Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4801/4808 A kérdező kommentje:

Na várjunk én össze kevertem itt a dolgokat:D

Akarok szerintem babafészket is, de éne eddig erről beszéltem mint kiderült:

"Pepita szülői ágyhoz csatlakoztatható Kiságy matraccal és tároló kosárral" na azt hittem erre hogy ez a babafészek, de akkor az az izé , az nagyon cuki olyat is szeretnék :D

KK, nem szerette a szobahőmérsékletű tápszert? Én megmondom őszintén pont ezen gondolkodtam, hogy azt miért vegyek, de ha azt mondjátok többen hogy szerette a baba akkor beruházunk hátha. Persze tudom, mindenkinek ami bevált, de ő az első szóval mindent meghallgatok :D

Köszi KK, szólj ha aktuális és igen szeretnék rájuk pillantani!:)

Ti használtatok ilyen nagy hosszú vastag párnát a pocakotokra? Már a 3. trimeszterben hogy kényelmesebb legyen feküdni?

Köszönöm, meg is lesem a vittedet:D

tegnapelőtt 18:25
 4802/4808 anonim ***** válasza:

Jah akkor az a baböböl amire te gondolsz szerintem. Nekünk az nincs.

Én használtam azt a hosszú párnát, de nem kifejezetten ilyen néven vettem mert úgy nevetségesen drága. Sima hosszú párnát vettem a Lidlben volt 3490 Ft talán.

E

tegnapelőtt 18:32
 4803/4808 anonim ***** válasza:
100%

Babaöbölben aludt az én fiam is mellettem kb fél éves koràig és a lànyom is abban fog, babafészkünk is volt-lesz én mindkettöt ajánlom ☺️

Én hétfőn megyek cukorterhelesre illetve ultrahangra is

F

tegnapelőtt 20:17
 4804/4808 A kérdező kommentje:
F majd írj mi a helyzet!!! Valaki még megy ugye? Írjatok lányok mizujs a babákkal!
tegnapelőtt 20:36
 4805/4808 anonim ***** válasza:

A3 is megy szerintem mostanában ☺️

F

tegnap 09:07
 4806/4808 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normalis dolog hogy az elsonel megvesz mindent az ember lanya, olyankor meg a ferjek sem nagyon mernek veszekedni🙈

Masodiknal mar van rutin meg hogy mi valt be igazan😊

Halisten nem volt tapszeres, anyatejet kellett neki az elso honapokban melegiteni mert nem tudott szopizni szuletesi asszimetria miatt. Remelem most sem kell sokat hasznalni😊

En elsonel sok mindent probaltam amit most nem fogok, de vannak olyan dolgok, amiket nem tudok elengedni es probalkozok majd most is🙈😁

Aki szeretne, annak privatba atkuldom a Vinted nevem😊 babaruhat nem sokat szoktam arulni, csak ami tenyleg szep allapotu, de egyeb dolgokat igen🙂

En az eleje ota hasznalom szinte a kismama parnat, nagyon szeretem es nagy konnyebbseg. Bar kisfiam mostansag szereti kisajatitani😁vinteden vettem egy 23ezer forintos (brendonban vasarolt) parnat 5000-ert. Ketto van belole, szoval ha nem kapkodsz, akkor az egyik hamarosan felkerul majd vintedre😁

Amugy hamarosan megyek en is uh-ra🥰

KK

tegnap 16:14
 4807/4808 A kérdező kommentje:

Kk én kérem szèpen igen!!! Nekem van egy nagy hernyó plüssöm de gondolkodom hogy veszek normális párnát 😁😁

Kk te is írj majd!!

tegnap 21:13
 4808/4808 anonim ***** válasza:

Kérdező! Csináltatok tesztet? Mmint fizetőset? A neme meglepetés lesz vagy hamarabb kiderül? 😊 Én egyébként kislányra tippelek 🥰

Minden jót kívánok! Facebookon vannak ilyen csoportok, ahol rá lehet keresni, hogy 2025 júliusi babák vagy hasonló, ott is tudsz segítséget találni szerintem.

ma 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!