Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kedves tőled, köszönöm hogy leírtad de őszintén szólva a csoport már többet tett értem ezzel az egy javaslattal is mint a sürgősségis 2 orvos.
Kb le se szarták hogy vérzek, mindenkit behívtak előttem, amikor a varratszedést behívták akkor kiakadtam és megmondtam hogy ha a fél kórházat be akarja hívni előttem tisztázzuk: lombikkal ülök itt majdnem 5 hetesen, nem csak úgy megjött.
Aztán emiatt a megjegyzésem miatt nem is akartak hozzám szólni csak levettek egy hcgt, uh és ennyi. Semmit nem magyaráztak el, maguktól már mentek a másik vizsgálóba nekem kellett utánuk menni és kérdezgetni őket. Maguktól még progeszteront sem írtak fel... :D Szóval nem hiszem hogy szakmailag annyival jobb egy orvos mint egy kétségbeesett nő aki szintén gyereket szeretne, aki szintén keresztülment ezen talán ugyanilyen f...sz orvosok szakmai igénytelensége miatt és ezért olyan megoldások keresésére kényszerült ami által több tapasztalata van témában mint azok a fiatal ambulanciára kötelezett tanulók akiknek annyi fogalmuk nincs egy terhességről hogy progeszteronnal támogassák :)
Abban meg nem hiszek hogy terhesség támogatásos vénynélküli vitaminok vetélést okoznak. Valahogy kétlem.
4366-os hsz-nél odézem magam:
"Gyorsan leírom, miket szedtem, hátha segítség lesz, bár orvossal mindenképp beszélj!"
Egyébként ez csak vitamin tulajdonképpen, ha beveszel belőle 10 dobozzal, akkor sem lesz bajod.
A Rutascorbin is C-vitamin. Mindenki ezeket szokta kapni, nem csodaszerek, de talán segíthetnek. A legnagyobb nevű dokik ajánlották nekem is, vizsgálat nélkül. Ennek ellenére mindenképp konzultálni kell orvossal, ahogy írtam is.
RM
Sziasztok!
Kedves Kérdező,
Sajnálom, hogy át kell esned ezen, de én is szeretnélek megnyugtatni, hogy nekem is volt így ismerősöm, hogy vérzett és megmaradt a baba. Szerintem nincsen veszve semmi, és nagyon szorítok neked. Amikor volt a kémiaim és elkezdtem pecsételni, nekem is a rutascorbint mondták. Egyébként nem mondták beültetéskor, hogy progeszteront használj? Vagy esetleg, akik csinálták orvosok, azokkal nem tudsz beszélni erről? Bocsi, nem tudom hogyan működik ez. Szerintem azzal sem árthatsz, csak azt ugye fel kell iratni.
Nekünk úgy néz ki, hogy a harmadik stimus hónap is elúszott :( 11. dpo negatív teszt. Szerintem biztos ovuval már egy kis halvány csíknak kellett volna lenni. Most azért már nagyon el vagyok keseredve. Nem tudom mi lehet a probléma, ha az értékek rendben, mindig van domináns tüszőm, megfelelő mérettel, nyálkahártya is szép... na mindegy. Persze nem az.
Még egy ilyen hónap lesz. Szerintetek utána mi következik? Elfelejtettem ott megkérdezni, majd következő alkalommal meg fogom. De attól tartok, hogy utána szünetet kell tartani, és lehet, hogy inszem lesz? Gondolom akkor is kell szünet, mert ahhoz is ugyúgy hormonokat kell kapnom. Csak attól félek, hogy nyáron nem fognak semmit csinálni, és a nyár is valószínű elúszik így, ha a következő stimu nem lesz sikeres. Ti mit gondoltok?
Kitartást Kérdező és a többieknek is, aki még várakozik és küzd!❤
K voltam
K sajnos azt nem tudom hogy inszemnél kell e várni de lehet én a helyedben stimuláció helyett kérném az inszemet. Végülis rólad van szó, ha úgy érzed ezek sikertelenségre vannak ítélve, akkor lépjetek tovább!
Én a lombiktól is nagyon tartottam. Sok hormon, sok minden... de nem volt olyan szörnyű mint amilyennek hangzik, és ha ez kibírható akkor biztosan az inszem könnyebb. Persze ezt azért befolyásolja a tested is.
11.dpon még nem mindenkinek látszik. Volt már terhességed?
