Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok,
Hát mindennel is le vagyunk maradva most egy 25mm petezsáknál tartunk én ennek is örülök de minden orvos lelomboz hogy hát beültetésnél nem itt kéne tartani… nagyon csekély az esélye..
szóval majd egy hét múlva kiderül addig nem is nagyon fogok ezzel foglalkozni ( persze..)
A hcg tegnap 1081 volt ❤️ Lassan de emelkedik azért .
Remèlem kitart !!
Veletek mi újság??
K hogy vagy? Mentél végül beszélgetni?
D2, Rm??
Meséljetek ti is !! Többiekkel mi a helyzet? ❤️
Jövő héten remélem véget ér a vizsgaidőszak és többet leszek ❤️
Csak ne lombozzanak le, mert fejbe kólintjuk őket!!! Már petezsák is látszik! 💕 Gondolok rátok sokat!
Én megmondom őszintén, magam alatt vagyok a szülés óta egy dolog miatt: nincs tejem. Az elején volt egy kevés, másfél hónapig tudtam valamennyit adni a babának, de azóta csak tápszer van. Csodálatos módon, holnap kapunk anyatejet hivatalos úton, de 2 órát kell utazni érte. Napi egy étkezését így a héten ki tudom váltani, a jövő hét kérdéses, mert csak akkor kaphatunk, ha van elég leadó, illetve a megyébeb már mindenki kapott (mi máshova tartozunk, itt nincs anyatejgyűjtő állomás).
A tejet pasztörizálják, így az immunanyagok 30-60%-a elpusztul, de legrosszabb esetben is 40%-kal több a jelenleginél. Nagyon boldog vagyok, először pityeregtem örömömben a tejjel kapcsolatban.
Egyébként számtalan ok vezetett idáig, nagyon beteg volt a kisbabám, nem tudott szopizni, én pedig idegileg tönkrementem, hiába fejtem, elapadt.
RM
RM❤️
Ide figyelj… az unokaöcsém sorra nyeri a matekversenyeket és ő a legszeretetteljesebb és legokosabb gyerek a családban pedig soha nem kapott anyatejet!
Hidd el hogy nem ezen múlik, nagyon csodálatra méltó hogy ennyi mindent megteszel a kisbabádért de hidd el hogy az amire szüksége van a testének azt megkapja tápszerből is, amire a legnagyobb szüksége van az úgyis te vagy. A leírtak alapján pedig bármit megtennél érte, és nem hiszem hogy ő ezt nem érzi benned.
Megértem persze azt a részét amiért időt és energiát áldozol az anyatej megszerzésére, én is ezt tenném.
De hogy emiatt így érezd magad… azt nem szabad, mert hidd el a lényeg az hogy szereted a kisbabádat.
❤️❤️❤️!
💕 Köszönöm, Kérdező!
Persze, a tápszer sem rossz, de a szoptatás hiányába én beleőrültem. Most nagyon örülök, hogy legalább egy kicsi tejet kapni fog!
Kitartás, egy kalappal a vizsgákhoz!
RM
Sziasztok :)
Kérdező, szerintem az jót jelent, hogy emelkedik a hcg és hogy már látni a petezsákot is, ez azt jelenti, hogy fejlődik. Nagyon nagyon szorítok neked!!❤
RM én sem keserednék el ennyire a helyedben. Igaz, még nem volt kisbabám, de most azt kívánom ennél nagyobb gond ne legyen, csak sikerüljön végre és egészséges legyen. Nagyon sok tápszeres baba van a környezetemben és semmi bajuk 🥰 Hidd el, szerintem rosszabb, ha emiatt érzi rajtad esetleg azt, hogy idegesebb vagy, mert szerintem érzik, még akkor is, ha nem lát belőle semmit. Persze tudom, könnyű mondani. De fel a fejjel, te mindent megteszel. Sokszor sajnos be kell látni, hogy vannak dolgok, amit nem tudunk befolyásolni, bárhogyan is szeretnénk.
Sajnos nekem semmi jó hírem, nem volt ma a dokim. Jövőhét kedden kell mennem uh-ra, de félek már késő lesz, mert 13. ciklusnap lesz és eddig 12, 11 és 10. napokon kellett beadnom a repesztőt. Nagyon tartok attól, hogy addigra már túl nagy/nagyok lesznek a tüszők és netalán abból lesz baj. Úgyhogy most nagyon el vagyok keseredve, hogy ez a hónap is elúszott fixen... 😔
Olvaslak es szurkolok nektek!😊❤️
Én ebben a ciklusban Premenst szedtem, plusz folatot, femibiont és lh teszteltem, megint 20.cn volt ovu, viszont csak egyszer tudunk egyutt lenni előtte.
Várom, hogy mi lesz a ciklus kimenetele, következő hónaptol viszont leallok🙂
Gal+ multi es folat marad, ha megjonne, de egy picit hátrébb lépek es mar tenyleg a sorsra bízom😊
KK
Sziasztok, K vagyok.
Voltam dokinál, utolsó stimulációs hónapom van. Ez a negyedik. Ugye mondta az elején, hogy 4 ilyen ciklus lesz. Megkérdeztem, hogy most mi következik. Kicsit el volt ő is keseredve, mivel szerinte a férjem eredménye kiváló, nálam is jól működik a stimuláció, de mondta, hogy nyilván sok más dolog is lehet. Azt javasolta, hogy jelentkezzek be meddőségibe. Viszont mivel jól reagálok a stimura, két ciklust még megpróbálhatunk, de egyébként a gyógyszereknek még lehet a következő hónapokban is hatása, így rám bízza, hogy hogyan döntök. Ennek kapcsán is tanácstalan vagyok.
És annak kapcsán is, hogy hova jelentkezzek be. Csak Budapest jöhet szóba a környéken, az van a legközelebb. Ők a Forgácsot javasolták, vagy a Sote, de azt mondták, az eléggé túlterhelt. Ti mit javasoltok? Annyira nem tudom, hogy mi lenne a jó. Mondta, hogy ő az inszemet elengedné, mivel az nem igazán tenne hozzá többet. Ezt én is így gondolom.
Ti hogy vagytok? Kérdező mi újság veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!