Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4541/4811 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Pápa. Nem mi voltunk az egyetlen ilyen eset abban az időszakban..

F

aug. 28. 06:52
 4542/4811 anonim ***** válasza:
100%

Istenem....Úgy volt, hogy ott szülök, de valaki mesélte, hogy egy kedves barátnőjével ez történt, illetve mások is panaszkodtak, így nem mertem oda menni.

Meg sem merem kérdezni, hogy ki vezette a szülést.

Pszichiáterrel probálkoztál? Nekem a vetéléseim után csak a gyógyszer és a terápia segített valamelyest.

RM

aug. 28. 08:43
 4543/4811 anonim ***** válasza:
100%

Megírom privàtban a doki nevét.

Pszichológussal igen, de nem tudok vad idegen embernek megnyílni.. Mármint kikerekedett szemekkel ha néz ràm egy szakember aki a tekintetét sem veszi le rólam mert figyeli minden egyes reakciómat èn attól olyan szinten feszélyezve érzem magam, hogy a kedvem is elmegy attol h barmi erdekfeszitot is meseljek a szamara.. idegesitenek a hulye kerdesekkel.

kezelhetetlen vagyok🤪

F

aug. 28. 08:48
 4544/4811 A kérdező kommentje:
F nagyon bátor vagy és kitartó hogy ezek után sem adtad fel, és nem is tudok ehhez mit hozzászólni mert ezt én biztos hogy nem éltem volna túl, hihetetlenül erős vagy én azt hiszem mindig hogy elértem a falhoz de mindig emlékeztet az élet hogy vannak sokkal nagyobb életfeladatok és a tiéd biztosan az volt, amit rendkívüli módon teljesítettél is!!
aug. 28. 09:22
 4545/4811 anonim ***** válasza:
100%

két véglet van, aki a gyerekre hasonló utàn gondolni se tud a màsik meg azonnal akar.. hàt én azonnal akartam és szerencsére hamar kaptam is.. mert csak igy làttam a “kiutat”🙏🏼 biztos ez sincs véletlen hogy a mostani várandóssàgom is rögtön jött, pedig azthittem hormon bajaim vannak ragaszkodó kilók miatt gondoltam és nem fog egyhamar összejönni.

neki tényleg lànynak kellene lennie mert ha fiú lesz nem fogom tudni elnevezni😂 szerintem rohadt nehéz fiúnevet adni😕 nem igazàn tetszenek ami meg tetszene esetleg az van az ismerősi körben

F

aug. 28. 11:08
 4546/4811 anonim ***** válasza:

F!

Átérzem…😅 Fogalmam sincs mi lenne még egy fiú név ami tetszik😅😅

L

aug. 28. 11:15
 4547/4811 anonim ***** válasza:
100%

Ugye🤣🤣 a lánynèvben 99%ra biztos vagyok mondjuk apa még lehet nem tudja de úgyis engem kérdeznek majd😀

F

aug. 28. 11:22
 4548/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kepzeljetek.. kertem ma idopontot terhessegmegallapitasra.

Kaptam is, November 6 🙂 Es nem lehet mashova menni mert azt nem veszik figyelembe..

14het 5napos leszek addigra.

Ilyenkor mi a teendo??

Elso ket gyerekemnel ilyen nem volt.. ket hetre kaptam idopontot mindkettonel..

A3

aug. 29. 14:05
 4549/4811 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ilyenkor odamész a rendelésre és kivárod a sorod, amikor tudnak behívnak.

Biztosan felfogták mire kérted az időpontot? 😅

Egyébként olyan nincs, hogy mást nem fogadnak el... 😒

Milyen bagázs ez? 😅

E

aug. 29. 14:52
 4550/4811 anonim ***** válasza:

Itt nincs ilyen lehetoseg hogy odamesz..

Felfogtak igen.. es kulon mondtak hogy ott kell csinaltatni mert hogy elvileg amit mashol csinaltatsz ok azzal nem fognak semmit kezdeni 😅

A3

aug. 29. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!