Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2061/4814 anonim ***** válasza:

Jó, hát elismerem, tényleg egy kicsit paragép vagyok, dehát ez minden nő rémálma! Lehúzom a bugyim és akkor ott van!

A rohamom pedig még a teszt ELŐTT kezdődött! Utána én is jobban lettem kicsit, azért is feküdtem le, ahelyett, hogy hívtam volna a mentőket, rendőrséget és a katasztrófavédelmet!😂

Bocsánat, tudom, hogy tényleg gáz vagyok, de a magnézium es B vitamin adagomat már nem tudom emelni, mert mérgezést kapok, erősebb szerekkel meg most ugyebár nem élhetek 🤦🏽‍♀️

Csak a dokiig bírjam ki, esküszöm, utána elkussolok, ha lát ott bármiféle élőlényt. Az már csak 2 hét 😂

A.

2023. ápr. 13. 20:47
 2062/4814 anonim ***** válasza:

De miért nem mész előbb? Nem fog megvizsgálni, mutatsz fotót a pozitívról, elmondod, hogy van egy kis sötétebb folyásod és ad neked progeszteront. Semmit nem ártasz vele, ha viszont hiányod van, akkor azonnal szükséged van rá.

RM

2023. ápr. 13. 20:50
 2063/4814 anonim ***** válasza:

😂😂😂

Igy vissza olvasva...én is.Totál kipörget ez a nőszemêly.Egy szerencséje,hogy kedvelem,bár a mai utan ezen is elgondolkodom😃

Na jo ejt csajok...Remélem A nem találsz ki semmit,s szépen okosan csicsikálsz.😴

I

2023. ápr. 13. 20:52
 2064/4814 anonim ***** válasza:

I! Kérlek, vegyél be helyettem is valami erőset! Köszi.😁

A.

2023. ápr. 13. 20:54
 2065/4814 A kérdező kommentje:
Szerintem is meg kéne nézzen egy orvos, magánhelyen. De rád bízom, mára meguntam :DD meghalok..
2023. ápr. 13. 21:04
 2066/4814 anonim ***** válasza:

Kérdező! Mire gondolsz? Nőgyógyász vagy pszichiáter?😂

Mostmár megvárom a holnapi progi eredményét. Ha magas, akkor nem az a baj. Ha alacsony...nos, akkor be kell szereznem valamit. Arra még nincs tervem, honnan, mert hétvége lesz, azt meg senkinek nem engedem, hogy turkáljon bennem már most. De majd szétnézek a feketepiacon.😕

Bocsánat, tényleg! Jó éjszakát minden migrénesnek!

A.

2023. ápr. 13. 21:15
 2067/4814 anonim ***** válasza:
100%

Ez a világ legrosszabb ötlete, NE szedj be semmit csak úgy magadtól, vagy Dr. Google ajánlásával!! Ha kell, ügyelet is van hétvégén és már írtam, hogy nem fognak benned túrkálni nagy valószínűséggel, de meg is tagadhatod. Nekem mindegy mit csinálsz, de van tapasztalatom és ha rám hallgatsz, holnap szerzel receptet ORVOSTÓL.

RM

2023. ápr. 13. 21:20
 2068/4814 anonim ***** válasza:
100%

Hű, nagyon lemaradtam. Szépen erősödik a teszted, A. :)

Ha aggódsz a folyás és a progeszteron szint miatt, akkor tényleg menj be az ügyeletre. Én konkrétan vérezni kezdtem már azon a héten, hogy pozitív lett a teszt, ez egy péntek este volt, bementünk az ügyeletre, ott csináltak ők is pisis tesztet, aztán megnézték ultrahanggal, nekem akkor már petezsákot is láttak. Simán felírták a progeszteront, kiváltottuk és el is kezdtem rögtön szedni.

Kitartás! Minden rendben lesz.

Meli

2023. ápr. 13. 21:28
 2069/4814 anonim ***** válasza:

Meli! Hát, nem vesztettél semmit. Mint látod, mindenkit megőrjítettem. Örülj neki, hogy kimaradtál.

Én szerencsére még nem véreztem, de ez a folyás nagyon megijesztett.

Pont a vizsgálattól félek (minden más mellett). Tudom, hogy attól nem mehet el, de nem szeretnem, ha megpiszkálnának. Ma még csak 4+4 vagyok, nagyon az eleje☹️

Sajnos, a mellem még mindig nem fáj, de nagyon közeli időben a 2 teszt, ha baj lenne, csak nem erősödött volna ez alatt az idő alatt. Mondjuk az aggaszt, hogy ezek csak tízes tesztek, de mást is láttam, akinek nem volt túl erős és mégis rendben volt.

Most egyelőre pihenek holnapig, ha nem történik semmi rendkívüli éjjel.

Meglátom, mi lesz holnap a progi eredménye, ha rossz, akkor ügyelet, ha még eredmény előtt történik bármi gond, akkor is persze.

A.

2023. ápr. 13. 21:45
 2070/4814 A kérdező kommentje:

Semmi baj A , csak megijedtünk és utána fellélegeztünk 😊❤️

Remélem kialszod magad !

2023. ápr. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!