Ki mikorra nem várja? (2019)
Van esetleg valaki, aki szivesen kibeszelne itt mindent a teherbeesessel kapcsolatban? Probalkozas hossza, tunetek, hogorbe stb
Szivesen olvasgatnam mas tapasztalatait
Nekünk ez az első hónap próbálkozás.
Már 3 napja késik, de a teszteléssel kivárom a holnapot, mert már volt vetélésem, ami a 4. Napon kijött egy menstruációval :(
Koszonom, hogy ennyien irtatok! Akkor kitartast mindenkinek! Szurkolok nagyon, hogy minden rendben legyen
Milyen praktikakat alkalmaztok? Homeriztok esetleg? En egy ideje mar merem, es ebben a honapban, amikor belevagtunk ebbe az egeszbe, 3 napja az alaphoig ugrik csak fel max. Ma pedig visszaesett 36.1-re... ovum pedig mar volt. Eddigi honapokban termeszetesen nem volt ilyen gond :) ciklus vegere meglatom, hogy alakul, de eddig nem tul biztato
Nekem is pozitív lett ma, viszont megjártam a nőgyógyászt.
Reggel észrevettem egy csepp barna folyást, utána egész nap nem volt.
Az orvos csinált ultrahangot, ahol vaskos endomot és 3,1 mm-s cystikus képletet látott.
Azt mondta ilyenkor még előfordulhat barna maszatolás, egy hét múlva kontroll.
Nem írt fel semmit.
Sajnos érzem, hogy bármennyire is akarom nem fog velem maradi, mert görcsölgetek.
És sajnos nem úgy érzem, hogy a méhszalagok teszik ezt.
Rettegek, hogy újjabb műtét vár rám. :(
Szia. Nekem 7 napja késik, mai tesztem, szerintem negatív, mert úgy látom, csak a csík helyét látom. Már tényleg nem tudom mi van. ☹️De reménykedem
😊
Én mára nem várom! Egyelőre semminek semmi tünete nincs. Pms se
Leejt megcsuszott a ciklusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!