Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok.
Váratlan fordulat de pozitív lett a tesztem. Első próbálkozásra. pedig ovut se követtem, meg semmi. Egyelőre még nem tudom felfogni.🥺🥺Ugy voltam
vele h talán majd ősz vége tél fele sikerül csak.🥺
F
Gratulálok!! 🎉🎉🎉😍😍
Minden rendben lesz ne izgulj, hidd csak el!! 😊😊
Köszönöm.😊
L, te hogyan éled meg amúgy??😀 mondjuk te jobban rá tudtàl készülni így h nem azonnal az első hónapban jött.
Mikorra vagy kiírva?
F
F!
Wooow😍 gratula. :) mennyi idő lesz köztük?😁
Hát én is meglepődtem mert úgy voltam vele hogy ha jön jön, ha nem akkor nem😅😅 Meg azt hittem majd rá is várunk egy évet….😅 aztán 4 ciklusom volt össz vissz😅
04.07. :) öcsém szülinapja😂
Hulla fáradt vagyok állandóan, 1-2 hányinger volt, de eddig ennyi😅
L
hát nekem április vége lesz biztosan a kiirt dàtum, mensi alapján április 25. de biztosan később fogant. 38 hétnél úgysem viszem tovább 😊 (p.cs.)
hàt, remélem megúszom rosszullétek nélkül én is, bàr annak örülnék ha nem lenne nagy étvàgyam, jó lenne 8 kgnàl nem többet felszednem😂
F
Marcsak 2 nap (22.-e), es kezdem a tesztelest. 9DPO leszek akkor. Sajnos nem erzek egyelore semmi olyat ami arra utalna hogy baba van, de remenykedek😊
A3
nekem se volt most semmi jel A3 ☺️
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!