Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
ez nagyon szuper kérdező!!🥰🥰🥰🥰🥰 csak így legyen a továbbikban is rendben minden
F
Gratulalok F🥰
Nagyon orulok nektek Kerdezo!❤️🥰👣 mikor kell menned dokihoz ilyenkor?😊
KK
Köszönöm csajok! Még nem tudom mi a következő lépés, de írok ha vissza írt a klinika!!🥹🥹❤️❤️❤️
Jajjj annyira boldog vagyok ❤️❤️❤️🫣🙏🏻🙏🏻
Jaj rég örültem ennyire "ismeretlen" személy terhességének. Hihetetlen utat jártál be, kívánom, hogy innentől már minden jól alakuljon 💞
E
Tegnap nem írtam le nagy örömömben, de amúgy kiderült h rálóg a méhlepényem a méhszàjra.. a változatosság kedvéért nehogy egyszerű legyen..🙄😅 kivitelezhetetlen hogy a 16 hónaposomat abszolút ne emelgessem meg ilyesmi..😅 hasam is amúgy màr most többször keménykedik a kelleténél, gondolom a megterhelés miatt. Nagyon napközben nem ülök le, mindig van valami dolog. Most a Velfem-et kezdtem el szedni a doki tanácsára azóta kicsit jobb, nem keménykedik annyit. Pedig eddig is szedtem magnesi citricit.. na mindegy bízom benne h feljebb kúszik a lepény, megpróbálom a kisfiamat annyit nem felemelni, tényleg csak ha muszáj.. Apa ha itthon van akkor természetesen besegít mindenben, meg a felemeléssel
járó teendőket àtveszi, de ha dolgozik reggeltől estig akkor megvagyok lőve..
F
Na vegre megmutatta a nemet a babocank 😊
Kisfiu lesz o is 🥰
A3
Gratulálok mindkettőtöknek!🩵🩷
Végre még egy pasi😍
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!