Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
KK , jó nyaralást! vagy ilyesmit :D:D
F majd írj mi volt a 12.hetin!
Nekünk meg van a fiú és a lány név is, már csak gyerek kellene hozzá :D
Jövő hét hétfőn megyek az utolsó vérvételre, utána kezdődhet a stimuláció ha megjön :)
Pihizzetek sokat, kismamák! És öltözzetek fel , mert hideg van :D
Megvolt a genetika, minden rendben volt, egészséges kisfiú van a pocakban. 🩵🩵
Igazi fiús anyuka vagyok🥰🥰
L
Köszi, vegulis bulis a forro melegben messzirol nezni a tengert es a jatszoteren “bulizni”🙈😅😅
Hamarosan jonnek kerdező🥰
Nagyon gratulalok L❤️
KK
En ma megyek terhessegmegallapitasra, mert a vedono nem fogadta el a magant vegul 🥲
A3
Juuuj L szétszednek majd a kispasik😂🩵
A3, ezt nem értem. Én is magánba voltam megàllapításon és elfogadta a védőnő, ilyet nem hallottam mèg h nem fogadjàk el a magànt.
F
Szerintem csak sajnos kifogtal egy nagyon kotekedo vedonot, koteles lenne elfogadni barmilyen papirt.
En is maganban voltam, sztk alapon engem nem is latott nogyogyasz egyik gyerkoccel sem🙈
Sajnos hallani sok fura vedonorol, ugyhogy en ossze teszem a kezem, hogy a mienk nagyon rendes🙂
KK
Sziasztok!
Olvasgatlak ám toteket én is, csak kicsit káosz volt az elmúlt időszakban.
Végül egy hetet voltam a kórház vendégszeretetében, és így ma pont egy hete vagyunk itthon a babával. De ugye, védőnő, gyerekorvos stb... közben szokjunk össze, lábadozzak😅 hát nem egyszerű
Boldog babavárást a kismamáknak!
Kérdező megy a drukk a stimura 🤞
E
A3 ezt nem is értem, amúgy azért vannak tudatlan emberek nem szabad rájuk hallgatni én a helyedben utána néznék ennek.
E hogy érzed magad?
Minden oké, hogy bent kellett maradnotok?
Köszi mindenkinek!!
Na tegnap elkuldtek.
Ma visszamentem hogy ugyan megiscsak csinaljak mar meg a vizsgalatokat ha mar novemberre kaptam idopontot.
Megcsinaltak minden rendben van, 9 hetes pont ma a kicsi 😊
A3
aaa de gyönyörűű, micsoda baba forma nagyon gratulálok!!! :3333
(sok sok szívecske) :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!