Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4521/4811 A kérdező kommentje:

Gratulálok mégegyszer A, és sok boldogságot!:))

MAjd néha írj hogy vagytok!

aug. 27. 13:47
 4522/4811 anonim ***** válasza:

Gratulálok A3 :)) 🤍

Akkor ő is áprilisi baba lesz? Vagy már május eleje?😅

A, kitartás az első pár hónap a legkeményebb, aztán majd jön egy kis könnyebb szakasz is 4 hónaptól kb :)

Fuu csajok gyerkőc mellett ez a terhesség nem kispályás😅 amikor ő kel én akkor alszom be délután….hulla vagyok. 🥲 Na meg újra a diéta ezerrel grammra számolva, ez az egy nem hiányzott nekem. 😅

L

aug. 27. 14:27
 4523/4811 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok A3😊

A, aztamindenit, igazi óriàsbébid lett. Nehogy keltegesd😀 hadd aludjon.

L, lekopogom én mèg bírom, egyelőre nem kifejezetten vagyok fáradékonyabb🤣

F

aug. 27. 15:38
 4524/4811 anonim ***** válasza:

F!

Voltál már uh-n?😍

Nekem is 1-1 napok a nehezebbek, de mindig 3-4 ora korul ut be az almossag, a gyerek meg 2ig alszik🥲 és már csak ez az egy alvása van nappal egy ideje

L

aug. 27. 16:08
 4525/4811 anonim ***** válasza:
100%

Még nem voltam, azt se tudom még h kihez menjek, mert az előző orvosom végstàdiumos beteg szóval nem lenne jó ötlet hozzá jàrni. Veszprémben kell egy orvost keresnem mert valószínűleg oda tervezek majd menni szülni.

most vagyok 5-6 hét között valahol, de szerintem közelebb vagyok az 5höz. Szerintem hàrom hét múlvàra kérek majd valakihez időpontot, akkor leszek nagyjàból majd 8 hetes.

Nekem is egyszer alszik màr csak napközben ugyanigy 2-3 között kel😃

F

aug. 27. 16:44
 4526/4811 anonim ***** válasza:

F - nagyon sokan vannak nala, de Veszprembe szivbol ajanlom Dr. Toth Judittot, nagyon alapos, korhazban es maganban is praktizal😊 nekem ő az orvosom 10en+ eve es megvagyok vele elegedve. Neten talalsz hozza elerhetoseget a Centrum Medicalba🙂

Illetve Dr. Vincze Gabor is jo, o egy kicsit holisztikusabb szemlelettel van. Meg akihez még volt szerencsem Dr. Puskas Barbara, o is nagyon rendes😊

aug. 27. 17:15
 4527/4811 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, mindenképp olyan orvosra van szükségem aki vàllal programcsászárt (császáros előzménnyel) Egyébként nekem még Dr. Fekete Mihályt ajànlották pàran, róla nincs infód? ☺️

Ki vagy amugy?🙈😃

F

aug. 27. 17:26
 4528/4811 anonim ***** válasza:

Bocsi, lemaradt hogy KK vagyok🙈

En ugy tudom hogy vallal ő is, marmint a Judit🙂

Arban hasonloan dolgoznak maganban, Judit 25ezer, Vincze doki 30ezer, ezt biztosra tudom. Az uj foorvosrol nincs sok infom, Dr. Nemeth Zsolt, de neki is van maganja🙂

Elvileg Fekete is jo, sokan dicserik, de volt aki szidta, elvileg van egy stilusa, viszont ahogy minden orvosnal, vagy megvan a kozos hang vagy nincs, szoval egy probat ő is meger🙂

aug. 27. 17:47
 4529/4811 anonim ***** válasza:

Köszi, átgondolom, baratnomet Fekete csaszarozza holnaputan, megvarom a tapasztalatait😃 o is vizsgalat teren meg van vele elegedve, azt mondja hogy nagyon kedves es rendes alapos

F

aug. 27. 18:40
 4530/4811 anonim ***** válasza:

L!

Ha minden igaz majus elejei lesz 😁

A3

aug. 27. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!