Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2101/4841 anonim ***** válasza:

Kérdező! Azt még nem. Próbáltam kinyomozni, de sajnos nem sikerült. Csak legyen eredmény!🙏 Végső esetben bemegyek ügyeletre, ott már csak tudja a doki, hogy elég-e😕

De szerintem inkább felfázásom van, az még rosszabb.

I! Erre majd később válaszolok rendesen. De persze, ha megmarad, megmondom neki, hisz akkor nem kell tovább próbálkozni.

A.

2023. ápr. 14. 14:16
 2102/4841 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez nem semmi...kirázott a hideg.En egy percet nem birtam volna ott aludni...később en is leirom,csak epp pogit dagasztok,holnap vendégeink lesznek.🤷

A! Rendben.

I

2023. ápr. 14. 14:18
 2103/4841 anonim ***** válasza:

A, donorral jött létre a terhességed? Bocsánat, régebben mintha olvastam volna ilyet ebben a beszélgetésben, de nem emlékszem rá pontosan.

Kérdező, vannak hasonló, de kevésbé ijesztő élményeim gyerekkoromból, éveken át tartottak, de olyan 12-13 éves koromban megszűntek. Mai napig nincs semmi magyarázat.

A, lépj be az ügyfélkapudba, azon belül az EESZT-be, a dokumentumoknál azonnal látod, ha feltették az eredményt. Így nem kell megvárni az e-mailes értesítést.

RM

2023. ápr. 14. 14:22
 2104/4841 anonim ***** válasza:

I! Elég nagy a baj. Már úgy olvastam, hogy "progit dagasztok"🤣

RM! Igen, mondhatjuk.

Pont most néztem eeszt-n. 3/4 10-kor voltam és azt írja, 11:46-kor megkezdték a feldolgozást, de nincs még kész. Szerintetek még ma be is fejezik és elküldik, mielőtt szélütést kapok? Végülis, ha hétfőn akarják befejezni, akkor miért kezdték volna el délelőtt?🤔 De akkor meg mi tart ilyen sokáig?😡

2023. ápr. 14. 14:32
 2105/4841 anonim ***** válasza:
100%

Ennek ez a menete, ma nagy valószínűséggel meglesz. Légy türelmes, annyi ember mintáit nézik, amit el sem tudunk képzelni, vannak, akik elsőbbséget élveznek a problémájuk miatt. Türelem.

RM

2023. ápr. 14. 14:35
 2106/4841 anonim ***** válasza:

RM! Tudom, nekem az is elég, ha estére felrakják, csak ma legyen meg, mert hétfő nem jó. Sürgősségi felárat is fizettem volna, ha lenne ilyen lehetőség. Egyszer nézettem itt Covid IGg tesztet. Az még aznap megvolt. Pont ez az, hogy nem tesznek különbséget sürgős és nem sürgős esetek között. Senkit nem érdekel, hogy miért kérem, ha kifizetem. Mert az pl.,hogy voltam-e covidos, egyáltalán nem sürgős. Tőlem 1 hét múlva is küldhetnék. Ha 3., 21. napi progit nézetnék, az se olyan sürgős, mert attól nem leszek gyorsabban terhes, ha 2 nappal előbb tudom, de terhességnél azért nem mindegy, mert ha mondjuk 3 nappal később kap pótlást valaki, az már simán késő lehet. (Szerintem nálam nem az lesz a gond, de van, akinél igen, és ezt előre nem lehet tudni, akár még nálam is lehetne.)

A.

2023. ápr. 14. 14:46
 2107/4841 anonim ***** válasza:

Majdnem az összes magán helyről központi laborba küldik, például a Synlabba, ott pedig együtt nézik a TB-re kért vérvételekkel együtt. Ha nem fenyegető vetéléssel küld a nőgyógyász, akkor nem fognak lélekvesztve rohanni az eredménnyel, hiszen nem tudhatják, hogy esetleg probléma van, ezért jeleztem, hogy orvos kéne, aki azonnal tud intézkedni.

Nekem mindkét vetélésemnél azonnal küldtek vérvételre (értsd: vizsgálat után 10 perccel), állami ellátásban vették le a vért és 30 percen belül megvolt az eredmény, mert sürgősséggel küldtek.

Erre értettem, hogy több ezer embernek sürgősséggel kérik az eredményeit, így egy kis csúszás lehet. De én biztos vagyok benne, hogy megkapod ma, nem szoktak napokig ülni ezen. Nekem a 3. és 21. napi is mindig megvan 24 órán belül.

RM

2023. ápr. 14. 14:54
 2108/4841 anonim ***** válasza:

😂nem,progit meg nem tanultam meg dagasztani A!...de itt akármi is megtörténhet😅

I

2023. ápr. 14. 15:40
 2109/4841 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ismerős dolgok ezek, 17 éves korom óta látok…hallok…néha nagyon tudom utálni.

A! Kitartás meglesz az ma még, minél több annál jobb, de hogy mennyi kell egy egészséges terhesség megtartásához az passz. :/

Ha felfázásra gyanakszol van naturland tőzegáfonya tea! Nagyon jó, az elején én is felfáztam 2 nap alatt helyrehozott❤️

L

2023. ápr. 14. 15:44
 2110/4841 A kérdező kommentje:

Na ne már hát meséljetek már ti is.. én itt féltem hogy őrültnek gondoltok erre kiderül hogy ti is tapasztaltok dolgokat L mesélj kérlek 🫣🫣🫣

Nekem felfázásra a cickafark tea jó volt de terhességre nem tudok mit szabad 🫣🫣

2023. ápr. 14. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!