Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4791/4811 anonim ***** válasza:

Én is nagyon kíváncsi vagyok! 😊😊

A2

jan. 3. 10:26
 4792/4811 anonim ***** válasza:

Mindenkinek nagyon boldog, babákban gazdag új évet!🥂👣🎉

Szerintem itt mindenki nagyon kivancsi ratok Kerdezo es alig varjuk az ujabb hireket🥰

En egy picit mar elvagyok tunve, a 35.hetet tapossuk, sokkal nehezebben viselem mint az elso terhessegem, hamarosan belekezdunk az utolso hajraba (vervetel, utolso uh, nst-k) plusz meg var rank egy hosszabb auto ut, kisfiam vizsgalata miatt es valamiert van egy olyan megerzesem hogy picit korabban fog erkezni a csajszikam, bar remelem a februart azert megvarja😁

Hogy vagy Kerdezo? Tobbiek?😊❤️

KK

jan. 3. 10:40
 4793/4811 A kérdező kommentje:

Kedves tőletek, akkor nem fogom vissza magam!!

Mostmár lassan elhagyom a progesateront, vasárnapig kell szednem és ennyi volt, bevallom már nagyon várom hogy ne kelljen ott semmit se piszkálni! :D

Szilveszterkor meghallgatta a család a baba szívhangját, nagyon édes volt!!

Jövő hét csütörtökön megyünk az első genetikai ultrahangra, utoljára a 10. hét elején láttam utoljára de már akkor kalimpált, fel sem fogtam..úgyhogy nagyon várom, a férjem még nem látta őt ennyire nagynak :3 Baba formája van már.

Most felváltotta a hányingert meg az étvágytalanságot a zabálás, úgyhogy kezdem kapizsgálni ezt az elhíztam a terhesség alatt dolgot :D

Egyenlőre mondjuk tartom a súlyom !

Már nézegettem a fb csoportokat hogy miket lehet szerezni, hát feltudnám vásárolni fél Magyarországot :D

Ti mit vettetek meg (nem alapvető dolgokra gondolok) amik nagyon hasznosnak bizonyultak?

Néztem a babafészket, mert a kiságy nekünk elég masszív szóval azt nem nagyon lehet mozgatni.

De néztem ezt a kis vibráló székes izét is :D

jan. 3. 12:03
 4794/4811 anonim ***** válasza:

Babafészek, szoptatós párna nagyon bevált nekünk.

Vibráló pihenő szék helyett szerintem jobb ami ringat vagy hintáztat.

Nálunk a baba jövő héten lesz 4 hónapos.

E

jan. 3. 12:48
 4795/4811 anonim ***** válasza:

Mi babafészket nem vettünk egyik gyereknél se, viszont a pihenőszék egy kincs volt napközben, amikor főzni kellett stb. Hozzátáplálás elején is abban volt. Utána etetőszék. Szóval szerintem az hasznos tud lenni.

A2

jan. 3. 13:40
 4796/4811 anonim ***** válasza:
Mi Kinderkraft tummie etetőszéket vettünk ez teljesen dönthető így kint tud velem lenni a konyhában és jó magas... nekem életmentő volt, a pihenőszék nagyon alacsony 😅 A babám mindent is akar látni különben nincs el... és a derekamnak is jót tesz hogy csak odalépek rázok egyet a játékán stb. Nem kell hajolgatni
jan. 3. 13:48
 4797/4811 A kérdező kommentje:

Pihenőszéket már néztem is, az is ringatós meg állapítható a fejrésze hogy lásson jobban :D

Igen én is akarom mindenhova cipelni, mert hát amíg nem lesz tesó addig én leszek csak.. biztos ott akar lenni mindenhol :D

A babafészken azért gondolkodom mert az mozgatható a kiságy ugye fix. Meg ha megyünk esetleg ott alszunk valahol, akkor tud miben aludni később is.

Megnéztem ezt a Kinderkraftot de az olyan lapos szögbe dönthető, hogy lát onnan?:DD

Mondjuk én feltudom rakni majd a pultra , bár hamár nagyon mozgolódik nem tudom benne hagyni nyílván. Mondjuk akkor már jöhet az etetőszék :D

Rucikat néztem csomagokban a csoportokban, az nagyon jó lehetőség szerintem!

