Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Hàt igazàból tippem az van, anno rengeteg nub theory képet videót megnéztem, és most vagy 20-30 UH képet kaptunk digitàlisan, nagyon megnéztem őket, és van egy ami tökéletesen kiadja a nub theorys feltételeket amiket nézni kell, hàt az alapján lánynak kell lennie..😁 ezután az UH kép után tényleg furcsa lenne ha mégsem az😀
F
F-mikorra vagy kiirva?
A3- És te mikorra vagy?
Mit szeretnétek fiu vagy kislány?
W
én 04.26ra vagyok, de biztosan előbb lesz programcsászár miatt betöltött 38. hét.
mindegy, hogy mi, egészséges legyen, de ha vàlaszthatnèk akkor lányt🤞😊
F
Köszi KK! Hétfőn lesz az első uh.
❤️❤️🙏🏻
A3 majd írj ha mondtam valamit!:)
Huuu akkor kislány?
Nem semmi amúgy ma már mindent is meglehet találni neten :D
Hát akkor kislányt kívánok neked F ha azt szeretnél!! 😍😍😍🎉
Majd írj novemberben hogy mi volt!!!! ❤️❤️
Én pedig sok sikert kívànok neked kérdező🥰
L??? hogy vagy? miújság?
F
W!
Mi 05.07re vagyunk kiirva, es kislanyt szeretnenk☺️
Ma megyek magan uton uhra, elvileg megmondjak ma a baba nemet😍
A3
A végén igazi kiscsajos csapat lesz itt😊
KK
Na.. azt mondtak nagy valoszinuseggel kislany, de visszahivtak 4.-re, hogy meglessek megegyszer a nemet 🥰
Remelem nem noveszt semmit addig 😂
A3
Velünk minden oksi, nem tudok sok újat mondani, voltam a saját dokimnál azóta ő is megerősítette, hogy kisfiú🩵
3 hét múlva jön a masodik genetika addig elvagyunk😅
Pocak már hatalmas, első kisfiammal szerintem 26 hetesen volt akkora mint most a 17. hétben😂😂
Érzem a mozgásomat is már hálsiten egész intenzíven🥰
L
làtszik már nekem is, de a fiammal előbb volt nagyobb szerintem. most annyira nem vèszes😄 nekem mellső fali a lepényem, biztos nem fogom 18-20 hètnèl előbb érezni szerintem😞
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!