Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Magán??😅 Uramatyám, addigra a genetikából is kicsúsztok….
L
Ilyen nincs, bárhova mehetsz terhességmegállapításra, ezt nem is értem.
RM
Nem kezdik el addig a terhesgondozast stb ameddig ok nem csinaltak meg a terhessegmegallapitast 😅
A3
De ki az az ők? Nem vagy köteles állami intézménybe menni, a védőnőhöz meg mehetsz magán papírral is.
L
Én végig magánba jártam, mégis megcsinálták az összes vérvételt, nst-t, mindent. Senkit nem érdekelt, hogy magánúton megy a terhesgondozás.
RM
Akkor megprobalom maganuton, remelem nem lesz vele bajuk 😅
A3
F - nem vagyok érzéketlen, csak annyira nem tudom jol szavakkal kezelni az ilyesmi hireket. Viszont tenyleg egy hős vagy!❤️ En nem is tudom mit tettem volna a helyedben vagy egyaltalan hogyan eltem volna tul.
Nevekkel pedig en is igy voltam es vagyok. Szivem vagya meg egy kisfiu volt, viszont csak lany neveim voltak, fiu nevet en is nehezen valasztanek🙈
Jovo heten lesz a kovetkezo uh-m, 1 honapja nem lattam a picurt, remelem most is szepen megmutatja magat, hogy tenyleg kislany-e😁
A3 - merre laksz? Kik ezek akik ilyen kesore adtak idopontot?
Aznap lesz amugy a kisfiam 3 eves😊🙈
Ilyen tenyleg nincs… en is vegig maganba jartam es jarok most is, onnam mentem vedonohoz, majd hazi orvoshoz. Ha meg bajuk van, akkor ha tudsz jarj maganba vegig, nem normalis ilyen idopontot adni…
KK
Miskolc
Ferjemnek is aznap lesz a szulinapja 😊
A3
En varom a huvosebb idot, a nyaralast a masodik genetikai vizsgalatot es hogy vegre eltunjon az alacsony vernyomas miatti szedelges🙈 holnap lepek a 18.hetbe😊
Ti hogy vagytok?😊
KK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!