Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
A3!
6hetes 1 napos, akkor neked pont 3 hete 3 hetes 1 naposan pozi volt az első teszt, de durva, hogyan😃
Màr én is tűkön ülve vàrom, h hétfő legyen és mehessek dokihoz.
F
Ha megmutatja magat, akkor mindenfelekeppen 🤍 Van mar 2 kisfiam, orulnenk ha kislany lenne ☺️ De ha kisfiu lesz is orulni fogunk 🤍
Elvileg 9dpo-n volt az elso pozitiv tesztem 😊
Ha lesz barmi fejlemeny, irok majd mindig
A3
Drukkolok kérdező nagyon hogy összejöjjön az október. Én írtam neked menzesz elmaradas kapcsán egy kommentet. Ha végig nem is de sokat elolvastam a forumbol. Nagyon megérdemelnétek hogy összejöjjön :) Eredetileg a ki mikorra nem varja 2024be irogattam, de az a fórum most eléggé leult. Már ott is mindenki babas szinte. Igaz én is, 16 hetes vagyok, február végére vagyok kiirva a 3.kislanyunkkal.
Legyen a nevem mondjuk W
W nagyon Köszi! Azóta megjött, de kellett hozzá myoinozitol. Köszönjük, már szerintem is illendő lenne :D
Igen, ez általában így történik, persze jó dolog az. Itt én parlagon maradtam :D
3 kislány, gondolom kisfiút szerettetek volna , persze az ember mindenkinek örül :))
Sziasztok!
Egy hét ráhúzás mellett tegnap megszületett a kislányom.
Hasonlóan jártam mint A. Elfolyt a magzatvíz, nem tágultam, vége császár lett.
E
Gratulálok E és gyors felépülést! :)
Jó egészséget mindkettőtöknek. 🤍
L
Gratulalok A3🥰
Neked is E a babocához❤️❤️
Kérdező, hetfőn delutan jelentkezek es remelem aznap vagy masnap az utjara is engedhetem hozzad a kis “kabalákat”, hogy meghozzak a szerencset😊
KK
Kérdező--nem, épp ellenkezőleg. Ponthogy 3.nak nem akartam fiut már. Elsőnel azt akartam, masodiknak is, aztán harmadiknak meg már nem.
W
E gratulálok nagyon!!!! 🎉🎉🎉❤️❤️😱😱
Még egy csopi baba 😁❤️❤️
Majd írj hogy vagytok!
Várom KK! ❤️❤️ Segíteni fog biztosan :3
W hogy hogy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!