Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Orulok nektek nagyon😊
Nekem is kisebb volt szinte mindig a picur. Nalam zavarosan is van szamolva, nem menstruaciohoz hanem ovuhoz (1hettel csuszott) es meg igy is mindig kisebbnek merik. Egyedul a 12hetesnel mertek nagyobbnak, azota is picurka, de minden rendben😊
En ma vagyok kerek 30hetes, jovo heten megyek uh-ra😊 nagyon aktiv a csajszi a pocakban😁
Te mikor mesz legkozelebb kerdezo?😊❤️
KK
Hát a doki szerint a leszíváshoz képest nagyon optimális.
Szóval én elvesztettem a fonalat 🫣☺️☺️
Igen? De ennyivel kisebb volt Kk?
Uu hogy bírod ? 🫣
Én majd januárban elvileg a 12.hetire 😊
Ha menstruaciohoz nezzuk 2 hettel alhangon kisebb, de meg ovuhoz kepest is mindig az. De mar nem gorcsolok ra, szepen ver a szive, fejlodik rendesen, jok a szures eredmenyek es most mar tenyleg kirugja a haz falat😁
Egyre nehezebben, szepen novekszik a pocak, gyorsabban mint elsovel🙈
Nalatok is minden rendben lesz😊 foleg ha doki szerint is rendben van igy😊
Uh, az jo messze van meg. Nem terveztel menni egyet iden?🙈
KK
Juj akkor megnyugodtam mert nekem is nagyon le van maradva 🥹🙏🙏❤️
De minden oké vele ez a lényeg!
Hát gondolkodom rajta igen 😊
Most épp azon agonizálok hogy lehet van valami fertőzésem de emiatt a szar progi kúp miatt nem vagyok biztos benne… olvastam hogy magas vetélési arány van fertőzésnél persze azóta meg akarok halni 🥲🥲🥲
Holnap intézek dokit
Kérdező, ne mensihez számolj, számold azt h a leszívás volt a “14.” nap, az alapján ma vagy 7+4 ezzel màris egy napot nyersz. Hol voltàl ultrahangon? ☺️ Lehet nem profi a gép… mm-kről van szó, simán félre lehet mérni szerintem egy nem annyira modern géppel.
Amugy most mondom h kislány! azért kisebb 🤭😃🩷
Én holnap megyek dokihoz majd jelentkezem.
F
Sziasztok! En penteken leszek 19 hetes, de nekem is mindig kisebbnek merik majdnem egy hettel 😊
Holnap megyek 18 hetes uhra aztan meglatjuk most mi lesz 🥰
A3
Jól, akkor megnyugodtam!!
Anyukám extrém pici baba volt, hátha nekem is kislány és tényleg ezért kisebb o.o
Köszönöm F, A3!
Majd írjatok mi volt !!!
Naa én megjöttem, a változatosság kedvéért nekem is kisebb most 3 nappal a kisasszony🤭 minden rendben van vele egyébként, a méhlepényem is jó helyen van már végre🙏🏼 pedig nem voltam kímélő életmódban, egy 17 hós fiú mellett nem lehet🤣
F
F huhuuu! 3 nap az nem sok! 😊😊
Örülök hogy minden rendben mostmár veletek ❤️
A3 veled mizujs??
Én a fertőzés miatt voltam most dokinál , kaptam kúpot , közben felszedtem valamit és a mandulám is begyulladt hála istennek 😂😂😂
De! Ma már 14 mm volt a csodababánk ❤️❤️
En ma megyek, 11re van idopontom 😊 Izgulok mar nagyon, regen lattam 🥰
Nalunk most masfel hete betegseg van, mindket fiu hanyos-hasmenos virus, a kicsi tegnapra belazasodott ugyhogy teljesen kivagyok mar 🥹
A3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!