Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4441/4814 anonim ***** válasza:

Nem vagy köteles tájékoztatni, de ha megteszed neki kötelező elengednie a vizsgálatokra/beavatkozásokra. És védett is vagy (nem rúghat ki)

Nálam nincs sok újdonság, telnek a napok szépen. Pénteken töltöm a 33 hetet.

E

júl. 17. 09:09
 4442/4814 anonim ***** válasza:

Nekem fura, hogy első konzira telefonon adtak időpontot :O

Amúgy ezeket pár perc alatt le szokták zavarni, igaz orvos függő

De ilyen 30percekre szerintem ne is számíts..

Lelkileg érdemes ezekre felkészülni szerintem, írd is fel a kérdéseidet mindig előre ha tudod, hátha választ kapsz 😇

Mindig legyen nálad/előtted papír és toll, hogy ha hadar a doki akkor tudj infót kiragadni ne utólag keljen visszaemlékezni

Ami szerintem fontos, az az, hogy előzőleg küldj meg a dokinak minden eddigi vizsgálatodat amennyiben van, kapsz majd listát is, hogy milyen további vizsgálatokra van szükség

Kenetvételre majd szerintem be kell menned ha az nincsen friss

Nálunk az átjárhatósági előtt kellett mondjuk csak, és sajnos jó sokáig el is fogadják az eredményt, ami nem a legjobb … nem tudom nálatok mit mennyi ideig fogadnak majd el

Ha minden vizsgálatod megvan Neked és a férjednek is akkor lehet haladni jobban a dolgokkal azért :)

Facebookon ha van esetleg csoportja az intézménynek oda érdemes belépni :)

E szerintem jól mondja, bár én erről nem tudok nyilatkozni érdemben

Amikor majd be kell járni az intézménybe oda kb egész nappal kell számolni .. mármint hiába hívnak be 8-9re, előfordul, hogy órákat ott ülsz sajnos :/ de talán nálatok ez is másképpen lesz majd :)

D2

júl. 17. 09:36
 4443/4814 anonim ***** válasza:

Azt mondták a telefonban, amikor hívtam őket, hogy ne csináltassak addig semmilyen vizsgálatot, vérvételt, csak az első konzultáció után. Hiába van sok minden feltüntetve az oldalukon, de nem biztos, hogy mind kell, meg hogy utána kapok beutalókat, amivel mind ingyenes lesz. Most lehet hülyeséget kérdezek, de a beutaló az vonatkozik ilyenkor egy adott intézményre, vagy helyben is meg tudom csinálni? Mert nekem nem érné meg vérvételek miatt is Pestre felmennem, akkor inkább fizetek itt helyben azért, ami olyan.

Egyébként az átjárhatósági és a férjem spermaképe, ami friss, de szerintem a hormonokat újra kell, mert azok tavasszal voltak egy évesek. Csak jó lett volna ezeket addig megcsinálni, mert nyáron több időm van.

Egyébként beküldtem az összes eddigi vozsgálatom, leletem, mert amikor először hívtam, akkor elég bunkó valakivel beszéltem, semmi tájékoztatást nem adott, csak annyit, hogy emailben jelentkezzek és küldjek el minden eddigi leletem, és le is tette, válaszolni sem tudtam nagyjából. Aztán utána keresett mobil szám - miután elküldtem az emailt rá napokkal később - amit vissza sem tudtam hívni, mert mindig néma volt... Felhívtam a központi számot, akkor már egy kedves hölgy vette fel, aki elmondta részletesebben a tudnivalókat és mondta, hogy ők kerestek, de a mobilt nem lehet visszahívni. 🤷‍♀️

Köszi a jó tanácsokat, nagyon kedvesek vagytok 🥰

K

júl. 17. 13:49
 4444/4814 anonim ***** válasza:

Nálunk beutalót synlabba írnak ki pl. Abból elég sok megtalálható Pesten kívül is szerencsére

Neten elvileg kéne legyen több info erről szerintem

Nálunk van fent ezekről tájékoztatás

Vérvételekből nekünk nem mindent tudnak kiírni, pl D vitamint inzulin cukorterhelést ilyesmit nem írnak ki

