Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kitartast! Hamarosan biztosan sikerulni fog☺️
A3
Köszönöm, remélem. Most megpróbálok változtatni, kizárni a tejet és a glutént az étkezésemből, fcos torna mindennap.
Remélem segíteni fog.
Az ovu tesztek nem a barátaim, de lehet hogy inkább hagyom őket hogy ne demotiváljanak.
Van aki még próbálkozik?
K neked hogy alakul a hónap?
Betaraztam 😅 Az ovulacio 13.an megvolt ez fix, alhasi gorcs, tojasfeherje nyak (nagyon sok), 14.-en pedig visszavaltott ilyen vizesebb folyassa.
Remelem nem lesz ezuttal semmi gond
A3
Szia Kérdező!
Nagyon-nagyon sajnálom a történteket, kívanom, hogy mielőbb megérkezzen hozzátok egy kis lélek! 💕
Nehéz továbbmenni és én is hülyét kaptam az üres mondatoktól, de megéri kitartani. Vannak, akiknek minden könnyen jön és vagyunk mi, akiknek állandóan küzdeni kell.
6,5 hónapos a kislányom, még mindig alig hiszem el, hogy itt van. 💖
Gondolok rátok, biztos vagyok a sikerben, csak ki kell tartani!!!
RM
A3 , én is rendeltem 30 db-ot az olcsóbbikból :D
Drukkolok neked!
RM köszönöm és köszönjük !:)) Tudom, hogy megéri kitartani!:) Sok boldogságot nektek mégegyszer!
Sziasztok!
Megvolt az első uh, 6+3, crl szerint 6+4🥰
Volt már szívhangja is, úgyhogy eddig minden rendben 🥰
L
Köszönöm❤️❤️❤️
Hidd el nálatok is jönni fog a gólya🤞🏼❤️
L
Egyszer csak lesz valami :DD
Majd írj azért ha mentek kontrollra! 😊😊 Mire megjön B. már azért tudni fogja mit jelent , olyan izgi!!😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!