Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
K, én a helyedben már konkrétan ma telefonálnék mert simán 3hónap is lehet mire megkapjátok első konzultációra az időpontot, júliusban nyári leállások vannak, így lehet az sem fog sokat segíteni a dolgon(legalább is nálunk lesz leállás,2hét azt hiszem)
Miután megvan az első konzultáció, kapni fogtok papírt, hogy milyen vizsgálatok szükségesek, illetve ott valószínűleg kenetet is vesznek majd, abból csinálnak egy tenyésztést ami kell pl a petevezető átjárhatóságihoz (nem emlékszem az Neked megvan-e már, elnézést)
Egy-két vérvételhez kaptok majd beutalókat, kell majd emlő uh is(nálunk kell) az önköltséges volt nekem pl illetve a cukorterhelés is
Mikor a Te oldaladról minden megvan, endokrinológiai konzultációra kell időpontot kérned, és az endós doki szakvéleménye lesz nálad a mérvadó, az alapján indítják valószínűleg a protokollt majd
Közben a férjed kivizsgálásait is el lehet bőven kezdeni, amint megkapja a beutalókat ő is, neki majd a végén andrológiai konzultáció kell
Időpontokat vagy erőszakosan kérni kell jóval előre mikor már látod, hogy kb mikorra lesznek meg az eredményeid, mert mire meddőségiben kapsz, megint hónapok eltelhetnek
Ha megtehetitek, hogy magánban elintézitek a legtöbb dolgot, az endós és az andrológust mondjuk, azzal heteket tudtok nyerni
De itt is idő közben már kérj újabb konzultációra időpontot az orvosodhoz ahova majd a leleteket viszed mert ott is hosszú hetek eltelhetnek sajnos :/
Protokollba nem igazán van beleszólás, nem tudom hány éves vagy de az lehet esetleg mérvadó, illetve, hogy átjárható vagy-e elsőkörben
Szerintem intézményt elsősorban közelségre nézz és olvas utána, hogy melyiket ajánlják inkább, úgy lődd ki sorban őket (ott is órákat szoktak ülni a váróban néha… sokszor van csúszás sajnos így ha bejárós a munkahelyed azt is valahogyan meg kell oldani)
Nekem pont azt ajánlották ami mellett lakunk jelenleg, így nagyon kényelmes
Így hirtelen ennyi jut eszembe :D kicsit katyvasz lett az iromány
Én júni 7.én megyek újabb stimura, megint inszemet csinálunk…
Következő eljárás leghamarabb szeptemberben kezdődik nálam, ott előtte konzultálok a dokimmal illetve lesz addigra minden vérvételből friss mert lejárnak az eddigiek.. majd kiderül inszem vagy lombik lesz-e
D2
Köszi D2 ezt a részletes leírást és a sok segítséget.
Pont ezt akartam kérdezni, hogy mikor nem tekinthető már relevánsnak a vérvételi eredmény. Mert nekem a hormonpanel 1 éve lett csinálva, az addigra már biztosan régi lesz. Átjárhatóságim februárban volt, átjárható is vagyok. Férjemnek spermakép pedig áprilisban, ami szinte tökéletes lett. Terheléses cukron is februárban voltam, ott derült ki az inzulinrezisztencia a pcos mellett. 27 éves vagyok egyébként.
Köszi mindent. Holnap fogok telefonálni szerintem. Majd még lehet, kérdezek. :)
K
Én ajánlom amúgy a Dévaiban dr. Vass Zoltánt :)
Az asszisztensek néha parasztok de a doki angyal.
D2 meg leírt minden fontosat :)
Nálunk missed ab lett a vége…
Az angyalkáim még bent vannak.
Ugyanis ikrek 🖤🖤
Nagyon sajnálom kedves kérdező 🖤💔
E
Nálunk évente kell ismételni a vérvételt, de van ahol 3havonta ha jól olvastam
IRed kezelve van?