Vírusvérvételek is kellettek nálunk, azokat például ki írták de alapból nem lett volna olcsó ha jól tudom

Hormont biztosan fognak frisset kérni :)

Ha magánozól még is, akkor kérdezd meg őket, hogy ahol csináltatod a vizsgálatokat azokat elfogadja-e a Forgács

Nálunk ami vitte nagyon a pénzt az a magán konzultációk, mert mondjuk egy endokrin konzira is hónapokat kell néha várni … ha meg haladni akarsz akkor magánban megcsináltatod ugye (endokrin szakvélemény kell majd a kezdéshez, ő fogja egybe nézni a vérvételes és a terheléses eredményeidet is)

Nálunk megvan adva kb, hogy kikkel szeret az én orvosom dolgozni, ki az akiktől biztosan elfogadja a szakvéleményt :)

Szóval az apróságokból jó kis kiadások összejöhetnek azért, amit tudsz csináltass meg beutalóval szerintem, mert lesz még mire költeni valószínűleg 🥺 ha más nem akkor a babára :P

Nekem vitaminokra is jó kis összeg elmegy azért :D ….

D2

júl. 17. 14:45
 4445/4814 anonim ***** válasza:

sziasztok😊

Egy kis helyzetjelentes tolem is😊 sajnos az elozo temakhoz nem tudok hozza fuzni

Ma 5re mentem dokihoz, csak műtött, igy eleg keson tudott fogadni.

Picurka az utolso uh-hoz kepest 10+1 helyett 10+3, eros szivveres es 35,5mm❤️ stresszes idoszakon vagyunk tul, de ő halisten koszoni szepen nagyon jol van😊

Augusztus 2-an megyek genetikaira, illetve jovo heten intezem a vedonot, haziorvos, vervetel, stb😊

12 hetes utan megyek vissza a dokimhoz 16 het korul, majd a 18 hetes genetikai es utana 22.hettol megint hozza🙂

júl. 19. 20:54
 4446/4814 anonim ***** válasza:
KK voltam
júl. 19. 20:54
 4447/4814 anonim ***** válasza:

D2 - Köszi az infókat. Azt nem is tudtam, hogy synlabba is lehet beutalóval menni, az jó hír.

Hat nekúnk is már elment pár százezer a magán vizsgálatokra, vérvételekre sajnos.

Vitaminokra én is költök. Inofolic prémiumot fogyasztok, multivitamint. Szedtem a méhpempőt, de azt már nem szedem. Meg külön is szedek b vitamint. Néha e vitamint. Meg a Merckformint folyamatosan, de az nem vitamin.

Írok majd, hogy mi újság a későbbiekben. :)

KK - örülök, hogy minden rendben 🥰

K

júl. 21. 09:04
 4448/4814 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen 😇

Ha synlabbal van szerződve az intézmény akkor tudsz oda menni persze :)

Ezt majd meg kell kérdezni ha eljuttok odáig

Nekem a Merckforminttal le kellett állnom mert borította az egész inzulinomat, rosszabb lett mint volt sajnos

Diétával tornával hogy állsz?

D2

júl. 27. 11:53
 4449/4814 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

kisfiam elmúlt 1 èves, úgyhogy mostantól rákapcsolunk a kistesó projektre, 2 év körüli korkülönbsèget szeretnènk, úgy vagyok vele hogy úgysem jön össze egyből. L, R Isten éltesse a ti babàitokat is 😊 Ti hogy àlltok ehhez a témàhoz?

Kérdező hogy vagy?

F

júl. 31. 20:52
 4450/4814 anonim ***** válasza:

Szia F!

Nektek is boldog szülinapot!

Úgy néz ki én épp 4+1 hetes vagyok😇

Azt hittem nem jön össze hamar…5. hónapban sikerült. Pedig a kisfiamra 14 hónapot vártunk😅

Remélem minden jó lesz, elvileg 21 hónap lesz köztük. 🥰

L

júl. 31. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!