Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4641/4804 anonim ***** válasza:

Igy akkor mennyit csuszik a kezdes kerdezo? Vagy ilyenkor hogy mennek a dolgok?

Mi kedden voltunk uh-n, picikem nagyon szepen fejlodik, most 1 hettel nagyobbnak mertek es ő is hosszu, magas lesz, mint a tesoja😊 a feje neki is kisebb, ami szules szempontjabol nem rossz dolog es mar 500g folott a sulya😊

1 meghokkento hirt kaptam, hogy 1 honap alatt lett egy 4centis miomam… dokim szerint ezzel most nincs teendo, figyeljuk, de szules utan visszahuzodhat, ha pedig nem, akkor majd vissza terunk ra. Bevallom ez nem igazan nyugtatott meg… a miomarol inkabb csak negativ dolgok jutnak eszembe.

Ki hogy van?😊 miujsag?

KK

okt. 12. 08:51
 4642/4804 A kérdező kommentje:

Kk gratulálok, nagyon egészséges baba akkor 😍😍

Gyarapodik szépen❤️

Érzed már nem?

Remélem ha egy hónap alatt alakult ki akkor elmúlik a szülés után!!

Biztosan minden rendben lesz, de ha mégsem meg lehet oldani műtéttel a legrosszabb esetben!

Mi most annyit csúszunk amennyit a menstruációm.

Az a rossz ebben hogy ha pont hétvégére esik akkor lehet izgulni mert max a 3. Napig indítanak. Szóval ha pénteken jön meg megszívtam. Ezt a pénteken kibírtuk remélem jövő hétig megjön addig eszek a pocakomra !! 😊😊

Mondjuk még szerintem ott van a ciszta… addig meg ugye nem nyúlnak hozzá, de nálam úgy szokott lenni, hogy mikor megjön az is kidurran. 🙏🏻

okt. 12. 09:29
 4643/4804 anonim ***** válasza:

velunk minden rendben van, szerdàn megyek a 12 hetes ultrahangra, remélem kiderül a neme is😊

kérdező ez mit jelent pontosan h a 3. napig indítanak, ilyenkor mi történik a 3. napig?

F

okt. 13. 12:26
 4644/4804 anonim ***** válasza:

Köszönöm🥰❤️

Igazi bulikirálynő, de még élvezhető a mocorgása, bár néha már elég erősek a rugásai😁

En azt se banom ha egybol szules utan rakjak rendbe, hogy ne kelljen mennem meg egy kört gyerkőcök nelkul🙈

En is cisztas voltam, elso gyerkoc mellett is volt egy, ezek halisten konyebben szivodnak fel, meg a nagyok is. Nagyon drukkolok es szorítok hogy idoben megjojjon es tudjatok kezdeni🤞❤️

KK

okt. 14. 08:08
 4645/4804 A kérdező kommentje:
Elindultunk ❤️❤️❤️🎉🎉🙏🏻🎉🎉🎉🎉🧁🧁🧁
okt. 15. 08:36
 4646/4804 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá kérdező! Nagyon drukkolok 🤞

E

okt. 15. 10:21
 4647/4804 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok voltam a 12 hetes genetikain minden rendben van. a nemét nem mondta meg a doki, azt mondta h nem

tippel, 16 hetesen mond majd biztosat, ugyhogy 3 het mulva kiderul

F

okt. 16. 19:15
 4648/4804 A kérdező kommentje:

F de jo!! Gratulalok hogy minden rendben van!

Akkor meg bizonytalansag van:3

❤️❤️

okt. 18. 09:39
 4649/4804 anonim ***** válasza:

Hajra Kérdező❤️❤️🍀Drukkolok🍀👣🥰

Hamar elszalad az ido es 16 hetesen mar biztos szepen mutatja magat🥰

Nekem 12 es 18 hetesen szepen mutatta, 22 hetesen mar nem😅 kivancsi leszek a 26. heten mit produkal

KK

okt. 18. 15:47
 4650/4804 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

En is voltam 12 hetes uh-n, nalunk is minden rendben van.

A babat sajnos nem mutattak, a nemet sem mondtak meg, ezert jovohet keddre foglaltam maganba egy uh-t.

Ha minden jol megy akkor kiderul a neme is. ☺️

A3

okt. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!