Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4411/4814 anonim ***** válasza:

Juj KK 🤩🥹🙏🏼 drukkolok Nektek !

Biztosan szuper boldog vagy most 😊 úgy tűnik ágyazódgat valaki 🙈

Akkor végül abból az egy alkalomból úgy tűnik sikerülhetett?

K!

A nem tartod szigorúan a diétát az mit takar? Illetve milyen diétát követsz?

Endókrinológussal konzultáltál?

Én a helyedben mindenképpen mennék kontrollra

Nekem is enyhe IR-t mondott a doki, viszont egyből a hármas kombót mondta, diéta+torna+gyógyi (a baba dolog miatt döntött így)

Az, hogy mozgásban vagy semmit nem ér az ég világon sajnos 🥺én is jövök megyek mindig és mondta a dokim, hogy az nem számít :D

Kardiózni kell, úszni, bicózni

Én most kezdtem el tornázni/kardiózni

Az ételre figyelek ahogy tudok én is de ennél sokkal jobban kéne

Merckformint szedtem én is és nagy mázli, hogy visszaküldött ellenőrzésre a dokim mert nekem pont ellenkezőleg hatott, rosszabb lett az inzulinom tőle mint előtte… meg is volt lepődve :D és 4hét alatt fogytam is 4kilót tőle, szóval le is állította 🥺

Ilyen 43körülre mentem le kilóban ..

D2

2024. máj. 31. 17:33
 4412/4814 anonim ***** válasza:

Köszönöm D2😊

Eddig sikeresnek tűnik, igen 1 nap tudtunk együtt lenni ovu előtt.

Boldog vagyok, de még nem tudom elhinni🫣 a tesztek erősödnek, barnazas elmúlt szerencsére 😊

[link]

Te meg akkor jól lefogytal attop a gyógyszertől, nagyon durva. Kaptál helyette mást?

KK

2024. jún. 1. 15:39
 4413/4814 anonim ***** válasza:
53%

Gratulálok KK! 😊

Hát csak váltottam sok termékben növényi alapúra. Napi háromszor étkezem. Csak vizet iszom, plusz teljes kiörlésű készítményeket. Minden nap eszek zöldséget. De minden nap becsúszik egy hűtős csoki, rudi, vagy valamilyen kinder csoki. Ezt nem akarom már megvonni 😃

Egyébként az a baj, hogy már én sem tudom mi a jó. Orvos azt mondja, egyek többször keveset. Úgy hogy ne legyek soha éhes, de ne is lakjak jól. Vettem egy könyvet is, amiben azt írják, hogy a napi három étkezés a jó, vagy akár 1 nap böjt is, hogy ürüljenek a glükózraktárak.

Egyébként értem azt, hogy a pcos és az ir nem javul megfelelően, ha nem tartom ezeket a szigorúan, de akkor is van peteérésem a gyógyszer miatt és megreped a tüszőm. Mégsem sikerül. De akkor majd jobban odafigyelek ezekre. Csak nehéz beiktatni a mozgást, legalábbis nekem. 😔

Egyébként abban tudtok segíteni, hogy meddőségibe, konkrétan a Forgácsba akarok jelenkezni és ott nem teljesen egyértelmű, hogy már az első konzultáció előtt meg kell csináltatnom az összes vérvételt, rákszűrést stb.?

2024. jún. 2. 10:10
 4414/4814 anonim ***** válasza:
K voltam, ez lemaradt
2024. jún. 2. 10:11
 4415/4814 A kérdező kommentje:

Először is nagyon gratulálok, ha valakinek sikerül a baba mindig örülünk!! ❤️❤️❤️

Viszont most hozzátok is fordulok mert kezd megnyílni a talaj alattink és olyan helyzetbe kerültünk amiről még csak olvasni sem olvastam és érdekel a véleményetek!!

Most vagyunk a 8. Héten egy hete abba hagytam a progeszteront.

Mindent megtettem hogy elinduljon magától a vetélés , meleg vizben áztam, mozogtam nem figyeltem stb de valahogy nem akar megindulni. Barnázni barnázok de semmi egyéb. Viszont jött pár ragacs ezért úgy döntöttem megnézetem bent vannak e még nehogy összekeverjem a menstruációval a következő beültetésre tekintettel. Bent van mind2 de az egyikben egy embrió csomó is van ami eddig nem volt ott … a doki azonnal kért hcg progeszteront a progeszteron nyilván a béka segge alatt, 3.5 a hcgm viszont 15300..

Az orvos azt javasolta folytassam a progeszteront hát így tettünk de nem tudok szabadulni a gondolattól hogy ez időhúzás és nem értem.. fizikailag nem értem hogy mit keres ott egy embrio csomo amikor elvileg halott ott minden mert ugye a Dévais ezt mondta.

Szóval az a kérdésem hogy van e ilyen hogy egy nem életképes embrió ugyan úgy fejlődik tovább csak sokkal lassabban? Ti olvastatok erről vagy tudtok ilyet?

Mert én csak ezt a magyarázatot találtam egyszerűen.. abban nem tudok hinni hogy ott van.

(Csak az egyikben van)

2024. jún. 6. 18:57
 4416/4814 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezek sima UH-k voltak mind államiban?

Az UH-kat ugyanott csinálták ugyanaz az ember ugyanazzal a géppel?

D2

2024. jún. 7. 13:06
 4417/4814 A kérdező kommentje:

Nem, különböző ember az utolsót magánban .

De nem volt ott semmi mert megvannak az előző uh képek és amikor ketté váltak akkor volt egy nagyobb meg volt egy nagyon pici petezsák. A nagyon pici 2 mm a nagyobb olyan 4-5 a pici tovább nőtt és abban van az embriócsomó

2024. jún. 7. 16:13
 4418/4814 anonim ***** válasza:

Mondtak valamit mikor kell visszamenj ?

Én neten találtam olyanokat, hogy szintén azt mondták nincs bent senki aztán másik doki másik géppel még is megtalálta a kicsit … nagyon sok függ a gépeken is

Igaz nem lombikosok voltak és többen hivatkoztak az elszámolásra, később foganásra is

Nekem személyes véleményem az, hogy érdemes lehet egy 4D-s ultrahang, abból szerintem több kiderülhet valószínűleg

De okoskodni nem akarok csak hátha megnyugtatna egy pontosabb kép Téged is 🥺

D2

K, még írok amúgy, csak mindenféle történik

2024. jún. 7. 19:48
 4419/4814 A kérdező kommentje:

Igen ezeket én is olvastam de az nálunk nem lehet.

Jövő héten megyek vissza a hcgm tegnap 18882 volt , az emelkedik.

Bár már nem ez számít. Hát drukkoljatok ❤️

2024. jún. 8. 07:40
 4420/4814 anonim ***** válasza:

En nem hallottam még ilyenről, viszont nagyon drukkolok neked Kérdező, hogy minden jól alakuljon🤞❤️

KK

2024. jún. 8. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!