Kolléganőmnek 15.dpon volt halvány! a teszt.
Ma voltunk kontroll hcgn, még nem duplázódott teljesen, 115 a hcg. Nekem az az érzésem hogy nekünk 3 naponta duplázódik. Kaptam szurit mert b- vagyok, bármit is jelentsen. VÉrzés nem vészes, görcsök erősebbek sokkal de most pl elmúltak. Uh-n valami kis halvány felritkulás méhen belül látszódott. :) Szóval pénteken vissza majd húg-re. Még nem engedtük el. Egyébként az orvos ajánlotta nekem amiket írtatok köszi!!:))
Az a baj, hogy én személy szerint nem látok sokkal több esélyt az inszemnél, mint sima, időzített együttlétnél. Mert a spermakép tökéletes a doki szerint, nekem is van mindig domináns tüszőm. Itt,amit még olvastam, hogy esetleg a hüvely ph értéke?? - ha jól emlékszem - ami befolyásolhatja a spermiumokat. De egyébként még nem olvastam sokat a témában. Egyébként semmi mellékhatást nem érzek a gyógyszerektől, és szépen végzik a dolgukat, szóval ennek örülök azért.
Nem tudom, hogy korai e, de szerintem már mutatni kellett volna. Lehet, hogy ma még csinálok egy tesztet azért.
Szorítok Kérdező! 😊
K
Á így értelek!
Igen így lehet hogy én is várnék vagy sokkal több kérdőjel lenne a fejemben. Megértelek! Kitartást és írj hogy hogy döntöttél!
Te mire gondoltál egyébként mi segítene ? ❤️
Hát amúgy nekem ez a 3 napos duplázódás elég ijesztő. Mindenhol azt írják hogy szigorúan 2! Naponta kell duplázódnia mert az az egészséges. Egy idő után kevésbé gyorsan és lehet 3-4 nap de nem az elején. Szóval már nem tudom mit higyjek :(
De mindenhonnan a bizonytalanság köszön vissza.
Kedves Kérdező, sajnos ez a bizonytalanságérzés végig tart, sőt...álmomban nem gondoltam, hogy szülés után még brutálisabb lesz.
Teljesen megértelek, az én terhességem is nagyon nehéz volt. Csodálatos, de nagyon nehèz.
Most más problémákkal küzdök, de legalább olyan kemény, mint szülés előtt. Sajnos meg kell barátkozni a gondolattal, hogy az ember folyamatosan aggódik valami miatt. 🤷♀️
Próbálj kicsit figyelemelterelni, a hcg növekszik, ami szuper jó hír! Mindig azt mondta a dokim, hogy ne vegyem szentírásnak a szakirodalmat, minden baba más és más, már az elején is. Tarts ki, egyél finomságokat, sétálj egy jót, ha nem vérzel nagyon! Ha igen, akkor inkább pihi a kanapen!
RM
Köszönöm RM ❤️❤️
Igen ma jobban vérzek de kevésbé görcsölök, maradok a fenekemen. ❤️
De jó hogy itt vagytok nekem ❤️❤️
Nagyon drukkolok nektek lányok!❤️
Kérdező, bízz benne, hogy ő veletek akar maradni! Tudom, hogy nehéz ez a bizonytalanság.
És RM-nek nagyon igaza van, mindig van es lesz min aggódni sajnos🫣
Nálunk most úgy megborult minden, hogy elgondolkoztam tényleg szeretnék-e még egy tornádót🙈 nyilván igen, csak nehez időszak.
Olvaslak titeket folyamatosan és nagyon izgulok ertetek, nagyon megérdemelitek, hogy végre csatlakozzon hozzátok❤️🩹
Velem semmi újdonság nincs, elkezdtem szedni a Premenst már lassan 2 hete. A tejem nem ment el, sőt a kisfiam azota cicin lóg folyamatosan. Plusz vettem folatot, igy most ezt a honapot még Lh tesztelem az uj bogyók miatt. Utána viszont mar tenyleg lazitok a gyeplőn.
Megyünk június elején par napra tengerhez, igy nem akarok ragörcsölni. Meg dokihoz juni közepére kaptam időpontot, megnezetem hogy cisztam is van-e ujra vagy csak szimplán szopi tudja igy boritani a ciklusokat
Kitartást lányok és remélem jo
*és remélem mindenki jó hírekkel érkezik❤️
KK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!