Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2019)

Ki mikorra nem várja? (2019)

Figyelt kérdés

Van esetleg valaki, aki szivesen kibeszelne itt mindent a teherbeesessel kapcsolatban? Probalkozas hossza, tunetek, hogorbe stb

Szivesen olvasgatnam mas tapasztalatait

#tünet #terhességi tünet #teherbeeses2019
2019. szept. 27. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 3. napja késik. Az előző menzeszem kb 1,5 napig tartott durván amit abszolút nem értek hogy miért, 2 hete csináltam egy tesztet az negatív volt...holnap reggel csinálok tesztet...
2019. szept. 27. 13:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem most múlik el a nemvárt..:) 3. sikertelen próbálkozási hónapunk volt. Talán még nem vagyunk/voltunk rá felkészülve. Kicsit azért csalódás, de bízom benne, hogy úgyis akkor fog jönni amikor a legjobb..;)
2019. szept. 27. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ez az első hónap próbálkozás.

Már 3 napja késik, de a teszteléssel kivárom a holnapot, mert már volt vetélésem, ami a 4. Napon kijött egy menstruációval :(

2019. szept. 27. 16:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
8-10 napja kelett volna megjönnie, de eddig semmi. Ma csináltam egy tesztet ami negatív lett.. Várok még pár napot és ha semmi akkor be jelentkezem a dokihoz
2019. szept. 27. 21:07
 5/12 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy ennyien irtatok! Akkor kitartast mindenkinek! Szurkolok nagyon, hogy minden rendben legyen

Milyen praktikakat alkalmaztok? Homeriztok esetleg? En egy ideje mar merem, es ebben a honapban, amikor belevagtunk ebbe az egeszbe, 3 napja az alaphoig ugrik csak fel max. Ma pedig visszaesett 36.1-re... ovum pedig mar volt. Eddigi honapokban termeszetesen nem volt ilyen gond :) ciklus vegere meglatom, hogy alakul, de eddig nem tul biztato

2019. szept. 28. 00:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Kivel mi történt azóta?
2019. szept. 30. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Én voltam az első válaszoló. Akartam írni, csak mindig elfelejtettem. Nekem pozitív lett a tesztem! :) Ma már volt is szerencsém élvezni néhány kevésbé kellemes terhességi tünetet.
2019. szept. 30. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is pozitív lett ma, viszont megjártam a nőgyógyászt.

Reggel észrevettem egy csepp barna folyást, utána egész nap nem volt.

Az orvos csinált ultrahangot, ahol vaskos endomot és 3,1 mm-s cystikus képletet látott.

Azt mondta ilyenkor még előfordulhat barna maszatolás, egy hét múlva kontroll.

Nem írt fel semmit.

Sajnos érzem, hogy bármennyire is akarom nem fog velem maradi, mert görcsölgetek.

És sajnos nem úgy érzem, hogy a méhszalagok teszik ezt.

Rettegek, hogy újjabb műtét vár rám. :(

2019. szept. 30. 22:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem 7 napja késik, mai tesztem, szerintem negatív, mert úgy látom, csak a csík helyét látom. Már tényleg nem tudom mi van. ☹️De reménykedem

😊

2019. okt. 1. 22:12
 10/12 A kérdező kommentje:

Én mára nem várom! Egyelőre semminek semmi tünete nincs. Pms se

Leejt megcsuszott a ciklusom

2019. okt. 9. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!