Egyet nem tudok, most voltunk a baba mama exponáló és ott mondta az egyik hölgy, hogy ő nem javasolja a kókuszmatracokat meg a bambusz meg ilyenek (kinek mi a tapasztalata, persze mert ezek nagyon népszerűek)

mert hogy az atkák kisebb bogarak szeretik. Ő a műanyag, szivacsos ágybetéteket javasolja viszont azt meg nem nagyon találtam neten. Ti tudjátok esetleg hol lehet ilyesfajtát szerezni?

jan. 3. 15:37
 4798/4811 anonim ***** válasza:

Lát benne rendesen. Nagyon szereti nézni ahogy eszek az asztalnál vagy bepakolom a mosogatógépet stb. pihenőszék a szobában van ez a konyhában, legalább nem kell hurcibálni, szerintem nagyon megérte. Etetőszék meg hamarosan úgy is kelleni fog.

Szerintem vegyél babafészket. Én pl nem akartam soha köztünk vagy mellettem a nagyágyban altatni, mégis kellett pár alkalommal sz első hónapban és akkor jó volt, hogy ott a fészek, nem féltem, hogy ráfekszem + hiába voltak elveim az üres kiságyban altatásról, nem aludt jól benne, de ahogy bekerült a fészek máris aludt. Ahogy a védőnő is mondta nekem : a babák szeretnek kuckózni.

A teljesen kókuszmatrac nekem se tetszett így végül olyat választottam ami kevert, tehát csak egy rétege kókusz benne.

E

jan. 3. 17:07
 4799/4811 anonim ***** válasza:

Annyira orulok neked😊 alig varom hogy jelentkezz a 12hetes uh utan😊🥰

En elso gyerkocnel sok mindent megvettem, igy a masodiknal mar tudom hogy nekem mi valt be, aztan meglatjuk hogy a gyerkoc is mire lesz vevo😁

Babafeszket hiaba nem hasznalta kisfiam sokat, most a kislanynak is megvettem, hatha alapon.

Utazashoz pedig erdemes lehet, ha kozos agyba lesztek, leesesgatlot is venni, nekunk abbol osszecsukhato van igy konnyu cipelni.

Ami nekunk bevalt, bar kisfiamnal viszonylag keson szereztuk be, az Adamo hinta (plafonba furtuk, az allvany egy instabil ***** volt🙈) de nagyon sokaig kihasznaltuk es imadott aludni benne😊

Kisfiam ugyszint nem szerette a hordozast, de a kicsinel ujra megfogom probalni😊 Liliputi most kiadott egy uj hordozot, nalam az van tervben.

Matrac teren mi is kevertet vettunk, viszont bevallom inkabb a mi agyunkba aludt, igy a kicsinek mar nem is vettunk ujra babaágyat. Kisfiam fa babaöblét megtartottam, ahhoz lehet venni plusz egy oldalt meg akar gurulos szerkezetet is, hogy tudd magaddal vinni.

Ezen kivul amikor mar nezelodott, mi vettunk gurulos babakaramot, ami tobb fokozatban allithato volt, igy annak is sokaig hasznat vettem.

Pihenoszekbol nekem olyan van ami razta a valagat, egy idoben csak abba tudtam levagni a kormeit🙈 ennek is allithato a magassaga es nem akarok hulyeseget mondani, 15-18kg-ig hasznalhato kisfotelkent is.

Cumisuveg melegito nekunk hatalmas segitseg volt amig uvegbol tudott csak enni, illetve elektromos mellszivo is szinten.

Tobb szopi parnat is vettem, de igazan egy sem volt kenyelmes nekem🙈

Ami viszont nagy konyebbseget tud hozni oltoztetesben, en szerintem - legalabb is nekunk, azok az atlapolos bodyk voltak, illetve a monello kiscsillag.

Nagyon sok mindent szereztem be hasznaltan akkor is es most is. Vinted fuggo vagyok az elmult idoszakban, de nagyon jo es draga cuccokat tudtam olcson beszerezni😊

Esetleg ha erdekel majd, ahogy novi ki a picur a dolgokat, ugy adogatok el mindent, mert nem tervezunk mar babat es rengeteg unisex cuccunk van🙂

Bocsi ha sokat irtam, most nagyon benne vagyok a babacuccok vasarlasaba🙈

KK

jan. 3. 17:55
 4800/4811 anonim ***** válasza:

Ohh Vinted! Aranybánya! Ott vettem én is a babafészket a szopipárnával szettbrn eredeti ár töredékéért, bontatlan sterilizálót, ruhacsomagokat, jah a szoptatós hálóingeket is 🤩

E

jan. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!