Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Nem tudom, mi segíthetne. Én már egyáltalán nem az orvosi vonalon gondolkodom, hanem a lelki és pszichés részen. Túlgondolom az egészet, és még ha nem is látszik, hogy rágörcsölök, belülről minden egyes nap hatalmas a feszültség bennem, és ezt a legnehezebb helyrehozni szerintem.
Ja, és arra elfelejtettem válaszolni, hogy nem volt még terhességem, csak a kémiai. Egy hét késés és néhány pozitív teszt után jött meg. Ez 2022 novemberében volt. Azóta semmi.
K
Köszönöm RM ❤️
A méhnyakam vándorol vissza a helyére , még vérzek és görcsölök, szedem a fájdalomcsillapítót mint a cukrot.
Igazából nehéz kitartani hogy még van esély. Ha elmúlna végre a vérzés és abba maradnánk a görcsök szerintem felgyorsulhatna a hcg mert azóta lassul mióta görcsölök.
Remélem elmúlik szerdáig és lesz ideje összekapnia magát ❤️
Hülye vizsgaidőszak is most van… nem baj ezen a héten csak azzal foglalkozom.
K én mentem pszichológushoz mielőtt elkezdtük és hála istennek hogy elmentem!
Nagyon nagyon sok dolog volt ami nyomta a lelkem és észre sem vettem!
Én csak ajánlani tudom főleg ha az ember akar is dolgozni magán.
Mondjuk van egy budapesti negyvenes-ötvenes nő aki meddőséggel foglalkozó pszichológusnak árulja magàt na oda ne menjetek mert szörnyen lehúz lelkileg.
Szerintem jó ötlet K! ❤️
💕 Gondolok rád sokat!! Ne nagyon tapogasd a méhszájad, nehogy fertőzés legyen belőle! (Én is mindig figyeltem egyébként, de tényleg jobb békénhagyni. 🙄)
Milyen fájdalomcsillapítót szedhetsz?
Kapaszkodj kicsi mákszem! 💗
RM
Hát csak a progeszteron kúp miatt tapizom amúgy nem o.o
Advil ultra forte
Remélem túléli, pénteken lehet már látnak valamit uh-n. Persze tudom még az is csoda lenne.
Kérdező! Szorítok érted! Magnèziumot esetleg nem próbàltál szedni, az is segít a görcsölésen!
F
Kérdező, remélem jól vagy!
Majd írj, ha van kedved, gondolunk rád!
RM
Kérdező, ha sztk-ba jársz, ott lehet nem elég combos a gép és még nem látják! Gondolok rád vigyázz magadra és pihenj!
RM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!