Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4631/4808 anonim ***** válasza:

F - novemberben lesz 3, most az oszi idoszakban sok vizsgalat es fejlesztes var rank🍀 de errol majd akkor irnek tobbet, ha mar tudunk is valamit🙂

Mi nagyon imadjuk, csak neha fejben mar az otthoni dolgokat intezem😅 ma van az utolso napunk, holnap ebed utan indulas haza a mokuskerekbe🙈

Jol hangzanak a renszarvasok is😁 megyünk majd telelni is Ausztriába, picur miatt december elejen, remelem lesz ho😊 tavaly januar közepén voltunk, csak ez az idopont most kiesett, akkor szakadt a ho es mesevilag volt😊

KK

szept. 29. 07:40
 4632/4808 anonim ***** válasza:

Akkor nálatok nem lesz azért kis korkülönbsèg.😊

Mi miatt kell vizsgálódni? Bocsi ha irtad korábban nem emlékszem rá🙈

F

szept. 29. 17:32
 4633/4808 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos nem, szerettem volna ha 2 ev körüli különbség van, de igy hozta az elet😊

Egyenlőre csak anyit mondok, hogy meg ennyi idősen nem igen beszél, viszont nala volt egy eleg durva szuletesi nyaki asszimetria ami nagyon sok mindenre kihatott es sajnos meg most is kihat, peldaul a szopira es evesre is, meg nagy eséllyel ezert nem indult a beszed sem. Most jo par helyre jarunk es kell menni vizsgalatokra, errol majd irok amikor tulleszunk minden leheto fázison😊 De hozza teszem nem aggódok, mert ennek ellenere nagyon ertelmes, csak vannak doccenok, amiket le kell kuzdenunk😊

Ha valaki ilyesmit eszlel, menjetek el nyaralni külföldre. Ezt amugy anno devenyes is tanácsolta, de ugy latszik nalunk most ernek egybe a dolgok😊 Ebben a 1,5 hetben annyit fejlodott minden teren, hogy csak kapkodjuk a fejünket🥰

KK

szept. 30. 07:59
 4634/4808 A kérdező kommentje:

De érdekes, még nem hallottam erről, de milyen jó hogy mesélted KK!

Biztosan minden rendben lesz, van aki akadállyal születik de ettől csak erősebb emberekké válnak !

Jövő héten remélem indulunk, szorítsatok hogy megjöjjön csütörtökig!

okt. 3. 17:44
 4635/4808 anonim ***** válasza:

Korhazban is ha valakinek emlitenek barmi asszimeriat vagy a zaron fel van tuntetve, akkor erdemes nagyon hamar foglalkozni vele es menni elore akkor is, amikor mar jonak latszik, mert lehetnek meg apro gondok🙂

Remelem nem kell majd senkinek, de hozok majd hireket ha erdekel benneteket😊

A neve gyoztest jelent, viszont a szamisztikajaban az van irva, hogy megprobaltatasok jellemzik az eletet es igazi kuzdo tipus. De amugy dedpaparol kapta a nevet😊

Hugi nevenek a jelentese versengő es gyakorlatias az eletben.

Regebben nem hittem ebben, de ugy latszik a kisfiamnal kezd valos lenni🙂

Nagyon nagyon drukkolok nektek Kérdező, remelem ugy alakul ahogy szeretned🍀😊

KK

okt. 3. 17:51
 4636/4808 A kérdező kommentje:

Persze hogy érdekel, köszönjük!:)

Köszi KK, és mindenkinek!!:)

okt. 3. 17:59
 4637/4808 anonim ***** válasza:
48%

Kk-jellemzo ez a fiúkra, sokkal később kezdenek el beszélni mint a lányok. Bár igen ennyi idosen mar kéne. Tsmt-re mindenképp menjetek az nagyon sokat tud előre lenditeni a dolgon. Ha most lányod lesz meglatod ő sokkal előbb fog beszélni. Nekem is lanyok vannak és 15-16 hosan mar folyekonyan beszéltek. Azóta se áll be a szájuk 2 mp-re sem...

W

okt. 5. 07:11
 4638/4808 anonim ***** válasza:

Tobb mint egy eve jarunk tsmt-re, voltunk neurologusnal, jarunk oszterapeutahoz es megyunk tovabb az uton🙂 eddig csak azt a visszajelzest kaptuk, hogy nagy esellyel ez meg mindig az asszimetria miatt van, igy megyunk tovabb hogy kizárjuk az egyeb dolgokat😊

Ha nem magunktol mennenk, kuldenenek alapbol is tovabb ennyi idosen, ugyhogy igyekszunk a legjobb szakemberekhez vinni🙂

KK

okt. 5. 07:30
 4639/4808 anonim ***** válasza:

Miújság csajok?

Kérdező, megjött? Tudtok indulni?

F

okt. 11. 20:24
 4640/4808 A kérdező kommentje:

Itt minden oké, nem jött meg cisztám van a bal oldalt, szokásos kezdés.

de már felraktam az égősort a lakásban :33

Veletek mizu F?

okt. 11. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!