Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Én 16-ra kaptam időpontot dokihoz, elobb csak esti idopontja volt ami nekem nem jó mert 40km tőlünk és hát időbe haza kell érni.. Akkor leszek mensi alapján 8+3 de valójában biztosan kevesebb ennél.
Minden ok, delutanonkent kicsit faradtnak erzem magam de nem veszes szerencsere birom😜
F
Jaa, KK asszem neked ígértem h megírom barátnőm veszprémi kórház tapasztalatát: nagyon meg van összességében elégedve, egy csecsemős volt aki nagyon megbántotta és paraszt volt vele. De rajta kívül mindenki kedves volt és segítőkész, a dokival is megvolt elégedve, p. császàr volt neki. (Dr Fekete Mihály) végül hozzà kértem időpontot én is. Meglátjuk! Úgyis első alkalommal
leszűröm, hogy nekem is megfelelő e a személye, stb😊 bizakodó vagyok. az asszisztens hölgy az rendkívül kedves volt a telefonba.
F
Koszonom F!😊
Bizom benne hogy hamar megtalalod a megfelelo orvost😊
Akkor a veszpremi ellatas sokat nem valtozott az elmult evekben. Lehet hogy amikor szultem is voltak fura csecsemosok, de annyira lefoglalt, hogy tudjam szoptatni a babamat, hogy nem vettem fel semmit🙈
Amugy most nagyon utana akarok jarni az “ambulans” szulesnek, bar ugye itthon ezt sem igy hivjak es nem ilyen egyszeru😅
Viszont nem szeretnek sok idot tavol tolteni a kisfiamtol ha a kisbabam es az en allapotom nem indokolja. Kisfiammal is 4 napot kellett bent lennem, engem maga a korhazi let viselt meg es bogtem minden nap🙈 nem volt kellemes, ugyhogy ezt szeretnem elkerulni es felkeszulni ra. Igazabol az otthonszulest sem vetem meg, csak kisfiamnal is nst-n leesett a szivhang, bent fogtak, igy nem mernek arra keszulni, hatha a kiscsajszi is hasonlot produkal es akkor kuka az otthonszules
KK
Hàt 3 éjszakàt kell benn lenni amúgy. Én se tudom elkepzelni h ennyi időt távol legyek a fiamtól, de hàt muszáj lesz..
Az otthonszüléssel viszont én nem tudok azonosulni! Nem csak amiatt amik törtèntek velem, egyébként is. a lehető legveszélyesebb dolognak tartom.🙁
Hàny hetes vagy most egyèbkènt?😊
F
Igazabol nem vagyunk kotelesek, ha a mi es a baba állapota is jo, viszont ezt itthon a 72 ora utan jaro penz miatt nem kommunikaljak, hanem inkabb rank hozzak a frászt. Sajnos gyerekosztalyon tapasztaltam, amikor egyszer bekellett mennunk, de a jozan eszemre hallgatva haza jöttünk es ez volt a legjobb döntés.
De a te helyzetedben teljesen meg ertem amiért igy gondolkodsz az otthon szülésrol is, egy ilyen történés utan valószínűleg en is igy lennék.
Ma toltottem be a 17-et, igy beleptunk a 18.hetbe😊
Holnap megyek a dokimhoz uh-ra es 16an genetikaira😊
KK
Ahh de jó nektek lányok, már lassan mindenki terhes nekem meg ciszták jutottak erre a hónapra is peteérés helyett xd
Most megpróbálok egy másik diétát, glutén-laktóz mentes pco diéta, hátha segít.
Kerdezo, nekem elso gyerkoc egy 6centis ciszta utan es egy 2 centis mellett fogant🙈
Hajra es nemsokara jelentkezek a kep miatt, remelem nektek is hamar meghozza majd a szerencset🌈😊
KK
Hát megjönni persze nem akar…
De ma voltam a Dévaiban és újra kell csináltatni a vizsgálatokat.
Viszont októberben indulunk ha minden rendben 🥺❤️❤️
Na 12.re kaptam idopontot maganorvoshoz 🥰
A3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!