Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Fuu mi a kisfiamnál is és most is csak kombináltat csináltatunk a czeizelbe, jövőhéten már megyünk végre.
Én úgy vagyok vele, hogyha ott az uh vagy a kombinált kihoz valamit akkor csináltatunk NIPT tesztet is, addig nem.
A hepinetbe mi is jártunk 2-3. genetikára imádtuk mi is, igaz mi Dunaújvárosba. 😁
L
En is ugyan igy voltam L, csak kisfiamnal mi semmit nem csinaltattunk pluszba🙈
Szerintem nalunk mindenhol ez lehet az alap, hogy kedvesek es precizek😊 pesten es fehervaron is teljesen megvoltam elegedve mindennel😊
Vicces, tegnap ota sokkal tobbszor erzem a kiscsajt mozogni, mar akkor is erzem ha talpon vagyok, nem csak amikor elfekszem🙈
KK
KK!
Alig vároom😍😍 Kíváncsi vagyok nálunk megint fiú lesz-e vagy egy kislány😁😁
L
F örülök hogy veletek is minden rendben!
Én gondolkodom a drága vizsgálatokban amúgy de csak a dns fragmentáció miatt.
Majd ha ott leszek úgyis kigondoljuk :)
Közben tovább küldtek ellenanyag szint pozitivitás miatt ( b - vagyok) az ovsz-hez , most próbálok beutalót szerezni...
de a második lombik ettől még mehet azt mondta az intézet.
Csütin van az emlő uh, jövő héten az utolsó vérvétel és utána már csak a mentit kellene betippelnem kb mikor kéne megjönnie, és akkor mehetek is uh-ra hogy elkezdjük a kövi lombikot:)
Többiekkel mi a helyzet?
D2 már rég olvastalak!
L, amúgy mi a megérzésed? illetve mit szeretnétek jobban?
szorítok kérdező hogy ez a lombik sikeres legyen!🥰
F
F!
Valamiért kislányt érzek, kisfiamnál bejött a megérzés, na meg az álmok.😅
De nem vagyok abba biztos, hogy megérzés-e vagy inkább beképzelem mert én arra is vágyok.
A férjem most megint fiút szeretne, majd harmadiknak kislányt.😂😂
Viszont ha most megint fiúnk lesz nem hiszem, hogy megkockáztatom, hogy 3 fiúnk legyen, akkor maradnak ketten. 🥰
F te mit érzel?😁
L
jelenleg kislányt érzek
bàrmi is lesz, biztosan ez az utolsó terhességem. 3 gyerekkel én nem bírnék 😃 bíztam benne, hogy nem ikrek lesznek😀
F
Miújsàg lànyok? Túl nagy a csend!
F
Mi jelenleg nyaralunk😊 vagy valami olyasmi, egy egesz nap futo kiskopeval😅😅
Vegre eldontottuk a kislanyunk nevet, nem az a nev lett amit en szerettem volna elsore, de E betus maradt es mindkettonknek tetszik😊
Pici E naprol napra mozgekonyabb, mar ferjem latta is mocorogni a pocakban, nem csak erezte🥰
Betoltottem a “felidot”, amikor hazaerunk ra nem sokra vegre megyek uh-ra a sajat dokimhoz is🥰
Pluszban neki veselkedek a kisasszony dolgait beszerezni, bar sok minden nem kell. Meg indul a furdoszoba felujitas, kisfiammal megyunk ezer helyre mert nagyon lassan indul a beszede, de ebbe nem is mennek bele jobban🙂
Szoval jo pihenni, imadunk itt lenni, de egy reszem mar varja az otthoni orultek hazat is🙈🙈
Te, ti hogy vagytok?😊
KK
Semmi különös, vérvételen voltam, hihetetlen szàmomra de nincs eltérésem🤣 ilyen még szerintem nem volt.
3 hét mulva megyünk majd a 12 hetes ultrahangra már nagyon vàrom.😀 remélem ott kiderül a neme. Prena csak utàna fog készülni. Hàt a làny név az nekünk is megvan, a fiú nincs és elkèpzelèsünk sincs, hogy mi legyen ha fiú lesz😅
L ?? veletek mizu?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!