Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4381/4841 anonim ***** válasza:

Hogy vagy, Kérdező?

RM

2024. máj. 12. 22:33
 4382/4841 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi segíthetne. Én már egyáltalán nem az orvosi vonalon gondolkodom, hanem a lelki és pszichés részen. Túlgondolom az egészet, és még ha nem is látszik, hogy rágörcsölök, belülről minden egyes nap hatalmas a feszültség bennem, és ezt a legnehezebb helyrehozni szerintem.

Ja, és arra elfelejtettem válaszolni, hogy nem volt még terhességem, csak a kémiai. Egy hét késés és néhány pozitív teszt után jött meg. Ez 2022 novemberében volt. Azóta semmi.

K

2024. máj. 13. 06:33
 4383/4841 A kérdező kommentje:

Köszönöm RM ❤️

A méhnyakam vándorol vissza a helyére , még vérzek és görcsölök, szedem a fájdalomcsillapítót mint a cukrot.

Igazából nehéz kitartani hogy még van esély. Ha elmúlna végre a vérzés és abba maradnánk a görcsök szerintem felgyorsulhatna a hcg mert azóta lassul mióta görcsölök.

Remélem elmúlik szerdáig és lesz ideje összekapnia magát ❤️

Hülye vizsgaidőszak is most van… nem baj ezen a héten csak azzal foglalkozom.

2024. máj. 13. 08:09
 4384/4841 A kérdező kommentje:

K én mentem pszichológushoz mielőtt elkezdtük és hála istennek hogy elmentem!

Nagyon nagyon sok dolog volt ami nyomta a lelkem és észre sem vettem!

Én csak ajánlani tudom főleg ha az ember akar is dolgozni magán.

Mondjuk van egy budapesti negyvenes-ötvenes nő aki meddőséggel foglalkozó pszichológusnak árulja magàt na oda ne menjetek mert szörnyen lehúz lelkileg.

Szerintem jó ötlet K! ❤️

2024. máj. 13. 08:12
 4385/4841 anonim ***** válasza:

💕 Gondolok rád sokat!! Ne nagyon tapogasd a méhszájad, nehogy fertőzés legyen belőle! (Én is mindig figyeltem egyébként, de tényleg jobb békénhagyni. 🙄)

Milyen fájdalomcsillapítót szedhetsz?

Kapaszkodj kicsi mákszem! 💗

RM

2024. máj. 13. 08:37
 4386/4841 A kérdező kommentje:

Hát csak a progeszteron kúp miatt tapizom amúgy nem o.o

Advil ultra forte

Remélem túléli, pénteken lehet már látnak valamit uh-n. Persze tudom még az is csoda lenne.

2024. máj. 13. 10:02
 4387/4841 anonim ***** válasza:

Kérdező! Szorítok érted! Magnèziumot esetleg nem próbàltál szedni, az is segít a görcsölésen!

F

2024. máj. 13. 16:03
 4388/4841 anonim ***** válasza:

Kérdező, remélem jól vagy!

Majd írj, ha van kedved, gondolunk rád!

RM

2024. máj. 16. 17:03
 4389/4841 A kérdező kommentje:
hh.. semmivel nem vagyunk előrébb, a baba sehol az uh-n, a húg duplázódik mostmár szépen de még 1000 alatt vagyunk, szombaton vissza kell mennem, nem kizárt a méhen kívüli :( Írok amint tudok, de ez meg a vizsgaidőszak remek együtt... gondolok rátok, remélem veletek minden rendben ! Írok amint tudok valamit!
2024. máj. 16. 23:04
 4390/4841 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha sztk-ba jársz, ott lehet nem elég combos a gép és még nem látják! Gondolok rád vigyázz magadra és pihenj!

RM

2024. máj. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!