Nem küldtek vissza ellenőrző inzulin/cukor vérvételre? Csak mert azt kéne nézni, hogy hat-e a diéta torna gyógyszer vagy amivel kezeled
Szupi, jó fiatal vagy, az nagyon jó 🙏🏼
IR pcos mellett szerintem 90%hogy inszemeket fognak sorban csinálni, főleg, hogy jó a spermakép
Lombiknál olyan mennyiségű hormont kapsz, hogy azt csak úgy nem fogják beléd tömni
De nem akarok okoskodni természetesen
Majd ha gondolod és sikerült elérni valakit, írd meg, hogy mi újság :)
Kérdező 👼🏻👼🏻❤️🙏🏼 pihenjetek nagyon a férheddel, testileg, lelkileg !
Maga a tény, hogy teherbe tudsz esni szerintem nagyon-nagyon jó !
Bár tudom nem fogod emiatt derűsebben látni most a helyzetet… minden rendben lesz ❤️
D2
IR-re Merckformint szedek, diétát igyekszem tartani, de nem túl szigorúan. Sajnos mozgásra annyira nem figyelek, bár én naponta mozgásban vagyok. De nyilván az nem elég, ha így is IR-em van, bár 57kg vagyok, szóval nem vagyok túlsúlyos, meg nem annyira durva IR. Nem küldtek vissza kontrollra.
Igen, értem, csak pont ez a baj, hogy így sem jött össze terminált együttléttel, úgy hogy jó a spermakép is. Meg ugye stimulálás, tüszőrepesztő injekció is volt. Nyilván én sem preferálom a sok hormont, csak sok időt sem szeretnék feleslegesen elpazarolni. 😔
Köszönöm egyébként, nagyon aranyos vagy, hogy segítesz. Minden vélemény fontos, és szívesen meghallgatom. 😊 Mindenképp megírom, hogy mit mondtak. :)
Sajnálom nagyon kérdező, hogy ezt is át kell élned, emellett a sok nehézség mellett, amin sokan mindannyian keresztül megyünk. Főleg mikor már ennyire felélénkül a remény... Hihetetlen, hogy miért van ez, sosem gondoltam volna én sem, hogy velem megtörténik ez. Bár mostanában egyre több ilyen eset van. Hihetetlenül sajnálom. Sok erőt és kitartást kívánok.
K
Nagyon sajnálom Kérdező! El sem tudom képzelni, most mit érezhetsz❤️🩹
Kívánom, hogy hamarosan kezetekben tarthassatok a szivárvány babatokat!❤️
KK
Sziasztok!
Nagyon drukkolok mindenkinek, folyamatosan olvasom az új írásokat, de picit kevesebbet vagyok jelen.
Sokáig gondolkoztam, hogy megosszam-e veletek most, de arra jutottam, hogy miért ne, hiszen ez egy nagyon összetarto kis csapat.
Ebben a ciklusban premenst, femibiont es plusz folatot szedtem, majd ciklus végén a femibiont Galra cseréltem. Tuleltem a bűvös 8.dpo-t, a 9-et is és a tizediken kaptam egy nagyon halvány, de pozitív tesztet❤️🩹
Ma a 11.dpo-n rózsaszínea folyasom van, a tesztem erősebb, mint a tegnapi.
Ma talán még lakik bent valaki, most csak bizakodok, hogy maradni is szeretne.
14.dpo-ig terveztem tesztelni, ha addig nem jön meg es Juni közepére van időpontom dokihoz (ugye még mas miatt foglaltam 1 hónapja)
Kitartást mindenkinek!
KK
Kérdező, nagyon sajnálom, tudom pontosan, hogy min mész keresztül.
Ne hagyd, hogy bárki is elbagatelizálja a problémádat!
Sajnos vannak megmagyarázhatatlan dolgok, ki tudja miért kell ilyen borzalmakat átélnünk. Nagyon együttérzek veled és kívánom, hogy kapj válaszokat a kérdéseidre. Ölelünk mindannnyian!
RM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!