Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Drukkolok hogy baratnodnel minden rendben legyen es te is meg tudd hozni a dontest😊
Szerencsere most azert vannak jo orvosok es a veszpremi szuleszetrol sem tudok rosszat mondani😊
Esetleg ha arrol is irnal igy baratnod altal, hogy most mi a helyzet a korhazban azt megkoszonom😊 lassan mar 3 eve szultem, de akkor rendben volt minden, kiveve a nogyogyaszati osztalyt, ott kifogtam par bunko noverket
KK
Persze, megírom majd. Én a kisfiamat Ajkàn szültem amúgy tavaly, az a kórhàz is nagyon jó szerintem. De ugye dokim hiànyàban nem valószínű h oda menjek, igaz nem ő császàrozott egyéb okok miatt, hanem egy rezidens doktornő aki komolyan mondom nagyon profi, de mivel még mindig rezidens, semmilyen formàban nincs rendelése. Szóval lutri lenne hozzà kerülni program császárra.
F
Persze, teljesen ertheto hogy nem akarsz ismeretlen dokihoz kerulni.
En bizom benne, hogy meguszom most is a csaszart, de ha nem akkor tuti a dokinovel egyeztetek😁
Nekem szulesnel amugy nem volt bent doki, varrasnal is mire odaert mar kicsit kezdett mulni az erzestelenito hatasa, de az adrenalin miatt jol viseltem igy is es halisten utana sem volt rossz erzes. Itt kb mindenkit vagnak, aki termeszetesen szul
KK
Jaa nekem a tragédiával végződő első szülésem miatt van az amúgy h ragaszkodom a császárhoz. Lehet ez mellett elmentél vagy sokan nem olvastàtok de én az első babámat aki egyébként teljesen egészsèges lett volna a természetes út miatt elveszítettem, mert nem csàszároztak meg amikor kellett volna. Szóval nálam emiatt nem jöhet szóba a természetes szülés. De kívánom hogy te úgy szülj ahogy neked jó!😊
F
F!
Erről szerintem én is lemaradtam, vagy szimplán aranyhal vagyok. Mi történt??😢😢(Persze ha szeretnéd megosztani).
L
Biztos olvastalak, mert amikor ratalaltam a forumra az egeszet vissza olvastam, csak annyi info es halisten sokan vagyunk, igy sajnos minden nem maradt meg. De igy hogy irod, valami remlik a tortenetbol. Hihetetlen eros vagy❤️
Elkepzelni sem tudom mit elhettel at… nekem is pokoli felelmem ez amugy, mert sajnos olvasni ilyesmikrol😔
Amugy nincs bajom a csaszarral, ha ugy alakulna en is megtudnek vele bekelni. Es teljesen megertelek, hogy igy szeretned, egy ilyen esemeny utan❤️ es az is, hogy ehhez a legjobb orvost szeretned megtalalni😊
Kivanom hogy megtalald a megfelelot es bizzunk benne olyan jo maradt a szuleszet, mint par eve🤞😊
KK
Hát röviden az történt hogy 40+3 dél körül indítva lettem méhszáj érlelő tablettával mert teljesen zárt voltam és 40+4 este 11kor jutottam szülőszobàra onnantól oxitocin. 03:30kor született a kislányom halva, folyamatosan esett a szívhangja és nem léptek közben sehogy, azt hitték állitólag h ki fogja bírni… természetesen senki nem tájékoztatott semmitől, megszületése után sem. nyakàn volt a zsinór is… aztàn 10 perc után sikerült újraéleszteni de olyan szintű agykàrosodást szenvedett az oxigènhiànytól, hogy kèptelen volt az önàlló levegővételre is, így a 11. napján lekapcsolták a gépekről. Nyilvánvalóan pert indítottunk amit meg is nyertünk.. ez 2022 nyaràn történt.. Feldolgozni nem tudom sehogyan semmilyen formàban, semmilyen pszichológusi segítséggel, csak szimplàn megtanultam vele együtt élni. (Nem Veszprém, nem Ajka)
Ezután nagyon örültem annak h fiam lett nehéz lett volna akkor egy lány… de most azt érzem hogy jobb lenne, ha ő most lány lenne. talán akkor lenne teljes a kép☺️.. (egyébként vilàg életemben fiús anyának képzeltem el magam)
F
na az utolsó mondat kacifàntos lett, szóval a mostani baba akivel terhes vagyok jelenleg ő lenne jobb ha lány lenne, nem a fiamra értettem, kétértelmű lett bocsi😅
F
Uramisten….hihetetlen, hogy a mai világban ilyen megtörténhet, rettentően sajnálom a kislányodat!❤️🩹
Drukkolok, hogy úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd!🤞🏼🤍
L
Jézusom F, erre nincsenek emberi szavak. Az, hogy sajnálom, nem fejezi ki, amit érzek. Remélem egyszer az életben sikerül feldolgoznod...
Pápa, ugye?
RM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!