** válasza:

Igazabol nem vagyunk kotelesek, ha a mi es a baba állapota is jo, viszont ezt itthon a 72 ora utan jaro penz miatt nem kommunikaljak, hanem inkabb rank hozzak a frászt. Sajnos gyerekosztalyon tapasztaltam, amikor egyszer bekellett mennunk, de a jozan eszemre hallgatva haza jöttünk es ez volt a legjobb döntés.

De a te helyzetedben teljesen meg ertem amiért igy gondolkodsz az otthon szülésrol is, egy ilyen történés utan valószínűleg en is igy lennék.

Ma toltottem be a 17-et, igy beleptunk a 18.hetbe😊

Holnap megyek a dokimhoz uh-ra es 16an genetikaira😊

KK

szept. 3. 09:06
 4566/4811 A kérdező kommentje:

Ahh de jó nektek lányok, már lassan mindenki terhes nekem meg ciszták jutottak erre a hónapra is peteérés helyett xd

Most megpróbálok egy másik diétát, glutén-laktóz mentes pco diéta, hátha segít.

szept. 3. 10:53
 4567/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, nekem elso gyerkoc egy 6centis ciszta utan es egy 2 centis mellett fogant🙈

Hajra es nemsokara jelentkezek a kep miatt, remelem nektek is hamar meghozza majd a szerencset🌈😊

KK

szept. 3. 11:23
 4568/4811 A kérdező kommentje:

Hát megjönni persze nem akar…

De ma voltam a Dévaiban és újra kell csináltatni a vizsgálatokat.

Viszont októberben indulunk ha minden rendben 🥺❤️❤️

szept. 4. 12:05
 4569/4811 anonim ***** válasza:

Na 12.re kaptam idopontot maganorvoshoz 🥰

A3

szept. 6. 10:44
 4570/4811 A kérdező kommentje:
Másnak is bolondozott s mensi missed am után? Pedig az első optimális volt, most meg már a 39.napon vagyok és még mindig csak görcsöl a pocakom meg fáj a derekam de semmi :( ?
szept. 7. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!